Bebelusi de sept-oct 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Multumim tuturor pentru urari.

La Multi Ani! tuturor bbilor sarbatoriti astazi. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.

Andora, multumim mult. Mie chiar ieri mi-a zis pediatra ca la 9 luni ar fi trebuit sa aiba 72cm, conform graficelor. Asa ca stai linsitita nu-ti face griji. La noi e normal ca bebelina sa fie mai inalta pentru ca eu am 1.80m...asa ca...

Ramona, dar cum a reusit performanta cu telefoanele?

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Un telefon l-a gasit langa televizor si cum nu eram atenta la ea l-a bagat in gura si l-a umplut cu saliva, iar al doilea i l-a dat tati ca sa nu mai planga si a facut acelasi lucru si cu el.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si Vladu' roade telefoane, dar au rezistat (pana acum); sa le fac reclama???
i-am luat si de jucarie, dar se pare ca nu-s la fel de gustoase.

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut fetelor!
ne-a scazut febra!Azi dimineatza avea doar 36 cu 9 si acum pe la 12 avea 37 cu 3, el asa are mereu.Am zis ca o sa-i dau totusi azi in continuare panadol si la 14 si la 22 dupa care maine dimineatza nu-i mai dau decat antibioticul.Am scapat.....

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

am mai pus niste pozici cu trandafirii dupa ploaie! Daca vreti ii puteti vedea de aici

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ana ma bucur ca e ok Stefan! Am o intrebare: cand mai ai mama timp sa faci poze la trandafiri dupa ploaie???Ca sunt superbi!

Noi am fost azi pe strand!Cu bazucu of course!A fost tare bine...am stat 2 ore, in apa n-am intrat cu el ca era prea rece(asa ca vineri cred ca mergem la Felix sa ne si balacim in grup), dar am stat pe paturica si ne-am jucat!
Mai nashpa a fost cand i s-a facut foame la bazuc...ei dar ne-am descurcat!Noroc cu lapticul de la purtator! I-am dat sa suga saracutul ...ce sa fac cu bietul copil(ca urla cand ii e foame de nu-l mai poti opri!)? Deci am scos tzatza la interval si vulturasul meu s-a si aruncat pe ea......si ofta de placere si de bucurie vadit satisfacut.....!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare, fetelor!
Multumim ptr felicitari.
SI La Multi Ani si celorlalti sarbatoriti de astazai: Alexia, Andrei si Filip.
Multa sanatate tuturor.
Au ajuns vremurile kk-cioase si la noi.
In general zilele astea st cam nasoale.
Amelia nu vrea sa manince.
CUm vede lingurita urla si intoarce capul in parti, scuipa din gura si da si cu minuta pe limb asa nu ii ramina ceva.
Si i-am facut si mincarea ei preferata: peste cu legume. daca inainte minca peste 200 g, ieri nici nu a vrut sa auda.
Ieri a mincat dimineata, vreo 100 g de brinza Fagras Monor cu banana si tocmai seara pe la 18 cu mare greu i-am dat un Danonino mic si pest evreo 2 pre 100 g cereale. In rest lapte vreo 400 g si ala ca nu mai mult.
Atit.
Si de ieri a avut vreo 4-5 scaune apoase asa.
Diaree nu e, ca azi a facut doar de 2 ori dar tare moale.
Asa ca i-am facut mucilagiu( si mi-a iesit, la oreeez, ca m-am lacomit sa iasa mai multisor) si nici nu a vrut sa guste. O sa-i fac lapte din zeama de la orez ca alta solutie nu am.
Macar bine ca ii place ceaiul de menta, pina acum a baut vreo 100 g.
Si de dimineata e cu 220 g lapte si 100 g banana cu ft putina cereale.
NU stiu ce o sa fac eu cu ea. Am niste nervi...
Si asa era slabanoaga. Nu stiu daca acum la 6 luni om fi ajuns si noi la 6kg jum.
Dar dupa masuratorile mele e si scurta, mie imi ies 67 cm, dar asa cu ghips, nu stiu daca am masurat-o bine.
Cred ca nu mai e nimeni asa mica la virsta ei.
Dar cum ptr noi problema principala e piciorusul incerc sa nu ma strsez, speram ca atunci cind va scapa de ghips si va fac emulta miscare va avea si pofta de mincare.
Acum sta toata ziua si flutura cu minuta si spune: pa, pa.
Cind ma rog la ea sa zica cuiva, nu vrea, dar acum o tine intr-una de dimineata.
Si vorbesteee, nu-i tace gura decit atunci cind doarme.
Chiar azi m-am uitat la niste intregistrari video de prin decembrie si asa haioasa arata. Atit de mult s-a schimbat!
Si ca o paranteza... dupa ce am savurat acele inregistrari a facut camera video, pac, a iesit un fum si gataaaa, a murit.
Hmm, ma uit aici si vad ca sotul a facut curat, mi-a aruncat foita cu notite, nu mai tin minte ce am tot citit...
Tin minte ca m-a amuzat faza cu cintarul tau, Cristina( aissa)
si ca m-am uitat la trandafirii tai, Ana, sunt tare frumosi, mie imi plac ft mult trandafirii.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Azi am fost in Parcul piticilor si m-am intalnit cu Aura si bb Nicoleta(iulyp). Sa vedeti ce gropite face "pitica", e o scumpica!

Iar nu am fost la plaja , dar m-am hotarat ,de joi ma duc zilnic la strand dimineata , ca sunt branza rau!In Bucuresti mai e cum mai e , dar aici , toata lumea e bronzata si eu alba ca laptele.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lilia, imi pare rau ca au venit vremurile astea si la voi, eu abia azi pot zice ca e mai bine, desi de dimineata mi-a facut un bot, la pranz altul (dar mici) si acum seara, dupa baie, era unsa si curata si bineinteles a mai avut ceva de.....kkcit si, fiind al 3-lea era deja mai moale, dar oricum, am scapat de mirosul ciudat.
Cat despre cantar, i-am povestit azi lui Tony ca v-am spus de el si a repetat ca el pentru fata l-a luat, sa avem unde sa o cantarim....
Despre mancare...vad ca e generealizata lipsa poftei, ca si eu ma rog de ea cu masa, si pana mai ieri ma laudam ca deschide gurita si asteapta. Acum am stat si 40 de minute la masa, cantitate pe care mi-o manca in 10 minute....asta e, ce sa le facem.
Va pup si va urez o noapte linistita si bebei cuminti!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

plecam la munteeeeeeee!!!! pt. cel putin o luna! si dupa aia la mare! marti plecam! si-o sa ne fie un dor de voi !!!!!!! ce ma fac fara toate dialogurile legate de bebei si nu numai, fara voi, prietenele mele virtuale? o sa-mi lipsiti tare mult!
Sunt atat de bucuroasa, ca n-am mai iesit din Bucuresti de cand eram insarcinata in 3 luni! Mi se pare o vesnicie de atunci!!!

aveam atatea sa va spun... sper sa nu uit nimic.

pt sarbatoritii zilei de azi si a celor care urmeaza pt. ca nu stiu dac-o sa mai am de unde sa accesez netul!

in avans pt. Raluca, mai ales ca suntem amanoua racarite!!! a, ca tot veni vorba de kilograme: sotul meu imi tot zice cand vede ca m-apuca mereu jalea cand ma urc pe cantar: "stai, draga, linistita, ca esti luata!"
La fel si pt. tyaa, cali si andreea! S-a mai adunat un an, insa cu siguranta cel mai frumos de pana acum!

ellen, se pare ca suntem pe acelasi calibru, ca si eu am 1,78 inaltime! felicitari pt. evolutia alexandrei! E "data" vreunui cavaler deja??? Daca nu, mai vb pe tema asta! Mi se pare ca seamana leit cu tine!

mihaela, ma bucur mult ca a luat asa bine in greutate! Te-ai mai linistit acum... sa dea Domnul sa avem din ce in ce mai putine motive de ingrijorare!

n-am terminat mesajul, dar revin un pic mai incolo!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput