Bebelusi de martie - aprilie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna fetelor!!Mai intram si noi acum cat doarme alintatura asra mica care vrea numai in brate!!
Roxx La multi ani Ioanei pt cele 3 lunisoare si Mariucai!
Sa creasca mari,sanatoase si sa va aduca numai bucurii!!
Felicitari pt proaspetii crestini: Ema,Mara sa cresteti mari si sanatoase!!
Mamacita sanatate multa taticului,ma bucur sa aud ca Alex e un dolofanel si sa o tina tot asa cu mancatul!!
Oanamc stiu ca ma intrebai cum de am resit sa adorm micuta nopaqtea fara sa se mai trezeasca,ei bine asta o fost pt numai cateva z\serica a inceput din nou show-ul cu tocaitul manutelor
Sunt chiauna de somn printesa mea nu doarme ziua mai deloc si noaptea se trezeste la 3 ore sa pape si....
Am vazut ca discutati in legatura cu mersul la mare.As vrea sa mergem si noi cu micuta,ca doar vorba aia nu avem degeaba oceanul langa noi.Credeti ca e prea devreme??As vrea sa o bag putin in apa,insa nu stiu, sa fie oare prea devreme si cum va reactiona ea,mi-e cam frica!
bebelusilor si mamicutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Multumim mult pentru urari si aprecieri!
Rrox, nici nu sti cat de bine au picat cuvintele tale! Am suferit o adevarata depresie cu o zi inainte de botez din cauza... aspectului. La botez nu mi-a mai pasat, ca eram prea ocupata sa am grija de Ema...

Ma innebuneste vremea asta! Am reusit sa o imbrac atat de aiurea, ca acum are nasucu' infundat. Chiar nu mai stiu cand e de maneca scurta, cand de lunga, bandana sau caciulita... Si e asa rea de caldura! De la botez incoace bea cel putin 2 biberoane de ceai pe zi. Doctorita mi-a zis ca e in regula, ca il face pipi repede... S-a trezit plangand ca nu putea sa respire. Am mai patit asta in a doua noapte dupa ce am iesit din spital, dar acum urla mult mai tare si se zbate. I-am turnat o gramada de ser fiziologic in nas. Dar macar a ajutat, acum doarme si respira mai bine. Urata vara!
Va pup,

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Uitasem sa raspund... Ema are acum 6.5 kg. Lungimea nu o stiu, ca nu reusesc sa o masor neam!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

buna fetele,
va scriu pe fuga .am si eu o intrebare :bubu meu a vomat un pic ieri,azi dimnieata la fel si acum la vreo 45 min dupa masa rau de tot!s a inecat,l am luat in brate si ...pe gurita, pe nasuc...tot!f mult!e o problema???sa merg la medic?sau e din cauza caldurii (si/sau vaccinului)?
va multumesc anticipat.sper sa mi raspunda cineva ca s tare necajita.
pupici
a,eu dupa fiecare papa il bat pe spate sa ercuteze.nu se intampla mereu dar il tin asa cam 5 min

Nicole si micul printz (19.03.2005)
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swedenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Buna seara mamici,

Dariaevelin
, bine ai venit, sa-ti traiasca baietelul!

Shumi, ti-am vazut pozele, e frumos baietelul tau, ai cu ce te lauda!

Hiroral, depinde cit de cald e la voi si cit de calda este apa. Cred ca, in orice caz, aerul marin i-ar face bine.

Andira, nici eu n-am fost de acord ca eu si copilul sa dormim intr-o camera si sotul in alta. Dar am facut-o o luna jumate, pina cind Julia a inceput sa se trezeasca mai rar, pentru sotul meu era mai usor, altfel ajungea la serviciu ca un zombi. Incearca o noapte s-o lasi pe micutza sa doarma singura intr-o camera, io cred ca o s-o auzi cu siguranta. Si daca nu, inseamna ca ai dormit o noapte fara intrerupere .

Pe aici continua caldurile, desi au anuntat furtuni. Chiar m-a amuzat ca am vazut o aparaie in Paris de zici ca era in Pasajul Unirii dupa ploaie. Ieri v-am ascultat sfatul si am pindit momentul in care Juliei ar putea sa-i fi fost sete, adica dupa ce ne-am intors de la plimbare, si i-am dat ceai. De data asta i-am preparat ceai de la Milupa de flori de portocale. Ei bine, s-a lipit de biberon de zici ca era ventuza. Am incercat sa i-l scot din guritza dupa 40 ml, aiurea, nu voia cu nici un chip, nu s-a lasat pina nu a terminat cei 100 ml. Mi-era frica sa nu vomite, nuuuu, a fost extrem de fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Shumi ai o bomboana de baietel

Dariaevelin bine ai revenit pe la noi!

Andira las-o in sufragerie, o s-o auzi sigur. Lasa usile intredeschise. Ioana a mai dormit de doua ori in sufragerie pe canapea fiindca a adormit acolo si nu am mai mutat-o. Am auzit-o cand s-a trezit, si la noi e ceva distanta intre sufragerie si dormitorul nostru. Am montat patutul, era foarte simplu. Defapt nici nu pot zice montat, mai degraba l-am desfacut. E foarte dragut, imi place. Panza e bumbac in amestec, nu e doar fas de plastic. Salteluta e rezonabila pentru o salteluta de vreo 2 cm. grosime care se pliaza. Usita cu fermoar mi se pare bestiala pentru cand mai creste bebe. Si ce mai, a trecut proba, am instalat-o pe Ioana in el si a fost incantata. A stat acolo vreo jumatate de ora si a pedalat fericita Il misti si foarte usor prin casa fiindca are roti. Singurul inconvenient e ca eu fiind doar de 1,60 m. trebuie sa ma ridic pe varfuri ca sa o pot ridica din patut Pentru transport mi se pare ok, e foarte compact si gentuta e usor de carat si indesat in portbagaj.

Ligia dragut cu ceaiul! Mai pregateste-i si in seara asta!

Anca Micaela Eu am renuntat sa ma mai uit in oglinda si uite asa am scapat si de depresii Lasa prostiile, eu vorbeam serios, ai aratat foarte bine la botez
Cu imbracatul o mai dau si eu in bara. Am mai lasat-o cu maneca scurta peste noapte si dimineata fornaia de zor pe nas. Bine ca nu a racit. E o vreme infecta. Ba frig si ploaie, ba mori de cald.

Zuzunaki si Ioana vomita cateodata din cauza de aer nescos (nu reusesc intotdeuna sa o fac sa dea aerul afara). Nu-i mare problema cu asta. Dar am citit ca daca vomita rau si pe nas trebuie consultat medicul. Mai bine ii dai un telefon.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare

intru si eu repede sa va salut, si eu sunt zombi , azi bebe a facut 2 luni si a fost tare marait nu a avut chef deloc sa pape, sugea cate 5 minute si dupa aia incepea sa se joace sa rada sa planga, nu mai vrea sa stea neam pe perna, eu cand ii dau biberon il pun pe o perna si azi toata ziua a incercat sa se ridice in fundulet si asa se enerva ca nu reusea, acum a adormit sper sa nu se mai trezeasca pana maine dimineata, 2 nopti la rand a dormit de la 10 la 5 dimineata ieri iar s-a trezit la 3 noaptea cand am zis si eu ca am scapat , asta e mai e putin si scap si de masa asta , adica sper ...
in rest suntem bine , l-am cantarit azi , la 2 luni are 5,820 kg si 65 cm , lunganu' lu' mama , baschetbalist il fac

fetelor voi reusiti sa faceti baita singure la bebelusi? eu as putea sa-i fac dar nu stiu cum sa fac cu caltitul , pana acum venea mama sau tata dar de luni nu mai vine nimeni si daca sotul meu nu e acasa nu stiu ce ma fac , voi cum procedati? ma gandeam sa-i mai cumpar o cadita si sa pun apa curata in ea si sa-l bag acolo dupa ce-l spal ...

gata fug la culcarica acusi se face 3 dimineata si se trezeste lunganul

la bebici si mamici

http://community.webshots.com/user/cezargeorgian

Adriana si Cezar (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Hiroral multumim pentru urari!
Karen cred ca o sa se simta foarte bine la ocean, dar numai dimineata si seara. Daca apa e calda si ii place poti sa o bagi putin cu piciorusele, nu-i problema. frumoasei!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

rox,
multam de raspuns.si eu stiam ca daca da si pe nas e nasol.am sunat o si pe moasa si trece maine pe la noi.sper sa nu fie nevoie sa ajung iar la medic dar un telefon chiar o sa i dau.acum de ex,dupa ce apapat nu a reusit sa scoat aerul...se pare ca de la asta e pt ca ieri la consultutl de 3 luni totul a fost ok.
pupici si la multi ani ioanei-cu intarziere-!
dariaevelin,
bine ai revenit!

shumi,ai o scumpa!

adriana,si eu ii fac baita singura cand e sotul la serviciu seara si ma descurc ok,zic eu.ca sa nu mai cmperi cadita eu zic ca e ok sa pui apa separat intr un recipient si la sfarsit clatesti.eu cel putin asa fac.sa stii ca nu mi se pare greu.prima data am fost mai srangace dar m am obisnuit.pupici lunganului!ne a intrecut!

fug ca l aud marain...si eu care credeam ca gata l am adormit!

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swedenborg

Mergi la inceput

hiroral,
scuze,nu te am uitat nici eu sa stiiprintesei.tot am auzit pareri pro si contra mare...acuma rau nu cred c o sa i faca.zic sa urmezi totusi sfatul roxanei ca ea e mai citita si mai cu experienta.

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput