caut si eu bona

caut si eu bona | Autor: mamamamarutei

Link direct la acest mesaj

Salutari tuturora!
Am si eu o mare mare rugaminte la voi...!!!!!!!!!!
Caut cu disperare o bona in zona parcului Sebastian. Intru la serviciu din septembrie si nu mai am cu cine lasa fetita mea.
M-am gandit si la gradi, dar cred ca e cam mica inca.
Asa ca ... acum caut o bona - dar nu prea oricum sa fie (evident). Adica: de mare incredere, cam in jur de 50 ani, cultivata, cu rabdare ingereasca, sa nu cumva sa mi-mi bata copilasul sau sa urle la el, sa se joace si sa-l invete cate ceva. Oare cer cam mult?!
Dar si eu ofer salariu avantajos si nu am pretentie de facut mancare, curatenie sau spalat haine. Vreau sa fie TOTAL la dispozitia fetitei mele, de pe la 7 dimineata la 6 seara.
Oare gasesc asa ceva?!!!
Poate imi dati voi ceva sfaturi sau cunoasteti pe cineva, va rog.
Nu stiu prin agentie cum e, ca mi-au spus ca nu garanteaza decat datele din dosare, dar pentru viitor nu.
Astept cu nerabdare ceva de la voi si va urez toate cele bune!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

buna
cu bonele prin agentii te sfatuiesc sa stai linistita, euam avut nmai eshecuri..adica, ele saracele unt de incedere, dar la o luna dupa angaare trebuie sadea jumatate din salariu..asha cala minedupa o luna destat se carau...
poti sa intrebiin parculSebastian, caci sunt doamne peacolo care mai cauta..dar eu amrenuntat si la 2 ani fetitza mea era la gradi...acum ambiimei copii sunt superdezghetati...te sfatuiesc sa mergi cu ea la gradi ca una e cu bona si alta e in colectivitate, iar baii care ii dai bonei, maibine daicopilul la o gradi particulara si ti o ppa toata ziua...eu asha am facut...bafta multa
pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamamarutei spune:

quote:
Originally posted by pashosha

buna
cu bonele prin agentii te sfatuiesc sa stai linistita, euam avut nmai eshecuri..adica, ele saracele unt de incedere, dar la o luna dupa angaare trebuie sadea jumatate din salariu..asha cala minedupa o luna destat se carau...
poti sa intrebiin parculSebastian, caci sunt doamne peacolo care mai cauta..dar eu amrenuntat si la 2 ani fetitza mea era la gradi...acum ambiimei copii sunt superdezghetati...te sfatuiesc sa mergi cu ea la gradi ca una e cu bona si alta e in colectivitate, iar baii care ii dai bonei, maibine daicopilul la o gradi particulara si ti o ppa toata ziua...eu asha am facut...bafta multa
pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Buna
Iti multumesc pentru raspuns. Si eu cam asa vad problema, cum spui si tu. De altfel, am si fost la cateva gradinite si m-am oprit aspupra "Alexandra Kids". E si foarte aproape de mine si mi-a placut - in special curtea imensa, amenajata, plina de copaci frumosi. Dar... si medicul fetitei mi-a spus ca e cam mica pentru gradi... si m-a cam deziluzionat. Pana acum am crescut-o numai eu, suntem nedespartite si va fi tarrrrrrrrrrre greu...!!!!!!!!!!
Ei ii plac mult copiii si de aceea sper ca la gradi va uita mai usor de ... mine....
Poate imi mai dai si mie ceva sfaturi, din experienta ta, te rog.
Va urez toate cele bune!

Mergi la inceput