Nunta in Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
ancamaria1979 spune:
Of mah fetelor ce am facut?
Nu am ajuns la nunta cristinei, si as fi vrut asa de mult sa fiu si eu acolo pt ea cum a fost si ea pt mine.
Cornelia poate iti rezolvi problemele si reusesti sa pui pozele sa vad si eu cum a fost. Sau macar de la voi daca puteti sa imi dati cateva detalii.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cornelianeli spune:
buna dimineata
anca bine ai revenit printre noi, ce mai faci?
am ajuns tarziu aseara acasa, trebuie sa-i chem pe cei de la rds dar trebuie sa fiu acasa, sigur modemul e de vina, scoate scantei
ce sa-ti spun despre cristina, a fost o printesa,are magdala 2 poze cu ea....
rochita a fost superba, coafura super super si machiajul in culori de vara perfect, buchetul rotund din trandafiri asa cum l-a vazut la targul de la rex
si mirele frumos
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
ancamaria1979 spune:
A fost o mireasa superba si totul a aratat f frumos si finut, cu mult bun gust. Sper ca si restul petrecerii a fost de vis. Abia astept sa ne impartaseasca din trairile ei. Abia o astept pe Roxy si am sa imi pun sonerie pe tel ca sa nu o ratez.
Sincer imi e dor de Voi. Cand se intoarce4 Cristina poate ne mai intalnim la un suc.
roxy79ro spune:
Neatza fetelor!!!!!!!!!!
Ce mai faceti?
Cornelia, abia ashtept sa pui pozele de la nunta Cristinei.A fost tare dragutzica shi imi pare tare rau ca nu am putut veni si noi.Tu ce mai faci?Ai inceput numaratoarea inversa?Cat mai e pana itzi vine iubitzelul acasa?Banuiesc ca foarte putzin.
Magdala tu ce mai faci?Gazutza ta e bine?Ai inceput pregatirile sau mai ashteptzi sa treaca vara?
Ank, am notat nr. tau de telefon, asha ca stai linishtita ca nu mai scapi nici o intalnire ... ca sa nu mai zic, ca la nunt amea o sa-tzi trimit chiar eu sms .... hi hi hi.
Dorinitza vad ca tu postezi mai rar.Au tot vb. baietzii noshtri sa ne vedem intr-o seara, dar vad ca pana acum n-au ajuns la un consens.POate ne vedem totushi zilele astea la un suc.
V-am pupic pe toate
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
cornelianeli spune:
buna dimineata fetelor
offfffff nu stiu ce-o sa fac cu pozele de la nunta cristinei pentru ca am calculatorul tot stricat, se pare ca e placa de baza, numai de asta nu aveam chef acum si am un cheffffffffff.......
alex vine in jur de 10 septembrie,deja am intrat in starea aia naspa, nu mai am chef de nimic
week-end-ul asta m-am tot plimbat, am facut si plaja...
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
tky spune:
Buna,
Ce mai faceti fetelor? Liniste si pace pe aici. Noi ne-am intilnit simbata cu fotograful recomandat de voi, ne-a palcut foarte mult, am vazut si fotografii facute de el la alte nunti si am batut palma cu el pt 17 sept. Sint incintata si multumita ca am rezolvat si problema asta:)
Multumesc mult de ajutor
dorinitza spune:
Buna Fetelor!
Da mei Roxy, se pare ca baietii noshtrii nu s-au inteles in privinta sucului, dar poate saptamana asta.....cine stie....vom reusi sa ne intalnim. programul nostru e cam aiurea, eu o noapte lucrez, una nu si el lucreaza pana la 9-10-11 seara. Deci.....Vedem noi cum facem. Pana la urma tot tre sa ne intalmin , nu?
Abia ashtept sa vad pozele de la nunta Kristinei, se pare ca si-a facut parul la aceeasi la care m-am programat si eu, recunosc stilul.
Altceva nimik. Mai avem cate ceva de facut, nu am cumparata bautura inka, mai ashteptam, mai are sa-si ia camasa si pantofi, costumul il facem la comanda....si restu' sunt kestii care se fac atunci in ultima saptamana cum ar fi....fructe, comanda tortului, ....etc.
Voi in ce stadiu sunteti cu pregatirile?
Eu am deja coshmaruri cum ca sala e aproape goala , nu mai vin invitatsii.....si alte kestii de genu'....
Va pup!
Dorina
dorinitza spune:
Mai fetelor numai eu bantui pe aici? Unde-mi sunteti?
Alinus25 pur si simplu m-am indragostit de buketul tau. Este exact cum mi-l doresc eu. A fost pe suport din plastik? Dc da asta cred ca va Fi singura problema: nu imi place suportul ala si pace. As vrea cu coditsele acoperite in organza care imi va ramane dupa ce scurtez rokia. Asa am vazut eu intr-o revista nu mai stiu care si mi-a placut ideea si cum arata.
Va pup!
Dorina.
Alinus25 spune:
quote:
Originally posted by dorinitza
Mai fetelor numai eu bantui pe aici? Unde-mi sunteti?
Alinus25 pur si simplu m-am indragostit de buketul tau. Este exact cum mi-l doresc eu. A fost pe suport din plastik? Dc da asta cred ca va Fi singura problema: nu imi place suportul ala si pace. As vrea cu coditsele acoperite in organza care imi va ramane dupa ce scurtez rokia. Asa am vazut eu intr-o revista nu mai stiu care si mi-a placut ideea si cum arata.
Va pup!
Dorina.
Mersi multDorinitza. Doar manerul buchetului era din plastic (microfon cica ii spune?!), in care sunt pusi bureti umezi, ca sa nu se ofileasca florile, asa am inteles eu de la florarie ca se procedeaza. Si eu am avut panglici de organza, verde si roz, prinse intr-o parte a buchetului, si atarnau foarte mishto din buchet.
Pupici
![](pupic.gif)
http://community.webshots.com/user/alinus118
roxy79ro spune:
Neatza fetelor
Cornelia chiar ca mai e putzin.Te intzeleg perfect.In ultima luna nici cu mine nu s-a mai intzeles nimeni...dar las ca trece shi asta.
Tky ma bucur ca tzi-a placut fotograful.Shi noi am fost tare incantatzi de el.
Dorinitza poate mai vb. pe mess shi stabilim o intalnire shi atunci o sa vb. mai multe despre nunta.Ce zici?Spune tu cd.e ok pt. voi, noi putem ieshi oricand.
http://community.webshots.com/user/roxy79ro