Endometru, ovulatie, temperaturi,monitorizari 40

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Catalina si jane – felicitaaaaaari!!!!!! Sunt vesti excelente!! Ma bucur mult pt voi!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Pagina asta nr. 8 e clar a gravidoaselor
Am mai incercat sa trimit un mesaj acum o ora si mi s-a sters
Pe scurt : test Ozone facut dimineata, clar pozitiv. Altul nu mai fac.
INGRIJORARI :
1. Temperatura bazala de ce nu-mi creste peste 37 ?? Doar alaltaieri a fost 37.1, in rest e 37 pe linie de 4 zile.
2. Imi cade parul ingrozitor, la fel ca si in sarcina trecuta, care mi s-a oprit din evolutie
3. N-am nici un alt simptom, nu tu sani durerosi, nu tu greata .... nimic.
Imi pare rau daca par miorlaita, cele care au pierdut macar o sarcina inainte cred ma inteleg. Mai suportati-ma si voi pana aflu ca bebe e bine, OK ?
Va pup pe toate

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va multumesc mai dragelor pentru toate urarile si bucurarile pentru mine. Nici nu imi vine sa cred ca vorbiti cu mine.
Jane mama, in ce zi esti? Io n-am mai nimic. In afara de o stare de slabiciune asa si putin somnic ... nimica, nu tu greata, nu tu pofte, nimicutza.
Hai pupici

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Irina, daca zici ca pag 8 e a gravidoaselor, ma bag si eu repede!!! poat, poate vine si la mine bb...
Utocatalina, stai cumintica in pat, pupicei pt tine si bb!
Catalina, felicitari!!! gemeni? super! doi dintr-o lovitura...
Jane, bravooooo! bb si tu!
Irina, revin, sigur ca te suportam! se pune asa problema aici, nu de-asta suntem toate?
Bun venit tuturor fetelor noi si fuguta la gravidutze!!!

Va pupacesc cu drag! Un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Ce bine ca a inceput sa ploua iar cu gravidute. Irina, Jane, Catalina - FELICITARI fetelor, pardon mamicilor! Sa fiti sanatoase si sa aveti bebei sanatosi, frumosi, norocosi si mancaciosi!
Irina, te rog eu frumos nu te agita si nu mai face comparatii cu ce a fost in trecut. Sunt atatea fete care nu au avut simptome de la inceput. Stai linistita sa nu faci rau la bebelina.
Eu am avut surpiza ieri cand am fost la cabinet la dr. sa am endometru si folicul numai buni de o noua inseminare asa ca am facut-o pe cea cu nr. 7. Acum ce o fi o fi. Ramane de asteptat si de vazut. Pana plec o saptamana la munte o sa stiu verdictul.
Multi pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Andicu, cum te mai simti? Stai mai mult cu noi si descarca-ti sufletul. Iti doresc sa fii tare si sa treci cu bine peste toate astea. Numai cine a trecut prin asa ceva stie cu adevarat ce inseamna, eu imi imaginez numai – si mi se stringe sufletul!!!!! Dar – fii tare, TREBUIE! Laurici, tu ce mai faci? Da-ne un semn….

Princess, cum ii merge sotzului tau? Ce ia pina la urma?

pup toate fetele

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Catalina, daca tu esti pe alta planeta, io sunt in alta galaxie !
Iarta-ma ca nu te-am felicitat mai devreme
FELICITARI !!! SARCINA USOARA SI BEBEL (SAU BEBEI) SANATOS (I) !

Jane, bravo si tie !!!

Suntem colege toate 3. O sa facem niste "pestisori" - Da, Doamne ! - Io una m-as multumi si cu un capricorn, numa sa fie sanatos ....
Deci, se pare ca pana la urma drumul de la Brasov la Constanta a trecut prin Bucuresti ....

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Wow,Catalina m-ai dat gata!!! Sunt supermatusica de gemeni!!! Aseara imi venea sa te trag de "perciuni" ca m-ai fiert,pana la miezul noptii am stat pe net sa aflu vesti,acum esti iertata (mai ales ca nu a fost din vina ta) si nu te rog decat sa-mi dai si mie reteta si sa nu ma uiti aici,Teee Rooogg!!
Bravo tie,sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de el/ei....
Vezi ca a avut dreptate Miki Iris cand a zis :" Ce o face Catalina de nu ne zice nimic?!Eu cred ca are tripleti si nu a iesit inca din soc"

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Apel disperat catre cele trei gravidute de pe axa Constata-Brasov via Bucuresti!!! Fetelor nu ma lasati aici ca nu mai rezist...Nu vreau sa prind si capitolul 100 tot aici!Prednisonul asta e tare amar si regimul fara sare e ...asa ca cine se indura sa ma ia cu ea? Precizez ca am rude si in Constanta si in Brasov ,e bine?
Deci,cand ii trimit berzei adresa prin PM?
Apropo,o intrebare pentru toate trei:cand mergeti la prima echo?Sau e prea devreme...
Inca o data felicitari si sa fie intr-un ceas bun! Biata Dana a avut mana buna cu capitolul asta!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

FELICITARI VIITOARELOR MAMICI!!!

PS: va rugam nu ne lasati aici:(

Mergi la inceput