idee buna/idee rea (5)
Raspunsuri - Pagina 6
angelp spune:
sa te bronzezi un pic azi...pe sani... si sa ne arati si noua...
idee buna.....irennnnn ,,,,,sa nu uiti de beutura.....ca vreau sa ma fac clam ...sa nu mai stiu de voi vro 2 saptamani.....mai ales de vo cateva.,....
hosen spune:
idee rea:-si sa numai stii de tine dupaa ceste saptamini,idee buna:-s privesc la stele noaptea si sa-mi citesc norocul
iren spune:
shi sa nu-l gaseshti, ca nu exista
idee buna: sa bem apa plata, ca-i cea mai sanatoasa
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
angelp spune:
sa bem a plata, ca-i cea mai sanatoasa ..da sa bei na faci platfus....(i cu asta vrei tu sa ne/mbeti)
idee buna......cand vii..mai bine aduci o bere la baiatu de la tzara ta..de adoptie
dora78 spune:
Si berea lu' baiatu' s-o beu io, ca-mi face cinste daca-i arat tzatzele bronzate!!!
Idee buna: sa mai beu o bere in cinstea lui Iren...
Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hit_17dorahulpoi/my_photos
iren spune:
Bey, v-atzi alcolizat de tot!
sa bei bere shi sa fie jumate ulei
idee buna: sa halejti o friptura cu cartofi prajitzi (asha cum fac io acu )
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
hosen spune:
idee rea:-sa bei o bere in cinstea lu-i Iren,si sa te unflin burta,idee buna;-ma joc la jocuri,remi
dora78 spune:
Pai, acum, sa va raspund amandurora... sa halesti cu pofta iar kupiii sa saliveze pe langa tine... ca lor nu le mai ramane nik; sa joci remi si sa pierzi... timpul!
Idee buna: sa adoarma fiica-mea sa fac si eu o ghidushie cu iubi meu...
Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hit_17dorahulpoi/my_photos
angelp spune:
sa adoarma fiica-mea sa fac si eu o ghidushie cu iubi meu...adica sa va alergati prin tru labe na..la bucatarie...hol...baie,,,...dormitoooooor...iar acolo sa fiu eu c/o lumanare aprinsa.....sa fie momentu.... mai romantic
...idea buna
Dora tata...mai dau eu de la mine o bere ....numa sa te ti de promisiune