Nunta in Iasi (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by kriss79

http://photos.yahoo.com/darbyshaw79
mai incearca acum

http://yahoo.photos.com/darbyshaw79

Kriss am descoperit unde e problema, cred: adresa de la semnatura e gresita, prima e buna. Trebuie scris invers: photos.yahoo. Adica cum ai la prima adresa. Au fost inversate un pic.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Kriss, am reusit sa le vad. Dragute... Da' tortul ala m-a dat gata...

Problema era de la semnatura... Bine ca s-a rezolvat!
merci!!!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

Kriss, am reusit sa le vad. Dragute... Da' tortul ala m-a dat gata...

Problema era de la semnatura... Bine ca s-a rezolvat!
merci!!!
E si maine o zi!!!

Apropo de suportul tortului: Kriss are suportul(si tortul bineanteles ) de la Select si a spus ca transportul a fost asigurat de cofetarie. E tentant.
Eu sunt fan Ana dar de dragul suportului cred ca o sa "insel" si o sa-l fac la Select - nu stiu, ma mai gandesc.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu nu cred ca insel ana pentru un suport de tort mai ales ca la select din cate stiu eu e si mai scump decat la ana si nu cred ca e mai bunadik mai bun ca la ana
kriss azi am fost si eu la sergio la manichiura pedichiura si nu sunt foarte multumita adik mi-a facut o fata noua pe acolo una mica si plinuta si m-a taiat la doua degetei-am zis ca nu mai vin la ea niciodata
in consecinta pentru mine acu nu e salon mai bun decat cel din podu ros

Mergi la inceput

fetelor am uitat sa va zic : am fost in mall si mi-am comandat casuta pentru banutzi e foarte faina la et 2 langa house of art e 400.000 si iti face cum vrei tu iar eu bineinteles mi-am ales ceva pe tonuri de crem galben si maroniu
v-o arat eu dupa ca va fi gata
si inca ceva:azi am fost la purcica incep sa ma bronzez pentru nunta ca sa arat bine in poze

Mergi la inceput

unde sunteti mai fetelor vorbesc singura aici??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Fetele muncesc, Nushulica... nu ca noi!
Hai ca vb si eu cu tine, multumita? Numai nu tipa, ca sperii lumea!!!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

unde sunteti mai fetelor vorbesc singura aici??

Acu a venit si randul tau ca pana acum am vorbit eu solo
Cred ca si eu o sa merg la purcica sa ma bronzez - nu stiu ma vad eu
Multumim pt. pont - casuta Vazusem in Moll o casuta dar mi-au spus ca e 700.000 lei - la banii astia o fac singura dar 400.000 e bine.
Mai vorbim

idei nunta

Mergi la inceput

sa stiti ca e foarte frumusica casuta la 400.000 si asta nu pentru ca e a mea ...
azi mergem sa stabilim meniul de nunta si sa stabilesc cu cat platesc ospatarii,ideea e ca nici nu stiu exact cati ospatari sa iau ca nu stiu clar nr de persoane pe care le voi avea la nunta
vreau sa spun ca numarul invitatilr creste pe zi ce trece am ajuns pe la 80-85perechi si nu stiu cum o sa ma descurc cu atatia oameni
printre altele vreau sa va zic ca o prietene de-a mea a avut nunta saptamana trecuta la ciric tot acolo unde fac si eu si i-au ramas 250 milioane ....cu oameni simpli si de la oras si de la tara...asa ca nu va mai stresati ca nu va raman bani sau nici macar nu va ajung..ati inteles??

Mergi la inceput

Lorym: CASA DE PIATRA!
Sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batranete, sa aveti bebei sanatosi
Distractie placuta

Cam devreme dar e posibil sa plec din Iasi maine seara si nu o mai pot intra pe DC(nu am net unde merg) pana luni.

idei nunta

Mergi la inceput