ce barbati ne plac?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaSe spune:

Oricum numai rac sa nu fie.

Nu incercati sa ma convingeti ca nu am dreptate ca nu vad cred......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Acuma ... depinde ce intelegeti prin romantism ... Daca romantism inseamna vorbe dulci sub clar de luna, poezii si mai stiu eu ce dulcegarii din astea ... nu e genul meu; am o prietena care se da in vint dupa astea, si-mi da si mie sa citesc scrisorile romantice ale prietenului ei, de genul "esti iubirea vietii mele" samd. Mie mi se face rau cind aud asa ceva, mi se pare artificial, teatral si nesincer. Omul saracul s-ar putea sa fie sincer, dar asta e reactia mea.
In schimb mi se pare romantic sa se trezeasca inaintea mea (care sunt o somnoroasa) si sa-mi faca (,) cafeluta, sa vina seara de la servici cu ceva bun pt mine (nu neaparat flori, desi se mai intimpla si asta), sa ma indemne sa-mi iau ceva care-mi place, atunci cind ma vede ca ezit pt ca mi se pare prea scump ... chestii de-astea, asta e romantismul care-mi place. Plimbari de mina plrin oras, prin parc, iesiri la restaurant ...

Evident ca trebuie sa fie si pragmatic (si este nitel), ca altfel nu se poate.

De fapt, cred ca exista barbatul "amant" (romantic, plin de surprize placute, frumos, misterios etc etc, tot ce-ati scris voi pina acum) si barbatul "sot" (pragmatic, descurcaret, care nu te lasa singura sa tii casa, pe care te poti baza etc). Atunci cind cele 2 tipuri se intersecteaza, obtii barbatul ideal.

Fizic ... eu intotdeauna mi-am inchipuit ca ma voi marita cu un barbat brunet, cu ochi negri, genul hispanic, eventual cu plete si fara barba. Si m-am trezit cu unul blond-roscat, cu ochi albastri-verzui, ras in cap si cu barbita :)
Barbatul ideal e ala care te suporta asa cum esti si linga care poti fi tu insati !

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by MirelaSe

Oricum numai rac sa nu fie.

Nu incercati sa ma convingeti ca nu am dreptate ca nu vad cred......

ma faci sa zambesc... depinde si tu in ce zodie esti... eu spre exemplu is scorpion si ma inteleg cel mai bine (conform zodiacelor) cu racul. asa ca....

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Dragutz subiect, asa ca trebuie sa zic si eu ceva.
Imi plac barbatzii barbatzi, care sa shtie sa aiba grija de o femeie!Asa ca eu l-am cautat pe al meu pe net, unde criteriile de selectie sunt cele pe care le alegi singura, iar gama din care ai de ales e atat de larga!!! Si dupa o luna si muuulte intalniri s-a gasit minunea! Barbat ocrotitor, responsabil, cu simtul umorului, inginer, berbec, care sa-si doreasca copii. Aaaaa si sa nu mai spun ca e si pasionat de calatorii, nu are pic de stare, facem vesnic planuri de viitor (constructive), e cel mai gospodar om posibil si nu se ia foarte in serios, desi ar avea motive. Iar ce e cel mai frumos e ca sunt insarcinata si el asteapta cu mare bucurie copilul pe care l-am conceput la o luna dupa ce ne-am cunoscut (planificat). Asa ca sunt o norocoasa, desi nu e deloc un tip romantic.

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns relyana spune:

quote:
Originally posted by Bee

Dragutz subiect, asa ca trebuie sa zic si eu ceva.
Imi plac barbatzii barbatzi, care sa shtie sa aiba grija de o femeie!Asa ca eu l-am cautat pe al meu pe net, unde criteriile de selectie sunt cele pe care le alegi singura, iar gama din care ai de ales e atat de larga!!! Si dupa o luna si muuulte intalniri s-a gasit minunea! Barbat ocrotitor, responsabil, cu simtul umorului, inginer, berbec, care sa-si doreasca copii. Aaaaa si sa nu mai spun ca e si pasionat de calatorii, nu are pic de stare, facem vesnic planuri de viitor (constructive), e cel mai gospodar om posibil si nu se ia foarte in serios, desi ar avea motive. Iar ce e cel mai frumos e ca sunt insarcinata si el asteapta cu mare bucurie copilul pe care l-am conceput la o luna dupa ce ne-am cunoscut (planificat). Asa ca sunt o norocoasa, desi nu e deloc un tip romantic.

Bee

Bee, help!!! Am cunoscut pe net, asa cum zici tu, un tip super. Doar vorbim... sau vorbeam, ca nu mi-a scris de 2 zile. Cred ca l-am suparat ca am glumit si am ras facand o interpretare despre ceva care tine de munca lui (e putin insurat cu munca lui). Mey, e frumos, e destept, e haios cum nu am intalnit si belea! e suparat. Nu mai imi scrie. S-a mai intamplat o data asa, sa nu imi scrie 2 zile, am spart io gheatza si mi-a raspuns in 2 randuri cu mentiunea ca n-are timp. Da' daca nu-l claxonez io, el... si cand ma gandesc ca de fapt el m-a abordat pe mine... Ce sa fac ?!?!?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

pai relyana daca te-ai fript o data trebuia sa sufli si-n iaurt
Io zic sa-i trimit o felicitare virtuala draguta, ceva de genul :"hai sa fim din nou prieteni" si casca ochii in patru, sa nu dai de vreun suparacios.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iarina

pai relyana daca te-ai fript o data trebuia sa sufli si-n iaurt
Io zic sa-i trimit o felicitare virtuala draguta, ceva de genul :"hai sa fim din nou prieteni" si casca ochii in patru, sa nu dai de vreun suparacios.

Dar el nu a zis nici prima data ca e suparat. Si atunci i-am trimis email cu datele mele si cu mesajul "daca vrei sa mai stii de mine, stii unde ma gasesti, uite aici..." Si a raspuns imediat la emailul precedent care ramasese in aer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

mai asteapta cateva zile, sa vezi daca da vreun semn de viata. Poate se asteapta sa-ti ceri scuze sau ceva de genul asta. Acum numai tu stii ce i-ai spus si daca avea un motiv serios sa se bosumfle. Daca s-a suparat dintr-o prostioara mie nu mi se pare ca e implicat prea mult. Adica nu faci botic una doua daca te intereseaza foarte mult persoana respectiva. Acu' s-ar putea sa ma insel, ca nu-l cunosc.
Noroc in dragoste!

Mergi la inceput

Ai si tu dreptate. Sper sa pot sa astept. Mersi. Pe maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Relyana. Relatii virtuale nu prea exista. Spune-i direct cu prima ocazie ca vrei sa te vezi cu el.Nu stiu daca are sens sa-ti pierzi timpul cu un tip care traieste exclusiv pentru munca.Si intrebarea e o: o fi chiar suparat sau doar plictisit?Multora le place noutatea, iar apoi.....
Eu am intalnit si persoane care mi-au spus direct: munca si distractie. Relatie serioasa inainte de xxx ani, nici gand. De ce sa pierzi vremea? Timpul tau e pretios, iar barbati pe net cu gramada (si multi sunt chiar ok, depinde ce cauti).

Bafta multa.

Bee

Mergi la inceput