Bebelusi de iulie-august 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna.Am vazut ca ati vb un pic de strabism pe pagina 5.Cristian are strabism congenital si as vrea sa stiu de la fetele din strainatate daca stiti din auzite la ce varsta se oper la voi,ca pe noi ne-au chemat in dec si mie mi se pare cam tarziu(are nevoie de 2 operatii).Am fi vrut sa rezolvam pana in 2 ani cu amandoua.
Multumim anticipat.
Pupici

Iuliana si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Simona si Adina,de ce va stresati atat cu pampersi acvatici, in putza goala ce are la mare, e mai sexi asa????
Eu ajung duminica pe la pranz in Mamaia, imi las mama si piticu la plaja iar eu plec la treaba (ca deh, eu sunt in delegatie),iar de intors ne intoarcem sambata pe 2 iulie. Voi la ce hotel stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Iully,stiu ca Freia(unul din moderatorii nostrii) a operat-o pe pitica ei,incearca sa iei legatura cu ea.Poate sa-i dai un PM.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Monica ma stresez pt ca Alexu' e la faza cu descoperitul corpului si daca-l las in putza goala se trage de ea pana si-o inroseste....si nu-mi place ideea sa-l las gol in vazul tuturor dementilor na....nu mi-a placut niciodata,mai ales cand vedea copii mari de 6-7 ani in putza goala la mare...am si io piticii mei,nu dati cu rosii
Noi o sa stam la hotel Caraiman.
Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

dar Monica ..daca-l apuca cacaciunile pe plaja ? ce faci ? ei ,acum sa te vad!

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Adina, daca nu vrei sa il lasi in puta goala nu il lasa. Dar aia cu trasul de putza e normala, si Matei face si o sa ii treaca

Blue, ce daca face caca pe plaja? Il strngi il pui in punga si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Treaba asta cu vestimentatia pe plaja ma interesa si pe mine. Pe aici n-am nici o sansa sa gasesc pampersi acvatici, eventual sa-i pun din astia normali tip-chilotel, cum folosim noi. Dar parca mi se pare pacat sa nu-l las gol de tot si sa-l chinui si pe plaja, pe caldura cu scutec. Pe de alta parte, mi se pare cam nasoala treaba cu facut caca pe plaja. Dar ma gandesc ca n-om fi singurii in situatia asta.
Simona, voi cum v-ati descurcat cu problema asta. L-ati lasat gol de tot (ca n-am apucat sa vad pozele)? A facut caca pe nisip ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dragele mele, nu sariti in capul meu, dar sa stiti ca statul copiilor dezbracati pe plaja implica multe probleme prin partile delicate. nisipul intra peste tot, dar...peste tot. exista mari riscuri de infectii si mai ales iritatii. la fetite riscul este mult mai crescut, dar si la baieti exista, mai ales cind sunt asa mici. credeti-ma ca am fost simbata cu Patrick pe plaja, i-am pus pampers si boxeri de plaja si cind am ajuns acasa si i-am facut dus i-am scos o tona de nisip de peste tot. fara pampers a fost la fel. asa ca...mai ginditi-va de 2 ori inainte de a-i lasa "nudisti".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Multumesc mult,Andreea.Am sa incerc sa dau de ea.
Pupici

Iuliana si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Am vazut cateva poze! L-am admirat pe Luca cel innotator (kimm,)! Am vazut si pozele vrabiutei, superbe ca de obicei!
roxana1974, aseara exact reteta de papanasi din cartea de care spui am incercat-o.De fapt, una din retete ca sunt 3. Eu insa nu am avut smantana.Ei, a mancat bietul meu copil un papanas, cu greu, cred ca doar din respect si consideratie pt. munca meaDupa care, n-a mai vrut si a inceput sa chitaie de foame.Am trecut tot la Almette cu paine si maslinuta si a fost multumit....

Am si eu o intrebare: pana cand se mentine biberon de lapte dimineata?

Adema&Codrut

Mergi la inceput