Copilasi de iunie-iulie 2003 ( 56 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Tare Maya!!!

Dana, noi cu concediul suntem in continuare in pom - proiectul meu se tot lungeste din pricina unor birocrati care imi mananca zilele si nu stiu inca in ce perioada voi fi libera. Din pricina asta nu izbutim sa ne facem nici un plan. Voi ati fost in concediu sau plecati in septembrie?

Chilotei mici ne-a luat o vecina din angroul Europa, dar sunt cam prosti. Mai demult cumparam din Z, dar la ultima vizita nu mai aveau decat mari. Daca nu ploua trec azi prin Unirii si dau raportul de shopping.

madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Chiloti copii: eu am luat fr. frumosi, ptr baietei, colorati si cu Mickey Mouse (zisi si "chilotii cu micul mouse"), 60,000 perechea - de la Piciul, dintr-un bumbac fr. bun, pe ei scrie ptr 3/4 ani, dar ii vin la fix; si din Mini Prix Otopeni am luat un set de 3 perechi (culori diverse, fara desene) la 45.000 lei/setul.
Am vazut insa si la Mothercare la vreo 700,000 setul de 7 perechi, si la Marks&Spencer, astia erau fr. frumosi si buni calitativ, dar era deja tardiv.
Si la Mini Blu, 45.000 perechea daca reusiti sa nu va enervati cu vinzatoarele.
In rest cit cuprinde simpli si albi ptr baietei de 2 ani, la fetite nu stiu cum e, dar presimt ca gasesti mai usor.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saliu fetele,
in primul rind urez LA MULTI ANI!!!! tuturor copilasilor care au implinit si care vor implini 2 anisori.
Noi sintem bine,mai mult plecate si de aceea nu mai intru asa des in net.Imi cer scuze pt. copilasi care nu i-am felicitat,dar nu mai prea pot intra in net ,in Iulie plecam in concediu asa ca sint slabe sanse sa va mai "vad".Va dorim o vara de vis si sa ne "vedem" cu bine.

Va pupam

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Carmenutza, faina intrebarea Mayei!

Cornelia, la piticuti. Mai e putin si face si Stefan 2 luni!

AdynaB, vacanta placuta! Unde plecati?

Andra, mi-a placut cum ai povestit. Alex e si el temator de apa. Acum 2 saptamini am reusit cu chiu cu vai sa-l bagam in piscina gonflabila si asta numai dupa ce ne-am bagat noi si pe el l-am lasat pe margine. Apoi a venit singur, catinel catinel. Taica-su' l-a bagat in WE asta intr-o piscina mare, am inteles ca a urlat cind i-a pus combinezonul, pe urma se pare ca i-a placut ca in poze ridea.

Madishor, Alex e extrem de cuminte la restaurant...atunci cind i-e foame. Nu misca-n front si maninca foarte bine. Daca nu-i e foame se schimba situatia, nu sta-n loc, fuge printre mese si in permanenta unul din noi se sacrifica pt a-l urmari. La hotel e cosmar, nu-si gaseste locul, plinge, nu vrea sa doarma. Ma rog, asa a fost ultima data cind am dormit intr-un hotel, in noiembrie anul trecut.

In rest, si el are maniile lui: i-am cumparat o palarie de soare, nici pomeneala s-o poarte, o arunca de nu se vede. Partea buna e ca are deja o palarie careia ii este foarte atasat, e in stare s-o tina pe cap si-n casa. Pe urma, dimineata si seara, cind isi bea biberonul, trebuie s-o faca musai in bratele lui taica-su'; acesta trebuie sa-si lase orice alta activitate si sa hraneasca odorul care daca vede ca nu vine la timp merge dupa el si-l trage. Vineri am fost sa-i luam sandale: bineinteles, am vrut sa le probam. Mai, a inceput sa plinga in magazin de zici ca-l obligam sa incerce sandalute de fata , nu alta! Iar acasa si le-a pus singurel in picioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

La multi ani copilasilor urmatori: Andi, Luca , Rares, Maria, Stefania. Sa fiti cuminti si destepti.

Nu am mai avut timp sa va scriu din motive de treaba multa , curatenie, facut mincare, schimbat 10000000 de scutece pe zi. Cristi face si la olita pipi dar mai nou daca face un singur pipi in scutecul curat, il da jos si vrea altul. Azi a facut la olita pipi in 5 reprize. Asa ca am spalat olita de n ori.
Tot azi a primit si Alin vaccinul de la un an si acum ma asptept sa faca febra, sper sa nu fie plingacios la noapte.
Acuma de cind Cristi are buba la mina stinga cred ca o sa invete mai bine care-i stinga si care-i dreapta.

Carmenutza: Vezi ca se fac luminari pentru botez si pe bld. Decebal , linga zvon este o florarie intr-un cort pe trotuar. Nu stiu ce si cum , ce preturi au, ca noi la botez am folosit lumanari normale fara impodobeli. Duminica mergem si noi la botezul nepotelei noastre ( fetita fratelui mai mic al sotului).
Si Mayei spune-i ca muzica are culorile curcubeului. Ca apoi o sa te bombardeze cu intrebari conexe, dar nu-i bai, mai faceti si voi conversatie.

Marox: E pacat ca nu mai poti sa stai acasa cu copiii. Cred ca ar fi foarte fericiti. Oricum Alex pleaca din Franta, iar cea mica… ii doresc sa se obisnuiasca la gradinita sau cum se numeste la voi. Si tie sanatate.

Cornelia: Oboseala e cu folos. Lasa ca uite ce repede au trecut aproape doua luni, acusica ii faci vaccin lui Stefan si mai apoi se face copil cuminte ( sper). Sa-l vezi pe Alin ce cuminte s-a facut. Doarme bine, manionca bine, se joaca frumos, incepe sa vorbeasca , spre deosebire de Cristi care acum ca-l vede pe Alin vorbind nu vrea sa se lase mai prejos si zice si el cite ceva, dar nu-i iese cuvintul intreg. Ce bine ca tu te poti intelege cu Maria.
Singurul defect al lui Alin este ca pune gura peste tot , pe vana , pe capacul de la wc, cauta prin gunoi ( macar de-ar gasi vreo avere).

Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 28 saptamini

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

D'ale lui Matei:
Acum zece minute ma duc la "verificarea de rutina" sa vad daca mi-au adormit copiii. Ma uit in pat la Matei, Matei nu-i, ma uit pe salteaua pe care am pus-o langa pat, nici aici nu e, ma uit la Ana in pat cu gandul ca i s-a facut copilului frica si s-a bagat langa sora-sa - nici vorba, in pat doar Ana. Il chem pe Andrei sa vina ca am pierdut copilu' si cum shopocaiam noi acolo auzim un tzoc, tzoc de suzeta:
Matei dormea bustean sub pat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

super copilasi! sa ne traiasca!
sanatate tuturor si distractie mare celor care pleaca in concediu!
pupici multi....

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Carmenutza, super intrebare! Vroiam si eu sa ma laud, dar pe langa intrebarea Maiei, nu mai are farmec. M-a intrebat de unde vine noaptea. Pai nici macar la asta nu am stiut sa ii raspund .

Romana, asa sper si eu, ca dupa doua luni se face baiat cuminte.

Crisa, te asteptam!

Adyna, concediu placut!

Madishor, oare asta ma asteapta si pe mine? Eu deja nu le fac fata, iar Stefan nu este inca mobil .

Dana, chilotei asa mici ? Mariei i-am tot luat si ii sunt...mici. Dar nu am gasit nici eu prea frumusei.

Cu riscul sa va plictisesc , va mai zic o data: sambata, 2 iulie, e ziua Mariei. Daca sunteti la mare, va asteptam! De fapt, oricand ajungeti, poate reusim sa ne vedem.

La multi ani Petru si Pavel!!! Crisa, sa iti traiasca sotul!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

La multi ani Petru si Pavel!!
Crisa , sa-ti traisca Petru!

Romana, mor de curiozitate daca nu intreb. Cum mergeti la botez? Cu totzi copiii dupa voi??

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la multi ani petru si pavel! sa-ti traiasca sotiorul, crisa!sa fie cuminte si...sa te asculte...
pupici la pitici!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput