se termina ....NUMAI IUBIREA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Pfai, ce-mi place subiectul asta.

Iata un articol despre Oana:QUERIDA INJURA BIRJARESTE
Oana Zavoranu si-a dat drumul la gura si l-a injurat de mama focului, mai ceva decat a aratat ca poate pana acum personajul ei din "Numai iubirea", pe fotoreporterul saptamanalului "Academia Catavencu".
Fotoreporterul a surprins-o pe bruneta saptamana trecuta pe langa Ambasada SUA, imediat dupa ce isi lovise frumusete de masina Audi. Dupa cum stim, ziarele au scris de zor despre grozavia care i s-a intamplat brunetei, insa doar reprezentantul "Academiei Catavencu" a avut parte de o intalnire la cald cu infierbantata iubita a lui Pepe. Sub titlul "Pepe, trage-i zavoranu' la gura!" "catavencii" va aduc la cunostinta cele trei intrebari adresate de Cherida angajatului lor:
"Cine p... mea ti-a dat voie sa-mi faci tu mie poze, ba? Da' cine p... mea esti tu, ba? Si ce p... mea pozezi, ha?" (moment imortalizat in cele trei poze). Publicatia lanseaza si o provocare cititorilor: Cine da toate raspunsurile corecte primeste o seara la restaurant, cu tot cu bataia de la Pepe. Probabil ca asa se antreneaza Oana pentru a-i conferi cat mai multa veridicitate personajului Andreea Damaschin in "Numai iubirea". (ziarul "Ziarul")

...probabil facea repetitie...si machiajul...uof...

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Eu eram in Mall, la Mango sa-mi cumpar un shal. Zavoranca astepta cuminte la casa sa i se aduca nu stiu ce. Vin eu cu shalul spre casa sa-l platesc. ASTA vede shalul si cica vrea si ea unul. Vinzatoarea zice ca-s unicat. Cum adica unicat???!!! Ce natural a inceput sa faca scandal si ce urat vorbea...jalnic....

Pepe mi se pare un baiat educat nu stiu ce naiba o fi vazand la ea....ca nici macar atragatoare nu e... e vulgara cu caru'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

quote:
Originally posted by katalina

Pfai, ce-mi place subiectul asta.

Iata un articol despre Oana:QUERIDA INJURA BIRJARESTE
Oana Zavoranu si-a dat drumul la gura si l-a injurat de mama focului, mai ceva decat a aratat ca poate pana acum personajul ei din "Numai iubirea", pe fotoreporterul saptamanalului "Academia Catavencu".
Fotoreporterul a surprins-o pe bruneta saptamana trecuta pe langa Ambasada SUA, imediat dupa ce isi lovise frumusete de masina Audi. Dupa cum stim, ziarele au scris de zor despre grozavia care i s-a intamplat brunetei, insa doar reprezentantul "Academiei Catavencu" a avut parte de o intalnire la cald cu infierbantata iubita a lui Pepe. Sub titlul "Pepe, trage-i zavoranu' la gura!" "catavencii" va aduc la cunostinta cele trei intrebari adresate de Cherida angajatului lor:
"Cine p... mea ti-a dat voie sa-mi faci tu mie poze, ba? Da' cine p... mea esti tu, ba? Si ce p... mea pozezi, ha?" (moment imortalizat in cele trei poze). Publicatia lanseaza si o provocare cititorilor: Cine da toate raspunsurile corecte primeste o seara la restaurant, cu tot cu bataia de la Pepe. Probabil ca asa se antreneaza Oana pentru a-i conferi cat mai multa veridicitate personajului Andreea Damaschin in "Numai iubirea". (ziarul "Ziarul")

...probabil facea repetitie...si machiajul...uof...

Catalina, ROBERT si CATALIN

Habar nu aveam de povestea asta dar se confirma ce credeam despre ea.
Rusine.
Toate pipitele ajung mari vedete si, ce e mai dureros, modele pt fetite.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Toate pipitele ajung mari vedete si, ce e mai dureros, modele pt fetite

Motanik - asta cam asa e... toti copilasii se uita la telenovela. Eu ma intreb totusi, cum poti sa lasi copii atat de mici sa joace in astfel de filme? Ei percep scenele altfel decat cei de acasa, care urmaresc cu acordul sau impreuna cu parintii...

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by adusca

imi vine sa-mi bag tandru delicatele picioare, e prima data cand aud de aceasta telenovela. iuiiiiii, ce-am perdut!!! sigur, sigur nu se da in reluare pe acasa? (nu c-as avea acest program salvat pe tv, dar vreu io sa ma asigur ca e si ultima oara cand aud de ea)

Fetele de pe DC babusca adusca

Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..

Citeam intr-o revista TV din Romania ca o parte din actorii vestitului serial vor juca intr-unul nou, intitulat "Lacrimi de iubire", probabil aceeasi Marie cu alta palarie.

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C
intr-o revista TV din Romania ca o parte din actorii vestitului serial vor juca intr-unul nou, intitulat "Lacrimi de iubire", probabil aceeasi Marie cu alta palarie.

Sa speram ca nu e adevarat... Adica nu e adevarat ca se mai face o astfel de productie romaneasca, da? Nu vreau sa ma gandesc la consecinte in cazul in care totusi se adevereste.. Adica soacra-mea iar seara la telenovela!!!!!!!!..... Ma apuca de pe acum groaza!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Eu n-am vazut nici 5 minute din filmul asta. Pentru mine e indiferent daca s-a terminat sau nu. N-am rabdare la telenovele, iar daca incep sa ma uit la una, atunci sigur am program de film in fiecare seara, ceea ce nu-mi place. Nu-mi place sa fiu constransa de o anumita ora.
Cand am chef sa ma uit la film, gasesc un film artistic, nicidecum un serial sau o telenovela.

Simina
Fotografii

"Fiecare suflet este pentru alt suflet o lume ascunsa."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

he,he,se face alta telenovela, credeati ca scapati asa usor?
cum sa nu se faca daca aduce atatia bani?
iar in locul queridei vine nicoleta luciu (adeca ea va fi "negativa"),am vazut-o la Teo cand si-a luat ramas bun, cu multe lacrimi...

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by motanik

Habar nu aveam de povestea asta dar se confirma ce credeam despre ea.
Rusine.
Toate pipitele ajung mari vedete si, ce e mai dureros, modele pt fetite.

Modele pentru fetite cu parinti tampitzi... Apropo de asta: la intalnirea de ieri din p-ta Constitutiei erau numai copii.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by Androix
Apropo de asta: la intalnirea de ieri din p-ta Constitutiei erau numai copii.

eh, si copiii astia or fi venit singuri, te pomenesti

Mergi la inceput