Un citat pe zi(partea a5-a)
Raspunsuri - Pagina 8
EmmaT spune:
Copii au nevoie de indrumare si simpatie mult mai mult decat de instructie.."
Anne Sullivan
Emma
alexa spune:
"A te judeca pe tine insuti este mult mai greu decat a-i judeca pe altii. Daca ajungi sa te judeci cum trebuie, înseamna ca esti într-adevar un om intelept".
Antoine de Saint-Exupery (Citadela)
Lidia
alexa spune:
" Nu trebuie sa ascundem nimic copiilor (nostri) sub pretextul ca sunt inca mici si ca la virsta lor e prea devreme sa cunoasca unele lucruri. Ce trista si nenorocita mentalitate! Si cit de bine isi dau seama copiii ca parintii lor ii considera drept nestiutori si inapti sa inteleaga, cind in realitate ei inteleg totul! Oamenii mari nici nu stiu ca pina si in chestiile cele mai dificile copilul poate da un sfat de o extrema importanta."
"...dar ce fel de idiot sunt acum, cind eu insumi mi-am dat seama ca lumea ma considera idiot..."
(dostoievski, idiotul)
Lidia
alexa spune:
"Sa minti cu originalitate este aproape mai bine decit sa repeti adevarul spus de un altul."
(dostoievski, crima si pedeapsa)
Lidia
alexa spune:
"O iertare fara uitare nu face prea multe parale"
- A. Popescu
Cine nu iarta distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi.
Lidia
Doris-Alina spune:
Ziua cea mai pierduta este cea in care n-ai ras...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Fericit si implinit este acela ce nu poate regreta niciodata un gand, gest, ori fapta savarsita!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
,,Viitorul este suma pașilor pe care-i faceți, inclusiv a celor mici, ignorați sau luați în râs. (Henry Coandă)
DORIS siINES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
,,Fii precum o stea, având propria ta lege și propria ta traiectorie. (Ion Cantacuzino)
DORIS siINES
POZE CU NOI