Bebelusi de martie - aprilie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Rrox, n-am ce sfaturi sa-ti dau pentru hemoroizi pt ca n-am avut niciodata, dar iti urez sa-ti treaca cit mai repede. Pentru patutz, ai incercat sa mai pui ceva sub saltea, o cuvertura sau o plapuma, impaturita si bine intinsa? Eu asa am facut si cum copilul e la inaltime nu ma doare spatele deloc cind o ridic.

Ninocikap, refuza biberonul sau lingurita la toate supele/sucurile pe care i le dai? Eventual fa o pauza de 2-3 zile si incearca dupa aceea. Asa ziceam si eu de Julia, ca nu vrea sa bea apa sau ceai si cind am gasit un ceai care sa-i placa a baut dintr-un foc 100 ml.

Crangutalil, poate ca nu-i place laptele, ai incercat sa-l schimbi? Si eu imi pun intrebarea daca Julia maninca si ia in greutate suficient. Am tinut evidenta incepind de luni si in nici o zi n-a mincat mai mult de 600 ml, in conditiile in care, cf.cutiei ar fi trebuit sa dea gata 750. Nici nu stiu ce sa mai cred, nu plinge, doarme cite 12 ore, i-am schimbat laptele o data, o sa vedem marti la control ce-mi zice doctorul.

Ariadnabr, pentru botez, eu zic ca cel mai bine e asa cum hotariti voi, daca tu si sotul tau sinteti de acord e perfect, indiferent daca e ortodox/catolic.

A propos de ce scriam mai sus, referitor la mesele Juliei: a mincat ieri la 5 dupa amiaza cam 150 ml, iar la ora 7, dupa baie doar vreo 30 si a adormit. Am pazit-o pina la 11 jumate cind mi s-a facut somn si ma consolasem deja cu ideea ca o sa ma scol noaptea. Ei bine, s-a trezit de-abia la 6.30, nu-mi venea sa cred ! A mincat 150 ml si a mai dormit pina la 11. Mare adevar e ca nu seamana fratii intre ei! Alex intre 2 si 3 luni se trezea de 2 ori/noapte si aveam impresia ca sint legende copiii care dormeau fara intrerupere...

Noapte buna va doresc si un WE cit mai placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mamanati, noi avem mari probleme cu constipatia, Leti nu face decat stimulata cu termometrul sau cu supozitor.Bebelusii nu plang daca le pui supozitor, cel putin a mea sta foarte cuminte.De doua zile face kk singurica si cred ca e din cauza ca beau eu mai multe lichide si am mancat si piersici.Mi-a zis o prietena ca ajuta mult si uite ca intr-adevar piersicile dau rezultate buuuune.Poti incerca si tu.
Astazi am avut un succes urias, dupa lupte seculare, dupa cutii intregi irosite, Leti a baut 75 ml Baby Calm.URA!!!!!!
Rrox3, eu mi-am tratat hemoroidul cu Ultraproct unguent si am mai luat niste pastile, dar nu mai tin minte cum se numesc, stiu ca luam 4 pe zi, doua dimineata si doua seara.Tratamentul mi-a fost recomandat de medicul de familie ca nu am avut tupeu sa merg la un proctolog.Vestea proasta e ca nu trec NICIODATA!Reusesti doar sa ameliorezi situatia.

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Rrox, neuronul singuratic a avut o sclipire de geniu si mi-am amintit: pastilele se numesc GincoFort. Ti le recomand cu incredere.Primele 5 zile iei cate 4 pe zi, 2 dimineata si doua seara, iar urmatoarele 5 zile iei doar 2 pe zi,una dimineata si una seara.Unguentul acela il utilizezi exact cum scrie in prospect, dar rezultatele sunt fantastice.
Sper sa iti treaca repede.

Oana

Mergi la inceput

Fetelor, merg la nani ca sunt rupta.Maine ma asteapta o zi grea, de dimineata pana dupa-masa mergem la barbeque la socrii mei, iar spre seara primim musafiri.
Voiam sa va mai spun ca si Leti se agita la san si nu mai are colici si nici nu inghite prea mult aer cand suge.Am citit intr-o carte ca se intampla asa din cauza ca bebelusii simt gustul laptelui cu tot corpul, pe toata suprafata pielii.Nu stiu daca e adevarat, dar asa explicau in carte.
Leti se mai agita uneori si din cauza besinutelor, cand suge mai trage cate "un stol de porumbei" apoi se linisteste.

si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

Rrox, nu sintem mici, dar nici prea inalti. Eu am 1,68 iar sotzul meu cam 1,75 cred. Iar bunicii, nici atit. M-am gindit si eu la asta. In ceea ce o priveste pe Ioana ta, o fi si genetic, asa cum spui tu, dar e fetitza in primul rind si majoritatea fetitzelor se dezvolta mai incet, au oasele mai mici, sint mult mai finutze. De aceea si exista grafice de crestere alcatuite separat pentru fetitze si baietzei.pentru voi
Andruzza, nu stiu daca exista vreun secret. Ma gindesc la trei variante: ori fiindca e un copil foarte bun si doarme foarte mult (cu mici exceptii, are si zile mai agitate). Dar n-a avut nici o zi colici de cind s-a nascut, nu mi s-a intimplat niciodata sa plinga si sa nu stiu ce sa-i fac, el ori plinge de foame, ori ca are kaki in pantaloni. A doua varianta ar fi ca ii dau si formula de cind s-a nascut pe linga sin fiindca nu am destul lapte si am auzit ca cei hraniti cu formula iau mai mult in greutate, iar a treia, gindindu-ma ca a luat foarte mult in greutate in prima luna cind minca 90% sin, probabil din cauza laptelui meu care pare foarte gras. Nu stiu la voi cum este, poate mi se pare mie, spuneti-mi daca ma insel, dar eu am mai vazut lapte muls la alte prietene si arata destul de transparent. Al meu seamna cu un lapte de vaca foarte gras, ramine grasimea pe sticla. E din ce in ce mai putzin dar foarte concentrat.
Pentru mine n-are importanta insa cit de gras este copilul, sanatos sa fie. Voi nu va faceti probleme daca bebeii vostri n-au crescut asa de mult, stiti voi, cel mai important este sa fie sanatosi.
Coco, l-am vazut si eu pe Ochioshila al tau! Mare scumpic. Si ce de par are, trebuie sa-i faceti coditze

http://community.webshots.com/user/lantana777

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

avem pozici noi in album, ca am implinit 3 luni :)

latana si andruzza, si eu mi-am facut probleme cu greutatea dar cred ca bb stie cel mai bine cand ii este foame respectiv sete, atata timp cat sunt veseli nu par obositi si fara vlaga, inseamna ca pt ei e de ajuns, sper sa-mi intre chestia asta in cap mie, pt ca eu vreau sa par calma dar ma stresez in continuare

oana, nu stiu cum simt ei gustul, dar stiu ca Bianca reactioneaza cateodata asa, la incerput sau la sfarsitul mesei, si noi avem parte de acelasi stol despre care vorbesti si tu:), distractie placuta maine

rox hemoroid am avut si eu dupa nastere si a durat 2 luni, nu l-am tratat si s-a retras singur, iti doresc sa scapi cat mai repede de el

marox, parca ai descris-o pe Bianca ieri, a mancat la 20.00 140, dupa baita n-a vrut mai mult de 40ml, si a dormit lana la 7.15am, a papat cam 150ml si s-a mai trezit la 10, ei sa fie sanatosi...

sanatate multa voua si puiutilor

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna dimineata fetelor!

In primul rand "La multi ani" sarbatoritilor zilei Stefan Costin(ellinia) si Alexandru (mamacita), sa va traiasca puiutii, sa va bucurati de ei.
Nu am mai reusit sa intru de mult din cauza programului foarte incarcat. Alexia nu-mi lasa nici o clipa sa respir, vrea tot timpul sa fie in centru atentiei, sa ma joc cu ea, sa-i vorbesc intruna.
Este din ce in ce mai activa, nu mai doarme asa de mult in timpul zilei.
Cu mancarea, in continuare nu accepta decat sanul, ma chinui sa-i dau sucul de fructe. Am ajuns la 20-30 lingurite din alea mici, mici. Aseara i-am luat pireu de mar cu banana si am incercat sa-i dau si se pare ca-i place. Ce credeti e prea devreme pentru pireu? Doctorita pediatra mi-a zis ca pana la 4 luni si jumatate sa nu-i dau decat fructe. Voi ati inceput si cu alte lucruri?

Fetele care tineau regim de slabire, cum stati cu el, ca eu am dat-o in bara. Daca nu mananc cum trebuie, nu am lapte si am scandal cu Alexia.
Acum trebuie sa plec, ca sa fac mancare, deoarece nu mai am nimic in frigider.
Va pupam,
Oana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

neatza!

andruzza,nu pot sa ti spun decat ca ma simt flatata

an-k,
am vazut pozele.ne mentinem declaratia de petit!

va pup pe toate,sanatate la bebei so uichend placut!
Doamne ajuta ca azi e mai racorica afara!vom pleca la plimbarica in curand!

Nicole si micul printz (19.03.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

mai fetelor pai problema e ca nu vrea sa imi ia biberonul cu absolut nimic, nici macar daca pun laptele meu....
si vreau sa incepem sa trecem incetisor pe mancare ca mancam de vreo 3 saptamani la 2 ore si nu mai doarme nici noaptea asa bine cum dormea inainte.

ce ma fac eu...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

draga rrox3

nu am stiut de acest site pana ieri cand l-am gasit intamplator, dar imi place la nebunie
aici poti afla multe lucruri interesante

te rog sa ma treci si pe mine la mamcile din martie -aprilie 2005, pentru ca si ingerasul meu s-a nascut atunci:
o cheama Alexandra, s-a nascut in 15 aprilie 2005, a avut o greutate de 3600g si o lungime de 53 cm. Scorul Apgar a fost de 9/10.
Mersi mult
Te pup,
Adriana

Mergi la inceput