ce barbati ne plac?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am uitat sa zic ceva important: domne, mie imi place barbatul pe care nu pot sa-l prostesc. o data daca l-am dus cu presul, adio!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

excelent buli. Jos palaria. relyana, intr-adevar numai tu stii ce i-ai zis. In general tipilor nu le place sa glumesti despre munca lor. Dar daca era ceva inofensiv poate omul e doar ocupat. In stagiul asta in care nu v-ati intilnit inca in persoana nu e neaprat de la sine inteles ca va scrietei in fiecare zi. Lasa-l pe azi, poate e omu' ocupat. daca nu raspunde nici miine trimite-i un rind inofensiv. Daca v -ati conversat suficient de mult incit sa simti ca il cunosti cit de cit propune o intilnire.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisanda spune:

Hm... Relyana, acum vorbeste geolasa din mine care are de suferit taman datorita unora ca tine, care stau si vorbesc pe net cu barbati despre care nu stiu decat ce le spun ei... Te-ai gandit ca poate e casatorit (sau are o relatie stabila) si tu nu esti decat un fel de "umplutura"? Poate ca a avut probleme cu prietena/sotia si a vrut sa iasa putin din familie... Poate ca acum problemele s-au rezolvat si el s-a intors la familia lui...
Scuze, nu te supara pe mine... dar de-ar sti cele cu care vb omul meu pe net ce gandesc eu despre ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns relyana spune:

quote:
Originally posted by melisanda

Hm... Relyana, acum vorbeste geolasa din mine care are de suferit taman datorita unora ca tine, care stau si vorbesc pe net cu barbati despre care nu stiu decat ce le spun ei... Te-ai gandit ca poate e casatorit (sau are o relatie stabila) si tu nu esti decat un fel de "umplutura"? Poate ca a avut probleme cu prietena/sotia si a vrut sa iasa putin din familie... Poate ca acum problemele s-au rezolvat si el s-a intors la familia lui...
Scuze, nu te supara pe mine... dar de-ar sti cele cu care vb omul meu pe net ce gandesc eu despre ele...

Nu ma supar pe tine. Omul nu minte, e prea departe ca sa-i cer intalnire si e un tip pe care l-am verificat pe net. Cred ca daca insistam ii aflam si adresa. Stiu si la ce lucreaza in momentul acesta pt. ca tot ce face se publica.

Mergi la inceput

melisanda, tu gandesti rau despre femeile cu care vb sotul tau pe net pt. ca te simti "pagubita" sentimental de ele. Dar de fapt cel care oiti provoaca durerea asta este chiar sotul tau. Sau tu nu ai incredere in el. Stiu cum e cu gelozia asta, doare rau, dar in primul rand trebuie sa ne intrebam "de ce ma deranjeaza lucrul asta? Cu ce ma afecteaza?" si nu "bestiile, imi iau barbatul". Intelegi, problema trebuie cautata intai in interior, nu la ele. Tu iti faci probleme ca exista ele, ca exista internetul, chat-ul, ca barbatul tau are ochi alunecosi. Da' poate n-are si e doar impresia ta.

Mergi la inceput

GATA, MI-A SCRIS! Iubitelor, s-a rezolvat. Vine si ne vedem. la toate si va multumesc ca m-ati sustinut cu sfaturi si pareri. A fost f.f.f. important pt. mine, ca eram cam trista. Si am deschis DC-ul si am ras (colegii deja s-au obisnuit, nici nu ma mai intreaba de ce rad, ca la inceput). Si apoi am gasit subiectul asta.

Apropo, ca acum m-am eliberat de tensiunea asta, si mie tot asa ca lui addriene imi plac barbatii. Ce m-as face fara voi, fara DC?

Mergi la inceput