Medic ortoped-Iasi.

Medic ortoped-Iasi. | Autor: alina costin

Link direct la acest mesaj

Fetelor recomandati-mi si mie un medic ortoped pentru copii din Iasi,ca trebuie sa merg cu fetita mea si sincer nu stiu la cine.
Va multumesc.
Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Dr Dan Gotia. Nr telef.: 212711
E locuinta lor particulara, dar acolo au si cabinet. El - medic ortoped. Ea - medic pediatru.Adresa: Str Stroescu 16. E undeva pe langa Liceul de Arta. Strada ce urca spre B-dul Independentei. E o strada cu sens unic, cel de urcare.
Si noi tot la el am fost. Il mai poti gasi si in spital, dar...mai greu.

Oana si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dumitrescu spune:

Si eu stiu tot de doctorul Gotia ca ar fi foarte bun. Si doctorul Aprodu este si el bun. El avea cabinetul pe undeva pe Sfantul Lazar, cum vii dinspre fostul RC Star spre Podul Ros, pe dreapta la niste blocuri cu 4 etaje (primele blocuri, aproape de intersectia cu str Smardan). Nu stiu cum se cheama cabinetul (se chema AB plus parca dar s-a schimbat denumirea). Daca mai aflu ceva iti spun. Sanatate multa (Matei al meu face febra de 2 zile si sunt fff necajita- m-am plans si eu un pic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Multumesc pentru sfaturi,si mie pediatra mi-a recomandat sa merg tot la dr.Gotia,dar eu sunt cam sceptica in alegerea unui medic,ca sunt "fripta"rau,si de aceea am vrut si alte pareri.
Roxana este racit sau face febra pur si simplu.Noi am facut azi vaccinul si sper sa nu faca.Sanatate multa lui Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumibunea spune:

alina,eu merg cu fetita mea de ceva timp(de 4 ani jumate}la doctorita Gavrilescu de la Sp Sf Maria.E un medic foarte bun.Fetita mea a fost banuita ca are luxatie congenitala de sold si platfus.Spre bucuria noastra primul diacnostic a fost fals.Al doilea nu,dar stiu ca se trateaza.Ti-o recomand cu caldura.Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andries daniela spune:

Dr. Aprodu e super tare ,face in spitalul sf.maria,numai ca e foarte ocupat si nu prea sta la discutii .Dar e un medic f. bun,si dr.Gavrilescu ..dar de ea nu stiu f multe.Eu am fost internata cu fetita acolo si de asta ii cam stiu pe toti.Din pacientii care erau internati acolo la et. 2, 3 sferturi erau la dr.Aprodu (este si seful sectiei din cate am inteles).O data pe luna face si in Bacau la o clinica privata.
Multa sanatate

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Multumesc inca odata pentru sfaturi.Fetita mea are piciorutele in O si medicul pediatru a spus ca este bine sa o vada totusi un ortoped.
Alina

Mergi la inceput