Nunta in Iasi (2)
Raspunsuri - Pagina 2
adela10 spune:
Ma bucur sa va scriu din nou miresicilor.Am scapat si de LICENTA! Bine ca s-a terminat si imi pot vedea linistita de pregatiri in continuare.Multumesc mult de tot pentru urari.
Ceea ce ma intristeaza si ma ingrijoreaza este ca bunica lui iubi a fost internata acum 2 zile in spital...caci a facut o pareza. Mai rau e ca nu se simte prea bine si.....mai sunt 20 de zile pana la nunta.Of, de nu s-ar intampla nimic rau care sa ne umbreasca fericirea in acea zi.
Am inteles eu bine ca un card de masa e 16.000 lei?? Ca eu le fac la agentie in Piatra si imi ia 8.000 lei cardul de masa personalizat cu textul meu. Acum nu stiu ce sa zic. Tot in mall langa House of Art mi-am facut si eu invitatiile si am dat 34.000/buc, cand dupa aceea am realizat ca puteam sa le fac cu 25.000/buc pe internet.
In ceea ce priveste intalnirea la un suc eu sunt de acord insa peste 4 zile plec in Piatra Neamt si o sa va scriu de acolo ca sa va tin la curent cu pregatirile din fiecare zi pana in ziua dinaintea nuntii. In Iasi ma voi intoarce abia la sfarsitul lui septembrie. Pana atunci insa va voi scrie de acasa....caci tre sa va arat pozele de la nunta ...nu vreau sa va tin in suspans.
Kriss un picut mai ai! Sa ai parte de nunta la care ai visat si sa fii fericita. Tu esti prima cu pozele. Sa nu uiti de noi dupa marele eveniment.
Cum stati cu pregatirile in rest??
Oana bine ai venit pe forum. Te asteptam cu mai multe detalii despre marele eveniment si bineinteles cu poze.
Fetele va pup si va doresc in continuare spor la pregatiri si sa gasiti tot ce cautati...ca eu inca nu am gasit sandalute de miresica care sa-mi placa.
nushulica spune:
ADELA ma bucur pentru tine ca ai terminat cu examenele si iti poti vedea linistita de pregatiri-BAFTA!
eu pe cardul de masa am dat 7.500 lei in mall
ne vedem in septembrie atunci daca pleci dar fetelor tine-ti cont ca eu in septembrie am nuntasi nu stiu cat timp o sa am dar imi fac timp pentru miresicile mele
sa ne trimiti poze adela si sa nu ne uiti sa vii cu povestioara...sa ai parte de o nunta frumoasa asa cum ti-o doresti ! CASA DE PIATRA!
nushulica spune:
fetelor am uitat sa va zicieri am fost la alb si negru pe stefan si i-am luat mireselului meu costum de printisore asa de frumusel ca acu chiar vreau sa-l iau de barbatare camasa si lavaliere la culoarea rochiei mele
si mi-am luat si eu setul de care va vorbeam acu cateva zile cu tiara si cerceii si colierul sunt asa de frumoase
bineinteles cand am ajuns acasa m-am imbracat iar cu tot tacamul si mi-am improvizzat si un coc si mi-am prins si tiara si voalul si bijuurile.......cam asa arat ca sa va dati seama
ce mi-e ciuda ca nu ma poate vedea si mirele ca sa stiu si eu o parere sincera ca asa eu...normal ca zic ca mi-s frumushica,nu??
va pup
nushulica spune:
fetelor nu reusesc sa-mi fac album stiu ca sunt maidar ajutati-ma si pe mine deci am intrat pe album foto si i-am dat editeaza pune poza pe server si cand ii dau trimite imi apare"..contain no data"nu stiu cum sa mai fac...
mi-am facut album pe yahoo sa vad daca pot sa-l pun pe asta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nushulica/my_photos
nushulica spune:
a meeeers
dar acu spuneti-mi si mie de fiecare data cand scriu un mesaj tre sa pun linkul asta sau apare automat????
si acu aveti grija daca va uitati in album sa nu ne deochiati
maine pun poza de la rochitza si fac poza la tot ce am si va arat ok?
Darria spune:
Adela felicitari pentru licenta cred ca esti in de bucurie.
Stai linistita ca nu o sa intample nimic cu bunica(de acum va fi si bunica ta), o sa vezi, o sa-si revina.
Drum bun si te asteptam in septembrie, oricum "vorbim" pe DC. Poate iti gasesti sandalute in Piatra.
Nushulica tu ne fierbi asa in suc propiu dar nu ne arati rochia, lasa ca gasim noi ac de cojocul tau Dar cred ca o sa scapi, zicei ca o sa ne-o arati zilele acestea Viitorul sot o sa-si vada in ziua nuntii, ca ce e pre mult strica, nu?
Album: nu a meeers Trebuie sa-l setezi public.
Eu nu am stiut unde sa intoduc adresa dar am introdus-o la semnatura si apare automat la fiecare mesaj. Dar am observat ceva: daca nu sunt logata nu apare de fiecare data adresa albumului in mesaj. Cu siguranta nu trebuie introdus la semnatura dar eu in alta prte nu am reusit. Vezi ca la profil in stanga sunt 2 locuri in care poti introduce acesta dresa dar nu stiu unde - poate descoperi tu unde.
Asteptam pozeeee
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
nushulica spune:
darria ce m-as face eu fara tine??? acu se vede?
Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulica
acu se vede?
Daaaaaaa, acum se vad fotografiile din album
Din cate se observa din fotografii sunteti o pereche reusita si fericita. Va doresc sa fiti mai fericiti decat acum la serbarea nuntii de aur.
Asteptam poze cu rochia.
Eu nu am cum sa-mi pun fotografiile acum deoarece sunt mandra posesoare a unui aparat foto cu film, nu digital si tare am eu o presimtire ca primele fotografii introduse in album vor fi cele de la nunta. Din nefericire foto noastre nu se introduc singure pe un cd iar la mine lenea e mareee ca sa merg la un centru pentru aceasta.
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
nushulica spune:
darria multam da eu totusi astept si pozele voastre ca deh...sa va admir si eu
maine promit ca pun poze cu rochitza dar sa nu va speriati fetelor ca eu am pozat rochitza pe ...patnu am avut alta idee atunci si acu mi-e lene sa mai fac altele
adela10 spune:
Nushulica multumesc pentru urari dar stai caci nu scapi inca de mine. Chiar daca plec acasa, va scriu de acolo pana in ziua dinaintea nuntii. Nu va uit fetele si imediat cum pun manuta pe poze dupa nunta le adaug in album.
Darria intr-adevar sunt foarte fericita ca am terminat cu facultatea. Oricum dau la master in toamna...asa ca tot mai am!
De vazut ne vedem prin septembrie caci atunci ma intorc in Iasi si as vrea sa iesim la un suc toate.
In rest...nu am mai facut nimic pentru nunta deocamdata.Sunt inca suparata caci bunicuta nu se simte prea bine. Unii spun ca isi va reveni altii insa nu-s asa de optimisti.Cert este ca este hranita doar prin perfuzie caci nu poate sa manance iar acest lucru nu poate decat sa ma intristeze.Abia astept sa se faca joi sa pot pleca acasa.
Vineri am proba la rochitica si tot vineri trebuie sa merg sa imi aleg tortul si culorile si tipul florilor.
Pupici