La noi, la Galati sa veniti! (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna dimineata la toata lumea.Acum..abea am ajuns la serviciu.Asa ca primul lucru bun care puteam s-l fac era sa deschid DC.
Cum sa nu citim????Hai mai Vilma..nu fii asa!!!
Aaaa..Vilma..vroiam sa-ti zic ca D-na Aurora si Stefan se inteleg foarte bine.Macar atata multumire am si eu.Ma gandesc ca poate nu-i prea convine ei..ca e si Mihai pe acolo si o mai solicita..dar asta e.Eu am intrebat-o daca are vreo nemultumire si a zis ca nu...

Vreau sa va zic ca la serv am treaba de nu-mi vad capul..e o afluenta de clienti ceva de speriat.se fac contracte pentru internet,dar mai ales pentru telefonie in draci...ca sa zic asa.

In alta ordine de idei...voi ce mai faceti???Eu tin iarasi cura..azi de exemplu...am numai fructe.

In rest...eu va urez o zi buna!!!Si SOARE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hai, mai, Vilma, cum poti sa crezi ca nu am citit??
Am citit, m-am bucurat de mica voastra excursie la 2 Mai, am scrasnit puternic din dinti, m-am gandit la Laura care este la mare, io in plin proces de denominare..
Ajung acasa doar sa-mi culc copkilul, vin la servici zombificata, vine maica-mea la mine si-mi face ordine si fierbe laptele pentru ghiberdica, io nu aud nimic, ma trezesc buimaca in timp ce fii-mea ma trage de pijama ca face un "pipiloi", ma imbrac repede ca mi se pare ca am intarziat la servici, dau telefon la maica-mea, fac panarama ca n-a ajuns inca si nici lapte n-a luat, ma linisteste saraca spunandu-mi ca-i sambata si ca laptele este gata fiert pe
aragaz...
Sotul mio-a explicat ca mai rabda o saptamana doar cu pate si cu salam!
Dar ma scot io!! Vine soacra-mea in vizita!! Adica pune-te masa, scoala-te masa!! Felul 1, felul 2 si desert!! Eu in picioare, ei in jurul mesei asteptand sa fie servitzi. Se retrag frumusel la pranz sa faca nanitza si ramane proasta sa pregateasca urmatoarea masa...Ca sa nu va spun ca sotul meu este atat de atasat de ei incat EU devin cea rea!
Colac peste pupaza sambata am si o nunta: se insoara varu-miu!! Ma apuca plansul cand ma gandesc ca-i de dat bani...Dar asta e!!! Sa nu-mi spuneti ca au fost si ei la mine..Nu,nu, nu...ca erau copii, si nu aveau ce cauta!

Gata m-am descarcat!!!

Eu va si va doresc o zi buna!!!!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Liliana, vrei sa spui ca n-o pui pe soacra-ta la treaba???? Sa va ajute si ea, caci gatitul asta e o corvoada. Poate o imbunezi daca ii spui ca lu' fecioru-su ii e dor sa mai manance o mancarica ca la mama acasa, ce zici.
Inteleg ca denominarea asta e gaura neagra (dpdv al muncii prestate), dar zi-mi si mie, de ce intra cu intarziere salariile in contul de pe card, ca mor daca si maine vad acelasi zero (taiat)
Pupici la Andra (cu 4 zerouri, sic!)

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Vreti sa vedeti ceva? da' sa nu dati cu rosii!
Iata:http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=/463e

Si mai intrati pe forum, mai fetelor! hai ca se anunta vreme nasoala si poate aveti chef de schimbat o vorba!

Liliac1 pentru asa nora model!

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Vilma, soacra-mea cand vine e musafir!! Asa intelege ea ca trebuie sa fie tratata. De la inceput mi-a explicat: tu nu trebuie sa faci nimic cand vii la mine si mi-ar placea sa ma tratezi identic!!
Numai ca eu ma duc la ei doar de Paste si Craciun, si atunci de dragul sotului. Eiii...sunt multe de povestit.
Cea mai urata faza este urmatoarea: adica atunci cand am nascut, au venit repede sa vada nepoata, si sa-i fi vazut cum stateau aliniati la masa sa-i servesc: ei 2 plus cumnata-mea cu prietenul!! Marius m-a vazut ca m-am inverzit dar...a tacut ca-i "mamica".Iar eu eram abia iesita din spital, recusuta, si cu copil mic care trebuia schimbat, alaptat...
Asta ar fi una din faze...
Asa mi-e scarba!!!

cookie mai aveam o durere de stomac dar am admirat tortul si...parca mi-a trecut!! Mai, sa-mi pastrati o feliutza..mica, mica, mica...
Sau macar cand o inghititi sa spuneti inainte: asta-i pentru Liliana!!!

Va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Revin...
Vilma Nu stiu, draga, de ce nu v-au virat inca banii! Cand s-au dus fisierele la banca pentru varsamant??
Ca daca s-au dus dupa 1 iulie, trebuia deja sa fie convertit in lei noi. Plus ca bancile n-au lucrat saptamana trecuta si este posibil sa fie vreo problema la ei. Zic si eu...

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Liliana, nu iti poti imagina ce e la gura mea, cat ii injur! N-au intrat banii nici pana in acest moment.
Corina, ma bucur ca bona iti place, si mie mi-a placut.
Cookie, sa stii ca tortul tau arata fantastic, daca l-ai facut tu, felicitari, daca nu, sa-l papati oricum sanatosi si cu mare placere!
Noi maine plecam intr-un tur de munte, spre Fagaras, transfagarasan, Valcea...etc. Ne intoarcem saptamana viitoare, asa ca de mine iar "scapati".
Am insa o problema, trebuie sa-mi iau o gecutza pentru munte si nu stiu de unde si ce sa-mi iau. Stiti voi ceva?

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

ah....chiar m-ai suparat cu tortul.deseara de acasa am sa urc pe nte pozele mele cu torturi si altele.
Eu am o manie cu pozatul mancarurilor...o sumedenie de poze la mucenici,la tort,la cozonaci..pizza.lasa ca le urc pe net si va las sa va curga balele la ele!!

Liliana...eu zic sa o imbrancesti in fata frigiderului pe soacra si sa-si faca solita de haleala!!!
A mea nu stie ce sa ne mai dea cand ne ducem la ea.Plus ca ma ajuta la orice am nevoie..asa soacra ca a mea mai rar.Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Aha, deci v-am scos din amorteala cu tortul meu!

Vilma, sa ai parte de un concediu minunat si sa vii odihnita si relaxata. Zona e intr-adevar superba, o sa aveti ce vedea. si sa te intorci cu bine!

Korinna, sa stii, mama, ca nu ma pun cu tine daca scoti artileria grea... Eu nu stiu sa fac din alea de zici tu... Am vrut si eu sa ma dau mare cu tortul facut de ziua mea

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Buna fetelor,

Abia acum am reusit si eu sa intru pe DC, toata saptamana trecuta am stat acasa pentru ca mama mea a fost plecata la Brasov, iar eu am ramas acasa cu Alinutza. Pe Dalian l-am lasat la soacra-mea si merge in fiecare zi la inot. Aseara mi-a povestit la telefon ca ieri au facut scufundari si era foarte mandru. Dupa ora de antrenament soacra-mea ramane cu el acolo in continuare si se joaca cu nisip si se balaceste intr-un bazin mic pana la ora 12.
De cand face tratament homeopatic, Dalian mananca de rupe usa de la frigider, si nici nu mai tuseste. A si inceput sa se ingrase si culmea culmilor, mi-a spus soacra-mea ca s-a facut mai cuminte. Asta nu stiu daca e de la tratament...
Am cumparat biletele de avion, aterizam la Roma pe data de 15 iulie si ne intoarcem pe 21 august. Sora mea are calculator dar nu stiu daca si-a tras si internet. Daca are internet, va scriu din Macerata.
Vilma,
Ma bucur pentru voi ca plecati din nou, si ai dreptate trebuie sa-ti cumperi o gecutza sport de vant. Incearca la magazinul sport din tiglina 1 de pe strada Saturn, cum vii dinspre farmacia Sensiblu. Daca nu gasesti in Galati poti sa-ti cumperi de la munte unde vei gasi sigur. Eu mi-am luat din Brasov la un pret foarte bun. Sau daca vrei, ti-o imprumut pe a mea, nu ma deranjeaza. Tu esti micutza ca si mine. Nu te sfii...
Daca nu vom putea comuica din Italia. o sa-mi fie dor de voi.
Sper sa ajung cu bine si Dalian sa suporte bine zborul. O sa-mi fie greu singura cu el pe avion. Nu stiu cum va reactiona.
Speram numai bine

Mergi la inceput