Bebelusi de sept-oct 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Eliana, Naty, La multi ani! multa sanatate si fericire.

Noi azi am sarbatorit-o pe Alexuta cu intreaga familie. A venit chiar si verisoara ei mai mare.

Si eu ii dat tot branza calcica. Inca nu am trecut la branza de vaci si nici nu cred ca o sa trec asa curand pentru ca ii place branza calcica asa ca nu am de ce sa o schimb.

Si noi avem acelasi circ la schimbatul pempersului. Cred ca Alexandra face ce ati povestit toate la un loc. E durere mare la schimbat.

Ana, multa sanatate lui Stefan si sa ii treaca repede rosu in gat.
Vad ca si Alexuta mea a stranutat azi de cateva ori. Sper sa nu fi racit iar.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eliana si Naty sa fiti fericite!!!!!Si cat mai multi ani impreuna!!!!!(cu sotii vostrii, nu intre voi)!

Ana parca vorbesti de Alesio cu ridicatul in picioare....dar el se ridica si se pune in fundulet cu mare usurinta ca de o luna numai asta face....si se ridica in picioare, apoi se tine numai cu o mana si se apleaca si ia cu cealalta jucaria pe care si-i pregateste din timp in apropiere(langa picior), apoi se ridica cu ea si bate in pat sau in scaun(depinde de ce se tine)si tipa sau povesteste in limba lui.....mai grav e cand uita ca e sus si isi da drumul la ambele manute....asa ca stau tot timpul dupa fundul lui sa-l prind......offfffffff tare greu cu bebici astia!

Pupici si noapte buna la toti(si eu vreau.....)!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

haha...si la noi e jale mare cu pampersu!Nu sta nici o secunda locului, trage de scaiul deja incheiat...eu musai sa am langa mine cel putin 3 jucarii sa-i dau pe rand cate una si a invatat sa isi mute jucaria in manuta cealalta cand ii dau tricoul, e tare haios!Da pentru asta e mereu pe burtica! Asta imi aduce aminte de cumnata mea care imi povestea intr-o seara ca se chinuia impreuna cu soacra ei sa imbrace fetitza care statea in picioare si intra sotul in dormitor si zice: "da de ce nu culcati copilul pe spate?Il puteti imbraca asa?" De parca ele nu stiau ca il poti imbraca mai bine daca e culcat ...numai ca aveau pe cine culca pe spate?????

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

quote:
haha...si la noi e jale mare cu pampersu!Nu sta nici o secunda locului, trage de scaiul deja incheiat...eu musai sa am langa mine cel putin 3 jucarii sa-i dau pe rand cate una si a invatat sa isi mute jucaria in manuta cealalta cand ii dau tricoul, e tare haios!Da pentru asta e mereu pe burtica! Asta imi aduce aminte de cumnata mea care imi povestea intr-o seara ca se chinuia impreuna cu soacra ei sa imbrace fetitza care statea in picioare si intra sotul in dormitor si zice: "da de ce nu culcati copilul pe spate?Il puteti imbraca asa?" De parca ele nu stiau ca il poti imbraca mai bine daca e culcat ...numai ca aveau pe cine culca pe spate?????

ana, haios sotul cu pricina...

sanatate lui STefan. Si mie imi ia Lia ochelarii de pe nas daca nu sunt atenta dar ea se straduie sa-i bage in gura- ca ea tot ce vede acum gusta...si daca nu reuseste sa-i ia isi lasa amprenta si rade la mine...daca ii dau peste mana -asa usor, imi da si ea-cica ma joc.Daca ii zic nu, rade...Am citit ca cel mai bine e sa-i distragi atentia cu o jucarie-dar nu, ca tot ochelarii mei sunt mai interesanti...cel mai bine e sa n-ai ochelari cu bebeii astia...

la multi ani alexandra lui ellen-asteptam poze de la petrecere...

si maici dragi, VICTORIE, a mancat Lia-dupa 3 zile a mancat din nou- o portie mica de cereale si un borcan intreg -113 grame de porumb si cartofi dulci (ca ieri cand i-am gatit eu nu a vrut decat 3 lingurite)...sunt asa fericita.

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani !

Alexandra

Fetelor nu sunt normala, e ora 3 si eu sunt pe DC!

Azi l-am sarbatorit pe tati si la C-ta si a iesit super marfa si aici!
Noi azi din cauza unor probleme de sreviciu de a lui tati am plecat de acasa la 2 si am venit la C-ta pe urziceni-slobozia asa ca am facut vreo 5 ore cu 3 opriri. Va da-ti seama ce caldura a fost in masina! A plans fata mea cu lacrimi de crocodil si am schimbat-o de 3 ori pana aici! Nu mai plec asa nici daca ma bate cineva!

La multi ani pt sarbatorirea cununiei(nu mai stiu cine era, dar stiu ca erau 2 fete)!

iulyp - te sun dupa ce ma trezesc!

Pupici si somn dulce!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor neata... netul sta pe loc o zi si hop 5 pagini de citit....
LA MULTI ANI BEBEI SARBATORITI!!!!
Eu sunt fericita ca a venit soarele si prin Bucuresti, poate o ma tine asa cateva zile ca m-am saturat de imbracat-dezbracat maimuta afara. Vroiam sa va intreb espre alocatie, daca n-am luat-o o luna ca nu eram in Buc de unde o ridic? Ca postasul mi-a zis ca nu de la posta...
Iulyp, felicitari pt "dimensiuni", intreb si eu - voi ce vaccin faceti peste 3 saptamani? adica la pe la 91/2 luni? Cu pampersii la fel ne schimbam si noi, se rasuceste imediat ce se vede nuda si ajunge la marg patului in 2 secunde, eu dupa ea, tipete cand simte pampersul nou ca deh ea vrea dezbracata (chiar ieri mi-a udat patul din nou, iar pe tati l-a cadorisit cu o kkceala de zile mari in mijll patului ca e se facuse lu' tati mila si a vrut sa lase funduloiu' sa respire) Noi insa avem o cutie din aceea de plastic cu clapeta deasupra de la Nivea si inauntru sanosanu' si o fascineaza (odata insa mi-a scos toate servetelele), asa ca ii dau cutia s-o tina deasupra si sa se joace cu ea cu ambele maini si asa o tin si pe spate, si cu mainile ocupate...
Ionella, DA, Bamboocha, "Let me try" plus nelipsitul Stratan... Am uitat O-zone... II punem sa faca cvartet si scapam de miorlaieli. Am vazut ca si Dani al Irinei asculta.. treaba serioasa dom'le cu stratanu' asta
Georgiana felicitari pt silueta! Pt noi ramane un vis indepartat...
Danyce drum bun!!!!!!!
Mihaela uraaaaaa ! Felicitari Alexutei pt greutate si celelalte!!!!
Aissa m-ai facut sa rad cu cantaru' ala al lui tati, de ce nu crezi dom'le omu' sa l-a luat pentru fetita? Tu din ce vad in poze esti o simpaticuta si o dulcica!!! Eu as vrea un cantar ca lumea ca asta de-l am arata un kil diferenta in fctie de pctul cardinal catre care e orientat. Te rog mult zi-mi si mie ce fier de calcat ai ca eu vreau sa cumpar si vreau pareri!!!!!! Multam! Si bravo pentru scaunele in curs de normalizare!!!!!
Ellen felicitari pentru masuratori! Eu ma intrebam, la aproape 8 luni jumate 71,5cm e putin? Ca vad ca umblati cu scoruri de peste 75cm
Elyanne, Naty, SA VA IUBITI, SA FITI FERICITI CU OCAZIA ANIVERSARII CUNUNIEI!!!!!!
Ana_a, tare rau imi pare de rosu'n gat, sanatate si sa se faca bine Stefanutz, iar surioara ta sa mearga si la alt doctor....
Mai fetelor, si Pufy si Ana si alte mamici povestesc de cum se ridica bebeii in picioare... pai a mea nu stie sa se ridice singura, nici tarc nu avem deocamdata. Merge in picioare tinuta de manute, dar si asta cum trebe' oare s-o fac ca sa-i incurajez "piciorusele"? De subrat, de maini? Plus ca de la premergator am vazut ca se apleaca inainte cand merge, drept urmare n-o mai pun...
Anamari, ce bine ca papa, traiasca Liuta-draguta!!!! Burticutza ce mai face?
Ramona numai urari de bine pentru tati!!!!! Sa fiti sanatosi si a sarbatoriti asa pe "dublu" multi-multi ani!
Va pupic acum si va doresc o duminica frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata mamici!

La multi ani bebicilor sarbatoriti azi!!!!!

Anamari ma bucur ca e ok Lia acum si ca papa!Doamne ajuta sa ii treaca boala!Tu cum te simti?

Ana cum e Stefan?A mai facut febra?Multa sanatate!

Loreema tare plimbareti mai sunteti!

Noi de la 5 tot urlam(adica bazucu) si de la 7 e sus!Acum am reusit sa-l culc..in sfarsit!
Cand se trezeste mergem la strand.....sunt curioasa daca ii va placea....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna dimineata. Scriu si eu pe fuga ca iesim la plimbare acum cat mai e suportabil.
Ana_a, sanatate lui Stefan, sper sa descoperi de ce face asa des rosu in gat. Si daca ai suspiciuni, nu mai merge cu el in vizita (desi stiu ca e greu, fiind vorba de sora ta). Cat despre Monor, am vazut ca e din Bistrita. E tare buna branzica, iaurt nu stiu daca am vazut. Oricum, a mancat ieri pitica aproape o cutie intreaga (de 200 g), daca mai e o lingura in ea. Jumatate i-am dat dimineata cu banana si restul seara cu o lingurita de cereale. Si mi le-a papat mai bine decat legumele.
Andora, fierul este Tefal cu talpa ultragliss, inca nu l-am inaugurat, azi ii vine randul. Am vrut neaparat unul care sa aiba o talpa sa nu lipeasca, pentru ca cel pe care il aveam (Bosch) are o talpa ca de inox, care prinde toate scamele si indiferent cat am incercat sa o curat nu merge decat cand este incins si la toate tivurile si buzunarele se ia negreala pe haine.

Scaunele piticutei mele cred ca sunt ok acum, nu mai miros urat, face 2 pe zi, consistenta e buna, cred ca am trecut de faza asta.

Fetelor, va inteleg din ce in ce mai bine. A mea nu merge singura nici de-a busilea, dar in premergator e deja de groaza. Ana parca patise o data cu Stefan care se pusese in dreptul usii, asa mi-a facut mie ieri cand eram la bucatarie si ea a inchis usa de la sufragerie si statea in dreptul ei. Noroc ca nu am covoare si am impins-o usor cu usa. Dupa usa umbla si trage de firele de la boxe, ia telefonul....Alte locuri interesante sunt masuta de la TV de unde fura toate revistele si jaluzelele pe care mi le-a sifonat deja. Ce sa-i fac, sa stau numai cu mana pe ea si sa o trag.....tot acolo se duce.
Gata, poate mai vorbim mai incolo, ca acum fug sa nu ne apuce caldura pe drum.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

LA MULTI ANI! Alexia (Mihaela), Andrei (Adela Iepure), Amelia (LiliaToma) si Filip (sofiabebe)

Multumim pentru urari!

Andora daca vrei sa iei alocatia de luna trecuta mergi la Protectia Sociala (pe str. Venerei - Parintele Galeriu mai noi) si faci o crere. O primesti peste 2-3 luni...

Aissa vreau fier de calcat cu talpa care sa nu lipeasca... ca eu reusesc sa "rezolv" toate hainele cand calc... Sa le stapanesti sanatoasa...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani !

Alexia Maria

Andrei

Amelia

Filip

DA suntem f plimbarete amandoua.

Mai fetelor , copilul meu e atomic rau de tot. Vineri mi-a stricat amandoua tel mobile, am 1 pe Conex si 1 pe Orange, de fapt aveam , ca acum nu mai am niciunul. Sunt moarta fara telefoane, chiar asa nici unul sa nu mai am?
Sa vedeti ce factura o sa-mi vina la fix!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput