Bebelusi de sept-oct 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by aissa
Elyanne, vreau sa zic ca si Alexandra are senzor pentru momentul cand vrem sa punem masa (nu sa cigulim). Chiar daca a dormit doar o jumatate de ora, cand asezam tot e treaza!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

exact asa e si Stefan....

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Eliana, hai nu mai fi asa suparata. Pana la urma urmei o sa ajungem noi sa luam si banii aia

Mihaela, felicitari Alexiei si tineti-o tot asa.

Tocmai a plecat si de la noi pediatra. Alexuta mea e bine, la 9 luni are 77 cm si aproximativ 9 kg(nu sta deloc la cantarit, din cauza asat zic aproximativ).
O sa incepem si noi in curand cu statul la olita pentru ca atunci cand face kk a inceput sa se aseze pe vine.
Am intrebat de kk mai moale si mi-a zis ca in perioda asta de calduri se poate ca kk sa devina putin mai moale decat de obicei, dar nu este nici o problema atat timp cat este legat.

Am intrebat si de mers la mare si mi-a recomandat sa nu ma duc la mare cu bebelina pana la 3 ani. Putem sa mergem la munte si sa stam la soare. Mi-a mai zis ca oricum si pe toate cremele de protectie solara pentru copii scrie ca nu este recomandata expunerea la soare a copiilor sub 3 ani. Am verificat si eu pe crema pe care o avem si am vazut ca avea dreptate. Acum ea zicea ca pe la 2.5 ani ar mai merge.

Cristiana, am intrebat si de sforait, dar mi-a zis ca cel mai bine este sa mergi la un consult pentru ca ar fi mai multe lucruri de tinut cont inainte de a da un diagnostic.

Am mai vorbi mai multe, dar nu mai tin minte acum. Daca imi mai aduc aminte de ceva, va mai zic.
Acum ma duc sa ii pun mancarica la foc Alexutei.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by aissa
Cat despre sete, eu ma trezesc de cateva ori pe noapte ca o aud plescaind si ii bag biberonul cu ceai, ia o gura-doua, ii dau suzeta si gata. Gata si somnul meu, dar asta e alta poveste.

si Vlad a inceput sa se trezeasca; si cum el nu bea nimic din biberon...trebuie sa trec la alaptat.
sau sa il invat din cana, dar noaptea cred ca ar fi cam greu...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ellen si eu m-am gandit ca e prea mica gaza pt. la mare si cand am intrebat pediatru mi-a zis ca nu e nici o problema... si la mare se nasc copii. Deci fiecare dr. cu parerea lui.
De ex. pediatrul meu a zis fara crema de protectie, ca e prea mica pt. asa ceva, dr. Mihaelie a zis sa-i dea cu crema. Al meu a zis fara vigantol la mare, dr. ei a zis ca nu se intrerupe vigantolul pana la un an... Cati dr. atatea pareri.
Eu am ajuns la concluzia ca cel mai bine e cum imi zice al meu dr. care o vede luna de luna si o cunoaste cel mai bine...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Mi-am mai adus aminte.
Pasta de dinti trebuie sa fie fara Flor.

Pot sa ii dau si putina frisca de casa. O lingurita de frisca la masa de fructe. Fisca facuta din samantana cu foarte putin zahar sau cel mai bine cu glucoza.
Am intrebat si de frisca din comert si mi-a zis ca in nici un caz parf de frisca sau frisca la tub...eventual frisca lichida batuta, dar cel mai bine cea facuta din samantana.

Vitamina C, mi-a zis sa o pastrez ca o sa fie foarte buna in septembrie. Gasisem eu Vitamina C Natural, dupa cateva luni de cautari pe la toate farmaciile, iar cand am gasit am luat 2 sticlute.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Eliana, sa stii ca asa este. Eu oricum nu ma gandeam sa ma duc la mare anul asta asa ca nu ma afecteaza prea mult ce mi-a zis.
Probabil daca as fi vrut sa merg la mare, m-as mai fi gandit.

Acum cred ca depinde foarte mult si cat timp stai cu copilul la soare. Si este foarte adevarat, se nasc copii si la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Noi plecam la mare peste cateva zile iar Capraru mi-a spus ca este chiar foarte indicat dar sa nu stea afara decat pana la ora 10 si dupa 17, de aia o iau si pe mama cu noi ca sa aiba bona piticu'

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by cristia

Mai da careva mancare consistenta (piure cu carne/ou) seara (20-21) la copil sau m-am tzacanit eu?
Cristiana si Andrei
http://community.webshots.com/user/crivaid

eu in ultima vreme ii dau la Stefan legume cu carne de pui seara pe la 19 si ii place grozav.La amiaza am vazut ca nu mananca prea mult pireu de legume, mereu ramane, asa ca mai nou il impart in 2 si la fiecare masa mai mananca pe langa pireu si un pic de iaurt simplu, o jumate cutie la amiaza, cealalta jumate seara.

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Ionella multumesc mult pt adresa, am citit acolo si m-am cam lamurit. Ideea e ca eu am intrebat azi intr-o farmacie Sensiblue despre setul nenedent si se uita vanzatoarea la mine de ziceai ca vin de pe marte.
Loreema sa stii ca si eu am luat pasta de dinti colgate dar e cu fluor, ca de eu desteapta am zis ca daca are mai mult fluor e mai buna. Sa vad, ori o s-o folosesc dupa un an la bebelina ori o sa o folosim noi, ce noi n-avem nevoie de fluor?Nu-s normala da asa sunt eu.
In legatura cu vigantolul si copii nascuti la mare: eu ajung la dr. mea de fam. doar la vaccinuri sau daca are bb vreo problema pe care n-o pot eu rezolva, asa ca n-am mai fost pe la cabinet pe la dr. de la 6,5luni. O sa mergem peste 3 sapt. la urmatorul vaccin. Vigantol ii dau 2 pic. pe zi, ideea e ca imi mai scapa si cate 3 ca dc fata nu sta cuminte si ma-sa e cam chioara de somn dimineata cd i-l da, asta e. Doctoritei i-am spus ca imi mai scapa cate 3 pic in loc de 2 si mi-a zis ca nu-i nimic da sa incerc sa fiu mai atenta si sa evit. Da sunt eu de vina ca fi-mea e matinala se trezeste la 6 dim. si ma-sa e chioara de somn? Voi ce stiti e grav? De plaja n-am intrebat-o atunci da eu o duc la plaja si e incantata la maxim. Creca daca mi-ar spune sa evit plaja tot m-as duce ca suntem lesinati toti 3 dupa mare. Oricum fiecare face cum crede ca e mai bine pt copilul ei.
Privind datele despre bb are acum la aproape 9 luni 10 kg si 76cm, cantarita si masurata in aceasta dimineata acasa.

AURASI NICOLETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Of, e pentru prima data cand refuza sa pape legumele. Dintr-un sfert de castron a umplut carutul, pe langa el si pe ea de trebuie sa spal tot. Asa ca am pus restul in borcanel la loc si o sa i-l dau diseara cand s-o trezi. Dar cum pot eu sa-mi dau seama daca face toate astea de la dinti, ca nu se vede nimic??? Asa, mie imi e usor sa zic ca de aia a facut kk moale si de aia nu papa, ca am auzit si la altele dintre voi ca nu au mancat in perioada dintilor, dar daca nu e de la dinti? Zau daca nu ma dispera, pentru ca deschide gura si cand am venit cu lingurita, fie inchide gura exact inainte de a ii baga eu mancarea, fie intoarce capul, se apleaca sau lasa capul pe spate....si cand o cert se pune pe un ras de zici ca e cea mai buna comedie.
Bine macar ca de 2 zile de cand nu ii mai dau decat dimineata si seara lapte papa cate 210 ml, asa ca macar laptele il bea.
Si tot de putin timp ii dau si eu banana cu Fagaras (la mine se gaseste de la firma Monor) si e asa de bun la gust....mai-mai. Iar seara ii dau cereale cu lingurita, eveniment, ca ea nu le vroia decat in lapte. Si daca vad ca se regelaza cu burtica o sa ii alternez cerealele cu iaurt, ca a mea e destul de grasa si nu vreau s ao umflu aiurea....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput