Aspirante Optimiste 141

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

buna dimineata la fete frumoase!

MirelaV, LA MULTI ANI! sA FII SANATOASA si sa ti se indeplineasca visul!

6+ s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

SAlut!
Neata la optimiste!
Laura Ioana, da mi-a zis ca dupa menstra sa vin sa facem alte analize nu stiu ce ,ma rog ca doar cu o zi inainte de a pierde bb imi venisera analizele Torch si eram super happy ca sunt ok.......Ata ete.....Acu ca sa vedeti ce vesela si optimista sunt am zis sa ma socializez si mi-am facut un nou prieten ca dupa atatea Ab cate bag in mine am devenit extrem de apropiati
cica sunt vreo 200 de cauze pt care bb se poate opri din evolutie!
Mai nasol e ca nu ma lasa sa raman gravida pana-n 6 luni!
Asata s-o creada el ca stau pana-n decembre pana -mi da el startu!
Of of mai mai.........
Fetili la cat va venit ciclu dupa curetaj?

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Buna dimineata, viitoare burtoase !
MirelaV, la multi ani sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu un BB dolofan !
De ieri m-au luat durerile de burta, semna rau...se pare ca statistica cu reusitele la inseminare e cat se poate de adevarata, of, of, offffff
Va pupa pe toate,
Aysha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

MirelaV!!!!!!
Astery iubita ce ma bucur ca esti bine!
burtica la iubita!

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata!
Prezenta si eu la apel.
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut si cu vreme frumoasa!

MirelaV, LA MULTI ANI! Sa fii fericita si tot ceea ce iti doresti tu sa se indeplineasca.

Astery, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi.

Laurici, cum mai esti?
Vale? Gogosar? Ancuta Wish? Dandana?si restul fetelor?

Hai ca va pup si pe mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele..va multumesc frumos. ziua mea e de fapt maine, dar la serviciu o fac de azi k maine nu lucrez.
va multumesc frumos ptr surpriza
Astery..de unde ai stiut?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Neata fetele!!
Bine ati venit fetelor noi, dar sa nu ramaneti prea mult la noi ca in curand o sa se lungeasca listuta de asiprante cat o pagina si nu e bine.
Astery fata si burtika poate se ia si la mine.
Eu ma pregatesc psihic sa vin in Bucuresti pentru histeroscopie ca asa m-am sautrat de investigatii si analize, de altfel ca noi toate astea mai veterane de aici.

Aysha poate n-or fi rushii si o fi cu ochisori ca se mai intampla sa fie aceleasi simptome.

Laurici ce faci? Esti bine?
Fetele mai vechi mai da-ti si voi un semn de viata, ceva...

pe toate mai vechi si mai noi.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata fetele, va pup pe toate!!!
dana p. deocamdata sunt OK, cel putin fizic. Nu prea pot sa stau mai mult ca sunt cu nishte nemtzi fff importanti. Spre seara sper sa fiu mai libera.

georgic, iube, aysha, Mirela, Astery, Laura Ioana, Ardit, vale, anca wish, crinutza, catrinel si toate celelalte

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

fetele!
La Multi Ani Mirela si din partea mea sa dea Dumnezeu sanatate in primul rand si tot ce-ti doresti!

Fetele am si eu o intrebare:
- temperatura bazala masurata in perioada post-ovulatorie, poate creste (37.4), chiar dc nu s-a produs ovulatia si poate ramane asa pana aproape de celelalat ciclu, chiar dc nu e sarcina? Adica, mai exista si alt motiv (care sa nu aiba legatura cu ovulatia/sarcina) caruia se poate datora aceasta crestere?
Va foarte multumesc!

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Neata fetelor!! E o caldura aici... cica spre seara o sa fie furtuna. De-aia m-o fi durind (si azi) capul??

Laurici, cum te simti? Pe linga toate problemele au mai venit si importantii... dar macar te fac sa te gindesti la altceva, cred!

Mirela - la multi ani si numai bine, multa fericire si noroc!! Bucura-te de ziua ta si lasa gindurile negre de-o parte! Acolo sa si ramina!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput