Liceul GEORGE COSBUC Bucuresti
Oare nu mai sunt printre utilizatorii acestui site absolvente/absolventi al liceului teoretic George Cosbuc din Bucuresti?
Eu am absolvit in 1997 la clasa U2.
CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
Raspunsuri
roxanica-mamica spune:
eu in 2001 la U1 , clasa Magistrei
Einstein e mort , Newton la fel , si nici eu nu ma simt prea bine
cornelia_laura spune:
Ma bucur ca am mai gasit pe cine care a absolvit liceul asta.
La mine diriginte au fost intai Ionescu de logica-psiho-filozofie si apoi Visescu de biologie. Latina o faceam cu magistra, istoria cu Mogos , romana cu Alboteanu, engleza cu Alionte si Roxana Marin.
roxanica-mamica spune:
woaaaa ! madam ionescuuuu . cool babe !
si noi romana tot cu d-na alboteanu , istorie cu dl manea , latina cu magistra , engleza cu melinda / faur , geogra cu andrei , etc
Einstein e mort , Newton la fel , si nici eu nu ma simt prea bine
floricika spune:
Eu sunt sora lui MARIN NICOLETA, care a terminat liceul George Cosbuc in 1998. Pot sa va spun ca e maritata, are o fetita minunata de 7 luni si ...daca vreti mai multe detalii, astept un PM.
http://photos.yahoo.com/flory1008
smillaraaq spune:
Si eu am terminat Cosbucul, mare liceu, mari profesori.
Am si predat o vreme in Cosbuc dup-aia, a fost amuzant sa fiu colega de cancelarie cu profii
De cativa ani insa nu mai stiu ce mai e pe-acolo, o mai fi liceu la fel de bun? Eu in Cosbuc am invatat engleza si franceza mai bine ca-n facultate.
Smilla
P.S. Cornelia, cred ca am fost colege , ca si eu am terminat in '97 ... cred Ce stiu sigur e ca am fost la U2, la tanti Mona.
Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America si pe altii sa asculte la usa.
Rufus spune:
Fetelor, Ioana mea a intrat in clasa a 5-a la Cosbuc. La toamna, voi avea posibilitatea sa aleg din profesori (sunt trei clase); cum sunt tot aia care predau la liceu, de care ma sfatuiti sa fug? Si pe care sa-i "vanez"? Precizez ca vreau sa faca carte...
http://community.webshots.com/user/tora97
smillaraaq spune:
Te-as sfatui sa fugi de dna Dumitriu la franceza
Imi pare rau sa spun asta, eu am avut-o in ultimii ani profesoara si n-am invatat nimic cu dumneaei, iar la clasele mici am inteles ca e foarte partinitoare si da note in functie de plocoanele pe care le primeste sau pur si simplu de capriciile personale. Am doua surse sigure (una a dat anul asta capacitatea, a doua e putin mai mare, dar ambele au facut 5-8 in Cosbuc).
Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America si pe altii sa asculte la usa.
Rufus spune:
N-am nume, ca nu-i cunosc. Dar de franceza scap sigur, am optat pentru germana...
http://community.webshots.com/user/tora97
cornelia_laura spune:
Rufus, eu am terminat in 1997 deci nu stiu daca mai sunt aceiasi profi dar iti pot spune din cei care erau atunci:
DE NOTA 10: MOGOS-istorie, ALBOTEANU-romana, ALIONTE-engleza, era un prof de geografie(acum am un lapsus)fff.bun care preda si la clasele mici.
------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine