Un citat pe zi(partea a5-a)
Raspunsuri - Pagina 4
maimutzica spune:
"Cei zgarciti ingramadesc la averi ca si cum n-ar mai trebui sa moara niciodata. Cei risipitori cheltuiesc ca si cum ar trebui sa moara imediat." (Aristotel)
Sobaritza cu experienta execut carute diferite modele
Anina_n spune:
"Sarpele e odios nu pentru ca musca, ci pentru ca se ascunde ca sa muste." - N. Iorga
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51193" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
maimutzica spune:
"Toate le aduce timpul; timpul indelungat stie sa schimbe nume si infatisare, natura si soarta."
maimutzica spune:
"Se poate rezista invaziei unei armate, dar nu unei idei careia i-a sosit vremea." (Victor Hugo)
Vasile-Cosmin spune:
Din p#259;cate nu vin cu-n citat vin cu o-ntrebare.
Caut un citat de-al lui Ion Luca Caragiale. L-am auzit acum ceva timp la o profesoar#259; #351;i din p#259;cate nu mi-l mai amintesc īn totalitate. Īn citat spunea ceva legat de el #351;i de poezie; cum c#259; nu prea se-n#355;eleg...
ceva, cum, c#259; i-ar lipsi gena poetic#259; sau ceva asem#259;n#259;tor.
Mul#355;umesc anticipat.
Anina_n spune:
"Politetea face omul la exterior, asa cum ar trebui sa fie in interior." - La Bruillier
Vasile, nu stiu, nu cunosc citatul ! Poate stie cineva, totusi.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51193" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
EmmaT spune:
"Asta inseamna a invata. Dintr-o data intelegi ceva ce ai inteles toata viata, numai ca in alt mod."
Doris Lessing
Emma
EmmaT spune:
"Un judecator este un student la Drept, care isi corecteaza singur lucrarile de examen."
H. L. Mencken
Emma