Aspirante Optimiste 141

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mirela, chiar acuma am citit despre gaurici… Eu am pus niste crema cu cortizon care mi-a ajutat mult ca incepusem sa fac puroi la buric. Si am avut grija sa poata rana sa primeasca aer (pansament cu fasa si numai pe margini leucoplast). Mai ai fire?? Eu la buric aveam un fir (la o luna de la operatie) care nu se absorbise (sau nici nu era din ala care trebuia sa se resoarba si a uitat doctorul de el ).

Laurici – cel mai bun lucru e sa faci ceva activ ca sa nu te mai gindesti. Sa stapiniti sanatosi si fericiti apartamentul – si felicitari pt bac!!!

Pup fetele toate

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

MirelaV, Relya, Anca Wish, Laurici...
Mi-ar place sa am asa musafiri de vaza ca voi. Numai ca nu stiu pe unde o sa ne asezam cu totii, noi avem o canapea si 3 scaune in dotare.... mai punem o fata pe frigider, una pe masina de spalat.... pe chiuveta... vedem noi!
E perioada locuintelor, vad... Noua sa ne tineti pumnii stransi, ca abia pe luni-marti vom avea toate actele pentru dosar, sa il depunem la banca.... sper sa fie totul OK, sa ne vedem si noi cu casuta noastra!
Naspa e ca ciao tratamente, vizite pe la medici, nu o sa imi prea permit. Si asa tratamentul meu pentru astm e destul de costisitor...dar la ala nu am cum renunta.
Sper de acum intr-o luna garsoniera aia sa fie a noastra cu toate actele in regula!
Fetelor, hai si la laurici, in Atena, in vizita de casa noua.... ce ziceti? La mine, la Alina, la Laurici... facem un tur pe cinste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Irina...gata. Mergem!!!!

Dar tu nu-ti fa probleme cum vom sta. Pe jos, draga, la racoare!
Doar ca io's mancacioasa. Asa ca o sa vreau papa multa!

Mirela, nasol moment cu gauricile tale. N-am mai auzit de astfel de probleme.
Si eu am fost operata de apendicita, dar gaurica mea e ceva mai incolo, nu pe ea.
Ciudata chestie!
Macar sa se inchida mai rau si sa vina bebele repede!!!!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Anca mama, pai din cele 10 bonuri de masa pe care le iau eu am sa iau mancare numai pentru tine, e de ajuns?

Ce mai faceti voi "gauroaselor"? Amuzanta de la distanta faza cu gaurelele alea deschise, dar cred ca nu e prea placut sa fii posesoarea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Laurici si eu am facut mai multe teste luna trecuta la pregnyl de 10.000ui, am luat 10 odata(o groaza de bani), si din ziua a 10-a era clar negativ.
Luna aceasta curios am facut primul test(Barza) in ziua a 13-a dupa pregnyl si a iesit pozitiv, dupa care alte doua negativ si astept clar ruschii

Mirela eu am patit la fel, la mine sa vindecat dupa aproape 1luna, dar eu am si o alta problema de sanatate-hipercolesterolemie.
Eu imediat dupa operatie, mai ales ca eu in partea stanga am avut 5copci( o eroare medicala ce a dus la complicatii)am primit recomandarea ca de 3-4 ori/zi sa ma dau cu hidrocortizon hemisuscinat.
Spargeam fiola o tragem in seringa si stropeam ranile si lasam sa se usuce apoi si pe urma pansam.
Abia dupa 5sapt. scapasem de coji fara infectie in timpul asta, dar asta a fost pusa pe seama celeilalte probleme de sanatate.

Sanatate si sa intrebi Dr. daca poti ajuta cu ceva organismul sa se vindece inafara de "rabdarea" pe care o recomanda ei

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelus, nu e de gluma cu gauricile, mai mergi la alt medic! Fetelor sa stapaniti sanatoase casutele voastre cele noi si sa va poarte noroc la bebei. Ati vazut la Endometru... cate gravidute s-au anuntat in ultimele zile? TREI, una dintre ele cu poate chiar.
Asa sa ne dea DOMNUL si noua (macar cate unul)!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Mirela mi-as dori sa fie asa dar nu stiu ce sa mai zic....
Relya, iubita, dupa cum am spus nu am mai intrat pentru ca nu am avut noutati legat de bb in schimb v-am citit chiar in fiecare zi. Noutatile mele sunt legate de niste examene pe care le-am dat si cred ca le-am luat. Bine ca s-a ispravit cu scoala. In rest asteptam si suntem dezamagiti in fiecare luna care de altfel nu mai seamana cu nici o alta luna. Nu se intelege nimic, asa-i?
In rest pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata fetiliiii!
Am de lucru pina in gat,nu mai apuc sa intru deloc pe net,nu am citit nimic din urma,sper ca sunteti bine toate,sa aveti o vara minunata cu cit mai multi la activ.
Pup toate fetili optimiste,de la A la Z!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele...sarumana de incurajari
nush ce sa mai zic..de frica cred (mi se pare) k se inchide gaurica.
pun plasture cu rivanol si cu unguent de galbenele, dar tot supureaza. i-am promis deliei k daca nu se inchide intr-o saptamana merg la dr. ce-i drept..asta m-a incomodat luna asta sa
astept sa vina uratii zilele astea..
va pupik

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata fete frumoase!Parrrrca azi ma simt putzin mai bine.

Vale, spor la trebutze. E mishto faza cu fetele de la A la Z

ardit, iuby...

Le pup si io pe toate gagicile frumoase de la A la Z

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput