se termina ....NUMAI IUBIREA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Motanik - serios? Nu am vazut-o la nici o alta emisiune. Eu nu as putea sa tip (ce tipat, zbierat) ca ea si probabil de asta mi se pare ca e greu. Dar daca zici ca asa e si in viata reala...atunci am inteles.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ubi, eu am vazut-o de 2 ori...o isterica si jumatate..

Cat despre reclama, e normal pt ca aia erau sponsorii filmului, pe banii lor s-a realizat!

Bine ca se termina...dar stiu eu pe cineva care o sa verse lacrimi de crocodil!!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

quote:
Originally posted by motanik

Ubi, eu am vazut-o de 2 ori...o isterica si jumatate..

Cat despre reclama, e normal pt ca aia erau sponsorii filmului, pe banii lor s-a realizat!

Bine ca se termina...dar stiu eu pe cineva care o sa verse lacrimi de crocodil!!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

io?

na ca m-ai dat de gol... ce sa fac? daca tot dau banu' pe protv ma uit si io la 'noutati' sa valorific superior abonamentul

nici io nu m-am uitat de la inceput asa ca am aceleasi intrebari ca si Ubi, cine are raspuns poate sa-l puna aici sau, daca se jeneaza, asteptam pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Roxano, na buna, acuma stiu 2!
Nu la tine ma gandeam dar daca mi-ai adus aminte...

Dar hai nu plange ca iti mai zic io povesti din astea cate vrei...

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

daaa, Motanik subscriu, io cred k interpreta asa de "bine" Zavoranu pentru k asa e ea in realitate, asta poate a mai ajutat-o putin, dar ca prestatie in general, execrabila, nici "Ana" nu e mai buna actritza...

Dupa cum a aspus si Katalina singurii actori care au si jucat au fost Tora Vasilescu,Iurie Darie si Papaian, in rest jalnic...

Acuma e adevarat k a facut un pic de senzatie k a fost prima telenovela romaneasca si k erau actori cunoscuti in film...

Dar sa nu uitam ce public tzinta au aceste telenovele si sunt sigura k publicul caruia i s-a adresat a fost incantat de toata actiunea si prestatia actorilor, asa jalnik cum ni s-o parea noua... deci punct okit, punct lovit --> telenovela a avut succes

Acuma Ubi nu poti judeca k una e doamna si mama lu Papi era numai cu fuste scurte pt k asta depinde tare mult de scenarist si ce doreste el sa sugereze, sa nu-ti inkipui k fiecare sa imbraca cu ce voia muskiu ei...

--------------------------------------
fericirea nu este sa ai ce-ti doresti, ci sa doresti ceea ce ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

mamaaaaa hai ca sunteti cremenale auzi se termina NUMAI IUBIREA...ce tragedie, am vazut si io un episod in RO ca se uita mama la el ca-i placea cum joaca Vlad Radescu, nah motiv ...daca se uita ea, m-am uitat si io cu ea, in afara de Dan Bordeianu pe care chiar il cunosc, si saracu asta e a jucat si el sa faca un ban...n-ati vrea sa stiti ce tot felul de "meserii" fac saracii actori din lipsa de altceva...restul erau jaleeeeee! Ah si Tora era buna ca actrita, dar ea era si inante de invetarea telenovelelor, asa ca...asta e!

In rest mi se pareau falsi la greu...si aia mica era scumpa foc si pustanul, dar parca nu asa se comporta copiii in realitate...spontaneitate nexam, dar nici nu avem ce sa-i cerem-e doar o TELENOVELA! nu e film psihologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Hai ca mi-am adus aminte de ceva haios. Bunica-mea e o fiinta hiperactiva, nu poate sta locului nici o clipa. Ca s-o mai domoleasca otar, mai ales ca face tensiune din orice, medicul i-a spus sa se uite in fiecare zi la telenovele. Bunica-mea putin mirata "Cum dom'le sa pierd io vremea cu porcariile astea cand sunt atatea de facut?" Doctorul i-a replicat "Te uiti si cand vii sa te verific te pun sa-mi povestesti ce s-a mai intamplat" Si uite asa a ajuns o mare telenovelista. Beleaua e ca adoarme la telenovele si p-orma se enerveaza ca n-a vazut si iar o cearta doctorul cand o sa-i ia tensiunea Cand s-o termina Numai Iubirea cred ca o sa fie jale....

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

imi vine sa-mi bag tandru delicatele picioare, e prima data cand aud de aceasta telenovela. iuiiiiii, ce-am perdut!!! sigur, sigur nu se da in reluare pe acasa? (nu c-as avea acest program salvat pe tv, dar vreu io sa ma asigur ca e si ultima oara cand aud de ea)

Fetele de pe DC babusca adusca

Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Slava Domnului ca se termina! Inca putin si ma termina nervos! Mai ales ca soacra este, cred, cea mai tare fana din lumea asta, a telenovelei noastre!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Mda se termina, da' ce sa zic pentru o telenovela a fost f bine "facuta" , mai ales ca au jucat cativa actori de calitate! Dar cel mai mult m-a fascinat Zavoranca, dragele mele, care este de o mahala rar intalinita....si pur si simplu m-am mai uitat ca sa o vad pe ea...in diferite ipostaze, crize, certuri ; cu cata naturalete a jucat anumite scene,de ,asta este starea naturala a don'soarei....

Mergi la inceput