Nunta in Iasi (2)
Raspunsuri - Pagina 21
ralnied1 spune:
Nushulica, nu te-am lasat singura... am mai fost in treacat pe Forum...
Ma bucur ca esti multumita de ceea ce ai vazut la nenea ala; sper sa fii la fel de multumita (daca nu si mai mult) de ceea ce vei vedea ca a iesit la nunta ta...
Eu ma gandesc tot mai mult la faptul ca nu voi gasi de incaltat marimea 35 si nu stiu ce sa fac... si mai ales ce voi face...
Aseara am primit o invitatie la o cumatrie... exact pt cand suntem noi in concediu, adica plecati din Iasi... deci am scapat..
Maine ma duc la cununia civila a verisoarei lui iubi... si inca nu i-am luat nimic...
Si acusi ma duc la munca...
Hai ca poate mai vorbim ceva mai tarziu...
PS--In ultima vreme, la Starea Civila am vazut ca este destula lume si in cursul saptamanii (trec aproape zilnic pe acolo)... Dar nu cred sa fie nebuneala de sambata...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!
nushulica spune:
ralu eu nu stiu cum nu gasesti tu marimea 35 ca eu pe unde ma duc dau numai de marimea asta si o iau razna
ai scapat de cumatrie tu dar nu iti sunt apropiati???Adik daca sunt apropiati eu zic ca ar trebui sa treci inainte de concediu pe la ei sa vezi copilul si sa-i faci un dar eu stiu niste hainute sau ceva banutzinu stiu zic si eu
mmc_nd ma bucur ca ne urmaresti macar sunt cu sufletul impacat ca nu vorbesc singura
ma bucur ca ti-ai gasit costumas poate faci o poza sa ni-l arati si noua si nu-ti fa griji ca nu o sa intri in el ca deja cu caldurile astea slabesti instant fara sa vrei pune mana pe o sticla mare de apa plata si nu o lasa deloc pana seara eventual cand se termina o poti schimba
eu din cate stiu in cursul saptamanii nu e aglomerat la starea civila chiar cand am mers sa discut pentru noi ne-a sugerat tanti aia sa facem in cursul saptamanii ca e mult mai liber si noi vrem la o anumita ora dar nu am vrut asa noi
mai vorbim
sunflower1979 spune:
uite ca am mai venit si eu intr-o vizita virtuala la iasi ca sa nu ramai singurica si sa . am pus in semnatura niste poze cu unele lucruri pt nunta. mai am multe, dar nu le-am pozat. am vazut ca discutati despre casuta de bani; cea din poza a fost a cumnatului meu si a zis ca ne-o da noua...o sa o modificam, poate o imbracam in satin sau in hartie creponata/ glase...vedem noi. tortul, la fel, e de la nunta lui. ne place suportul si cred ca il luam tot pe asta, doar ca in locul acelui material punem in mijloc un aranjament de flori.
sper sa puteti vedea pozele, daca nu, imi mai dati niste indicatii cum sa fac; am incercat sa dau un titlu link-ului, sa nu apara toata adresa, dar nu am reusit. poate imi spuneti voi, care mai stiti. va pup si va doresc week-end placut.
casa de piatra viitoarelor doamne!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristuna2002/my_photos
oana8188 spune:
Dragele mele,
Ne-am intors miercuri din saptamana de miere si abia ieri am inceput incet, incet sa vedem din poze, filmarea am vazut-o doar selectiv.... ce sa zic....suntem inca ametiti.
Zilele de 9 si 10 iulie au trecut ca prin farmec, pe 11, luni, am dormit un pic mai mult si a incercat sa fac un pic de bagaj, pe 12 dimineata am terminat de impachetat si am pus la punct ultimele detalii ale plecarii si pe la pranz am plecat spre Bucuresti. A doua zi dimineata am luat avionul spr Milano.
Trebuie sa laud pe cei de la Casa Eva care au costat destul dar a meritat efortul. Voi posta niste poze(imediat ce pun mana pe cd-uri, ca nu-s la mine). Va fi foarte greu sa aleg ca am vreo 1500 facute de 3 fotografi diferiti.
Sa spun cate ceva despre ziua cea mare: am ajuns la coafor la 11:00. Coafura mi-a iesit superb. Am plecat pe la 14:00 la mall sa ma machieze stilista de la Mon Parfum (a iesit super si a si rezistat). La ora 16:00 trebuia sa ajung acasa la socrii unde urma sa ne imbracam, dar cum machiajul a fost terminat intr-o ora am profitat de 45 min libere ca sa iau o ultima "gura de aer". Am baut un suc singura singurica, trezindu-ma zambind cu gandul la ce avea sa urmeze.
La ora 16:00 am ajuns la parintii lui Razvan acasa unde deja erau ajunsi niste invitati care erau din alte orase. Ne-am imbracat si incet, incet casa a devenit neincapatoare pt toti prietenii nostri si pentru rude. Am plecat catre Starea Civila pe la 17:10. Programarea era pentru 17:30. A fost mare aglomeratie acolo, dupa cum veti vedea si din poze.
Imediat dupa civila am plecat la biserica unde era decalata programarea cu jumatate de ora asa ca in loc de 18:00 am inceput la 18:30.
Cand ma uit acum la poze mi se pare atat de ireal sa ne vedem pe noi acolo in centrul atentiei.
De la biserica am ajuns la restaurant care arata superb. Acolo am intampinat invitatii de la 20:00 pana pe la 22:00. la 22:20 am deschis dansul cu un vals pe care timp de 2 luni am tot incercat sa-l repetam, dar nu am reusit din lipsa de timp sau din cauza ca eram prea obositi. A iesit superb desi eu nu dansasem vals cu Razvan niciodata pana atunci.
Noaptea a fost destul de obositoare, dar foarte foarte frumoasa. Cred ca m-am pupat de sute de ori cu invitatii( la venire, la inchinat pahare, la pozat, la plecare...uff, nu mai puteam).
Invitatii au inceput sa plece pe la 4:00. Ultimii au plecat la 5:30 dimineata. S-a stat deci destul de mult. Sper ca asta sa fie un semn ca lumea s-a simtit bine.
Acum ca trecut totul (atat de repede) pot spune ca toate eforturile noastre, ale parintilor, nasilor si a prietenilor nostri au meritat si a fost un evenimet intr-adevar sarbatorit.
Eu le doresc tuturor fetelor viitoare miresici sa fie la fel de fericite ca si mine in ziua&noaptea nuntii.
Cu drag,
Oana actuala Orzescu
ralnied1 spune:
Nushulica, ai vazut ca ai reusit? Ai dat cateva lacrimi la soricei si gata... s-au mobilizat fetele pentru tine! Nu mai vorbesti doar cu peretii!!!
A... despre cumatrie, stai sa-ti zic: este tipul botezat de soacra-mea si pe care ea l-ar vrea de nasi pentru mine si iubi... Este vorba de fetita lui...
Nu ma pot duce pe 12 oricat as vrea, pentru ca eu sper ca atunci sa fiu in Constanta... sau oriunde as fi, sigur nu in Iasi... Dar i-am zis ca ne ducem dupa ce revenim in Iasi... nici nu se pune problema altfel, mai ales ca este fetita si eu sunt topita dupa fetite...
E si maine o zi!!!
ralnied1 spune:
Papucei nu gasesc 35 decat ffffffffffffffffff greu....
Si albi... nici atat!!!
E si maine o zi!!!
nushulica spune:
sunflower super rochitza dar invitatia m-a dat pe spate suuuper
ralnied cauta si vei gasi oricum nu e graba doar ai nunta la anul si pana atunci trebuie sa-ti cada ceva frumos in maini nu??
oana abia astept sa vad pozele tale sunt tare nerabdatoare oricum ce ne-ai povestit pana acum mi-a placut mult dar mai vreau cateva detalii daca se poate:unde te-ai coafat,ce anume ti-au organizat cei de la casa eva si la ce biserica ai avut cununia religioasa
CASA DE PIATRA inca o data si SA FITI FERICITI!
mexxa spune:
buna fetelor, nu am mai trecut de mult pe aici asa ca tre sa va dau doua vesti prima este ca luna viitoare voi face starea civila si a doua vom avea un bebelush.. Acum vreau sa va intreb stiti cumva o sala pt inchiriat dar ceva mai ieftin?Eu auzim ceva de Casa Armatei...?Astept un raspuns de la voi...va pup dulce pe toate
Ferariu
nushulica spune:
buna mexxa!nici nu stiu pentru ce sa te felicit prima data pentru cununia civila sau pentru bebelus??!!!asa ca uite te felicit pentru amandoua sa fie cu noroc cununiasi bebeul sanatos
asa...in privinta salii de care intrebai conteaza mult si cand ai nevoie de sala ca multe sunt inchiriate pe anul asta ca-s foarte multe nunti cununii botezuri si tot asa...sali ieftine sunt cantinele in primul rand dar si interiorul lasa de dorit la multe dintre ele apoi ai cum ziceai si tu casa armatei casa universitarilor clubul medicilor prin bucium mai sunt casa lux care e mai ieftina si multe altele este important de stiut si cati invitati ai pentru ca nu te poti duce intr-o sala cu capacitate de 200pers cu 30
da-mi mai multe detalii,ok?
oana8188 spune:
Draga Nushulica,
M-am coafat la Maviov (1 mil 100 mii), iar cununia religioasa am avut-o la Barboi.
Cat despre Casa Eva am o lista....Sa vedem:
1.toate florile de la nunta (florile pentru toti cei 250 invitati, florile pentru nasi, parinti,etc, buchetul meu, buchetul nasei, aranjamentele florale de la restaurant, lumanarile de la biserica si aranjamentele florale de pe cele trei masini cele mai importante);
2.aranjamente cu baloane la restaurant (ghirlanda la intrare, ghirlanda la formatie, cate un balon suspendat la fiecare masa si 2 inimi in spatele mesei noastre);
3. 2 fete care au condus invitatii la mese dupa ce ii intampinam noi si dupa ce le erau puse florile in piept;
4. partea de fotografie (care includea fotograf, 200 poze scoase pe hartie, 2 albume la alegerea noastra si 2 cd-uri cu poze, unul cu un montaj deosebit si altul cu toate pozele facute);
5. partea de filmare (care includea cameraman, altul decat fotograful, 2 dvd-uri cu montaj nunta);
6. artificii (la iesirea din biserica, de-o parte si de alta a aleei au fost montate 8 jerbe de artificii care au tinut cam 20 sec, artificii la fel si la deschiderea dansului si artificii la tort);
7. marturii pentru doamne (un saculet din saten bleumarin cu cateva bombonele inauntru);
8. lansare de baloane la biserica;
9. 2 cosulete cu petale de trandafiri;
10. casuta din carton pentru dar.
Daca am uitat ceva revin cu precizari. Trebuie sa spun ca a meritat efortul financiar. Cand am vazut cum arata sala mi-a venit sa plang de fericire; avusesem emotii in privinta asta, ca nu era sub controlul meu direct si n-aveam de unde sa stiu cum avea sa arate.
Va pup pe toate, miresici!
Oana