Aspirante Optimiste 141

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Buna fetele!
dupa necazu cu sarcina oprita in evolutie la 11 sapt si in sfrsit ma impacasem cu gandu si ma linistisem, aseara ........ inca un dus rece:la histopat a iesit ca a fost sarcina molara partiala!A mai patit careva asemeena necaz?
Fetili e normal sa mai am simtome de sarcina la apreoape 2 saptamani de la chiuretaj?

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase va iubesc e toate!

lauriciu imi pare bine ca esti mai bine, daca vreai sfaturi cu amenajarea spune ca sunt in tema

dandanutza am receptionat pui misto veste, cert e ca acum cu ce am acasa si la servici, nu numai ca mi s-a cam taiat de orice testare sau instilatie, dar nici macar nu as avea cand/cu ce, uf a naibi chestie si viatza asta intortocheata, ca uite, anii trec! si eu nici macar sa adopt nu pot acum..

sanziana cum poti sa crezi ca te-am uitat pui? haide ca o sa avem noi bb-ul nostru odata si odata

pup si restul de fete intru mai tarziu ca am o stiva de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna fetele!!
Eu am fost si am facut histeroscopia si mi-a iesit rezultatul negativ total, adica trompa este cumva infundata dar mai sus de orificul de intrare in trompa si nu se mai poate face nimic decat FIV. Ori de FIV eu nu am bani asa ca nu stiu ce o sa fac de acum incolo, poate sa sper ca o sa se intample si la mine o minune cum s-a intamplat la Tia.O sa incerc sa fac multa plaja la namol si poate se desfunda putin trompa sa aiba loc macar unul mai vioi sa treaca.Acum sunt bulversata de rezultat si parca nu-mi vine sa cred ca mi se intampla toate numai mie, nu stiu incotro s-o apuc si ce sa mai fac.Am fost si la Dr. T si si-a pus mainile in cap saracu cand a vazut rezultatul , ma apucat si in cabinet si nu mai stia ce sa-mi spuna, mi-a fost rusine ca m-am pus pe mine si pe el in postura asta jenanta dar pur si simplu nu ma puteam abtine.Mi-a recomandat tot FIV sa fac, dar de unde sa iau atata banet, doar sa sparg vreo banca ceva ca altfel nu am nici o sansa sa strang atatia bani.
Ieri umblam prin Bucuresti si pe strada , dar aveam ochelari de soare la ochii si nu se vedea ca-mi curgeau lacrimile.
O sa incerc sa-mi revin din soc dar cred ca o sa-mi fie foarte, foarte greu.
Va pup pe toate si sper ca macar voi sa veniti cu vesti bune.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Ardit draguta ca intotdeauna! Sper sa vina si bb-ul la noi odata, numai ca ma apuca niste stari .....

Fanta, fata draga, pe unde ratacesti?

Pupi la toate fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Pupici la toate fetele... nu vreau sa mai vad pe aici lacrimi, ati inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Mi se pare mie sau toata lumea doarme???
Chiar nu mai vrea nimeni sa vorbeasca???

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetelor,am o intrebare.Nu stiu de ce am retinut eu nu stiu de unde ca nu e bine sa faci dusuri,bai fierbinti cand sunt bebicii la implantare.Stiti ceva despre asta.Parca Laurici tu zicea ceva de genu asta.Vreau sa ma spal pe cap,poate ar fi ok daca fac doar dus,nu fierbinte,mai mult calaie apa si rapid,adeca sa nu ma uite dumnezeu in baie cate 1-2 ore cum fac eu de obicei...Ce ziceti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Delia baga dus cu apa calaie...pentru orice eventualitate..si mie mi-e dor de o cada cu spuma si sare de baie, dar de peste 2 luni fac doar dusuri!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Of doamne, dana.p, greu, greu trebuie sa-ti fie!! Trebuie sa incerci tratamente naturiste, alternative… Nici nu stiu zau ce sa-ti mai spun, decit ca-ti inteleg disperarea, dar incearca sa te linistesti, of, imi pare tare rau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

delia, sorry ca raspund tarziu. Asa este, nu e bine sa faci cu apa fierbinte deoarece apa fierbinte dilata vasele de sange si circulatia este mai intensa. Plus ca face rau la bb pentru ca-l bagi in opareala.
Poate ca apa fierbinte sa dea sangerari.
ai grijulica mare
Cel mai corect este dus si doar caldutz.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput