ce barbati ne plac?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luana spune:

iubitul meu de sot face parte din ambele categorii - adica un romantic responsabil

zau! detaliez in alta zi, ca azi sunt pe fuga! cu bine!

L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by scarmanus

Aia care nu-i putem avea, iar cand ii avem nu-s buni fiindca, nu-i asa, cand zeii vor sa ne pedepseasca ne indeplinesc visurile.

Doamne, cata dreptate ai! Si cat curaj sa o spui!

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisanda spune:

"Al meu" e partea romantica, desteapta si intotdeauna calma a familiei. Cand reusim sa ne facem timp, inca ne mai plimbam cu barca sau cascam ochii la luna... Si stie intotdeauna ce imi trebuie (sulfeteste vorbind) ca sa depasesc un moment sau altul.
Insa cand vine vorba de facut ceva concret, care necesita planificare... e jale mare! Uneori am senzatia ca ar trebui sa-i cumpar biletele de autobuz si sa i le pun in buzunar, eventual sa-l sun la 5 min dupa ce s-a urcat in autobuz ca sa-i amintesc sa taxeze. E zapauc si imprastiat (bine macar ca nu da toti banii la cersetori!), dar atata vreme cat sunt fericita langa el, nu mi se pare neaparat important sa schimbe el becurile (desi mai ca-mi vine sa-i fac statuie cand schimba o siguranta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Am zis hai sa intreb: poate sint eu de moda veche sau o fire puternica asa cum a zis cineva... Poate vreau prea mult de la un barbat, poate ii sperii, caci sincera sa fiu mi-a fost greu sa-l gasesc pe prietenul meu. Cusurgie pina la Dumnezeu. dar si prietenul meu e la fel, asa ca ne-am potrivit.

si modesta...

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

barbatul meu este un varsator, la zodia lui spune ca este calculat , rational, un foarte bun prieten , deloc romatic, si asa e dar in 6 ani mi-a aratat in felul lui anapoda ce este iubirea.Eu tanjesc dupa sarutari, imbratisari cuvinte calde si de dragoste, cind ajunge aici, unde vreau eu este de neintrecut.
Barbatul meu este viu, energic, cel mai frumos din lume, si in continuare am fluturasi in stomac cind ma atinge.cam atit restul il pastrez pt mine.

Are si defecte , dar aici subiectul este ce ne place la barbati, cind vine cel cu ce nu ne place , cu siguranta scriu si acolo

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

waw, ce subect!!!
apai imi place tare mult barbatelul meu... si ca sa fiu on topic, adrienne, al meu are din amindoua categoriile..

distept, cu simtul umorului, romantic, gospodar, de casa, grijuliu, atent, am de invatat de la el o groaza, viata alaturi de el este o aventura zilnica (nu stiu niciodata cum vrea sa ne petrecem wke ul, spre exemplu)in plus arata bine!!!! Ce mai, este cel mai cel!
Acu nu dati buzna, ca nu l scot nici macar la vizionare!

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Am visat sa am langa mine un barbat romantic, sa imi faca surprize, sa imi trimita flori la serviciu, sa imi faca surprize( placute)cand nu ma astept si fara nici un motiv anume,sa fie supercochet, superdragut, si..... al meu este cum este.
Nu ma pot plange tare de el, dar romantic ce se spune romantic la un barbat, nimic.Mai nou imi mai cumpara flori cand isi aduce aminte, dar cam atat de romanticismul lui.E brunet, corp atletic( a jucat basket 10 ani), 1.86 cm, 84 kg, ochi migdalati cu niste gene atat de lungi si negre , ca la inceput crede-am ca se face cu rimel,e super dulce( nu ca ar fii al meu, dar asta e adevarul), harnic, gospodar, spala vasele si geamuri daca trebuie, fara sa ii spun( asta ca l-am educat eu, ca muma-sa), dar nu e romantic.
In facultate a trebuit mult sa am grija de el, ca eram pe punctul sa mi-l i-a cea mai buna prietena.
I-am zis ca la nunta , cum facem doua nunti, am sa imi cumpar 2 buchete de 27 de trandafiri( anii mei), ca sa fie pentru toate florile care nu mi le-a cumparat pana acum.( frumos, nu?)
Asta e al meu, si il iubesc mult, mult mult....mult.
Ca doar nimeni nun este perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns munira spune:

Buna fetelor ,intru si eu in discutie cu voi.Vreau sa va spun ca ma consider o femeie norocoasa ,pt ca sotul meu este exact ceea ce mi-am dorit.Este harnic ,intotdeauna ma ajuta la bucatarie si la curatenie,nu mai zic de partea electrica de care el se ocupa ,este un excelent bucatar ,am invatat multe de la el si inca mai am de invatat,este o fire cu mult umor ,ii plac foarte mult calatoriile,si a colindat foarte mult prin lume,are un servici destul de bun si situatia noastra este destul de buna,ne permitem aproape orice,ii plac foarte mult florile de casa ,sincera sa fiu mie nu prea imi plac,el se ocupa de ele ,pt ca eu mereu uit sa le ud,cate odata este si romantic ,ii place sa imi faca surprize,este si distractiv .Este exact ceea ce mi-am dorit ,lu-am decizii impreuna dar el este cocosul in casa.Nu mi-au placut laudarosii,cei care se cred destepti si frumosi si mincinosii.Eu sunt fericita cu sotul meu ceea ce va doresc si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Romantici, plini de imaginatie, care arata bine, care stiu sa daruiasca fara a pretinde nimic in schimb ,dar care se bucura sa si primeasca , practici, muncitori, cu o minte patrunzatoare, cu simtul umorului, dezinvolti, naturali, puternici, care sa stie sa insufle curaj, sa ofere siguranta, confort, dar sa fie si jucausi, spontani, care au facut sport si au spirit sportiv, apreciati si iubiti de cei din jur...care chiar daca au parcurs un drum anevoios, iesind dintr-o nefericita de casnicie dupa ce au investit atitea ,avind si copii, sa poata sa renasca din propria cenusa ...
Ma bucur ca a fost posibil sa cunosc un asemenea OM !!!

Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by Lavi
[Barbatul meu este viu,
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Foarte frumos spus!

Stiti ce e un barbat frumos,inalt,inteligent si cu bani?Un zvon,o iluzie....
Dar cum e in legea firii si eu sint innebunita dupa iluzii!
Pupici,

Mergi la inceput