Bebelusi de iulie-august 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Roxana noi suntem f bine. Avem 4 dintisori si 12kg( cam multe ha-ha) , dar mincam orice si multic . De saptamina viitoare o duc la mama la Brasov pentru 2 luni ( abea astept) ca m-am angregat cam in multe proiecte si nu mai facem fata .

O sa punem si poze ca sa ne vedeti dar diseara .
Pupici la toti bebeii si multa sanatate.

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

'neata gagici
la multi ani lui serban si...iubitei nostre naomi. sa fiti destepti si mai ceva decat cei care v-au facut
eu nu va mai povestesc cu somnul sa nu ziceti ca-s nebuna, plus ca mi-am propus sa nu o mai iau asa in tragic.
am corespondat cu olivia pe email. e trista. si cum ar putea fi altfel?
se pare ca iar e liniste pe aici asa ca trag fuga sa-mi spal masina si mai revin. asa scot si piticul la aer...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Aveti idee la cate zile de febra sa ma astept, in caz de rosu in gat? Azi, toata ziua a fost ceva mai bine, a avut cam tot 37, dar acum seara iar a facut un episod de 38,5 (sau mai mult, ca nu i-am luat-o in fundulet, ci doar cu un termometru de atingere sau cum ii zice, dar oricum ardea tare). Deja e a doua zi cu febra...Am sunat pe doctorita si nu-mi raspunde.
Oare cate doze de antibiotic trebuie sa ia ca sa apara imbunatatiri? (cred ca pun intrebari tampite, ca depinde de copil si de boala)

Stiu ca Andreea Banica zicea ca fetita ei a a vut febra si a treia zi...

mai nasol e ca nu mai vrea sa ia medicamnetele, desi au gust bun.

Mergi la inceput

mitzu, cand eram in ro si a racit bebe a avut febra vreo 3 zile, drept, mai ridicata seara. mie mi-a spus sa-i dau panadol la 6 ore, dar nu i-am dat chiar asa. si la el a debutat cu rosu in gat si muci, o rinofaringita, numai ca s-a transformat in pneumonie. ghinion. nici el nu voia sa mai ia medicamentele cu toate aromele lor cu tot. oricum, antibiuoticul e criminal, in ciuda parfumului pe care il are, e tare scarbos
multa sanatte

philip&andreea

Mergi la inceput

ce le dati voi de papa la cina?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Fetelor sint OK..multumesc pentru urari si pentru grija care mi-ati aratat-o....asa prietene virtuale mai zic si eu...
Tatal meu a inceput recuperarea medicala de 2 zile si sa speram ca miina dreapta o sa poata fii folosita, desi acum nu o misca absolut deloc...Am rezolvat si singura inceperea recuperarii in SMC, fara pile..deci se poate si asa...am ramas surprinsa....
Pe Luca nu vreau sa-l laud.....dar se pare ca dupa ce v-am inebunit cu nesomnul lui...dupa 2 saptamini de cry it out...iar mi-a shimbat cineva cupilul...adoarme singur, dupa ce-l pun treaz in patut, si doarme de la 8 pina la 7-8...fara suzi, fara apa, fara formula....Nu a fost usor deloc sa suportam plinsul..simteam c-o iau razna..dar a meritat....Dupa ce am vazut niste emisiuni in care aceste probleme se prelungeau pina la 2-4 ani...ne-am hotarit sa facem tot ce putem sa nu ajungem aici...
Acum fug (si revin si cu poze de la inot)ca am de lucru...mai si muncesc ...aveti dovada aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/detail?.dir=/2ad1&.dnm=32cb.jpg&.src=ph&.tok=phl40LDBj5tBeIfg

Mergi la inceput

kim, welcome back
cat l-ai lasat tu sa planga pe uka? ca eu l-am lasat o data 20 de minute si a adormit singurel, dupa care a mai plans o ora si s-a dus tati sa-l ia. era terminat.ai facut ferber sau l-ai lasat pur si simplu sa planga??? daca citesti din urma vei vedea ca am venit si noi cu probleme

philip&andreea

Mergi la inceput

kim, draguta....sefa

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Mitzura, la ai mei a durat cam 2-3 zile, dar depinde si de la copil la copil...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

kim recuperare usoara si rapida taticului!
_
fetele innebunesc. Catrina nu stie sa mestece:( inghite ce-i dau si gata. bieninteles ca de cele mai multe ori se ineaca si varsa:( acum din cauza de caldura nu prea papa si taman ce m-am bucurat c-a halit o felie de cascaval cu paine (maruntite!!!) s.a inecat la ultima firimitura si a vomat tot
bei geaba mestecam si ne maimutarim pe linga ea. ride si vomita. vomita si ride:( mor cu mine de gat de nerfi:P

Mergi la inceput