Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 39
Raspunsuri - Pagina 5
Mishulina spune:
Buna dimineata fetelor! Eu sunt din nou la inceput...ziua 1
(speram ca luna asta sa nu mai vina nenorocitii dupa cat m-au chinuit la Hsg dar acum e clar:Prednison si perfuzii "scrie" pe mine!
; era prea frumos sa se intample asa repede,partea proasta e ca ma intreb daca s-o intampla vreodata...)
Motzunica,pup fata
ai grija de gaurele!
Adriana Mica eu folosesc testele de ovulatie pentru ca monitorizari nu pot face in fiecare luna si astea sunt mai la indemana...Trebuie insa sa sti ca nu toate sunt bune,eu sunt patita! Daca vrei,iti trimit pe PM ce tip folosesc eu cu rezultate bune...Despre modul de folosire sti,nu? Din clipa in care apar 2 liniute,ovulatia va avea loc in 24-36-48 de ore...Daca mai ai intrebari,sunt aici!
Ina
titelu spune:
MISHULINA daca te rog mult,nu-mi trimitzi un PM cu teste de ovulatzie ptr sotzie,singura problema este ca temp.bazala nu creste la ovulatzie dar analizele sunt ok,ea este bine
jane04 spune:
Mishilina::Iti tin pimnii ca luna asta sa fie cu noroc.
Ziceti-mi si mie ce este HSG ? ![]()
AdrianaMica: Mersi mult pt incurajari, dar sincer nu stiu.

. Am in continuare dureri de burtica si de spate ff ciudate
. Cred ca incep sa-ti dau dreptate si o sa incep si eu sa folosesc teste de ovulatie , investigatii.... ca nu mai tine.
Am inteles ca si tu esti la inceput si ca nu ar trebui sa ne stresam
dar cred ca eu incep sa ma crizez.![]()
Iti tin pumnii si
la tine!
Iepurila:
pt. incurajari si tinem pumnii la fata!![]()

Irina71 spune:
Mishuuuu, imi pare rau ca ti-a venit 
Vreau si eu pe PM ce teste de ovulatie sunt mai bune, pleaaseee !!
Pupici, 
Irina. 
http://photos.yahoo.com/irinapopa2001
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
jane04 spune:
OOOOOfff! MRL ma tot tin sa-ti spun, dar tot ma iau cu munca...![]()
Felicitari pt. ovulatii !

. Acum tinem pumnii, nu ?![]()
la tine !
Catrinel_17 spune:
Mirela, mie mi-a dat (la farmacie) o alifie cu cortizon (se cheama Ebenol) si m-a ajutat la problema cu buricul (sa dezinfectez si dupa aia sa dau). Azi mi-a scos si furul de acolo, zicea ca trebuia sa cada, dar de ce nu o fi cazut???!!! Doar a trecut o luna!!
_
"After all, tomorrow is another day!!"
Laura Ioana spune:
Jane, cred ca l-ai facut prea repede testul.
Ce test ai facut? Am inteles de la fete ca cel mai bun e clear blue. Ai putea sa repeti testul peste vreo doua zile.
Laura
iepurila spune:
Jane 04, HSG este presurtarea de la Histerosalpingografie, acea interventie prin care se verifica permeabilitatea trompelor - se introduce prin vagin o substanta de contrast, cu o anumita presiune si apoi se fac radiografii ale uterului si trompelor.
Sper sa te fi lamurit cat de cat.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
dana p. spune:
Salut fetele!!
Mishulina vreau si eu PM cu testele de ovulatie, plizzzzzz
. Ma apuc si eu de teste ca la echo nu pot sa ajung si nici de temperatura nu pot sa ma tin sa o i-au in fiecare dimineata la aceeasi ora
.
Eu mai am putin pana luni cand vin in Bucuresti sa fac histeroscopia...
.Ma i-a iar frica de anestezie ca eu
dupa ea si de rezultat
.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas