Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Ma bucur ca nu sunt singura cu pofta de bere(nici mie nu-mi placea berea inainte),ciudate si poftele astea.Cit despre cosurile de pe fata se pare ca sunt singura cu problema asta sau cel putin asa am tras concluzia,nici o fata nu a facut comentari.
Fetele,cit de pregatite sunteti ptr intilnirea cu bebe?
Eu imi amintesc ca inainte de prima nastere am citit tot felul de carti,documente,am luat cursuri dar cind m-am trezit cu un bot de 2.5 kg in brate nu am mai stiut nimic ce am de facut.A fost cam greu ptr ca am fost cam singura,adica cu barbatu dar el fiind la munca tot singurica eram,inclusiv noptile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Xandra cum e apa la mere? ca pe 3 iul. vreau sa vin la mare si mor de pofta sa innot in mare! Abia astept!O sa il balacesc si pe baby boy odata cu mine!

Diana 19 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Coralia ptr. durere de cap stoarce o lamaie intr-un pahar ,adauga putina apa rece si da-l pe git ( continutul, binenteles!). Face minuni!

Ina
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetele... la mare e chiar frumusel, e de plaja... dar apa... brrrrrrr, recisoara... eu n-am indraznit sa intru, dar e cam de 17 grade celsius... nu stiu ce sa zic, mi se pare recisoara...
si aveti grija cu statul la soare, mai putin acuma...
xandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut

Doina sa stii ca nu esti singura care are problema cu tenul, cosurile. Eu nu mai scap de cele de pe frunte, pe obraz macar am noroc si nu mi-au aparut. Incerc sa nu le dau prea mare atentie, cica din luna a 5-a scapam de ele. Da Doamne!!!!!!

Pupici

Mihaela 16s + 6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Xandra, pai cum zici ca esti singurica, ca acusi vin valurile de burtici spre tine. Eu ajung prin iulie (pe la mijloc) si voi sta 2-3 zile si in Constanta! Daca ne vedem pe plaja ne recunoastem dupa burtici, cu siguranta!!!
Pana atunci pune si tu o vorba buna poate se mai incalzeste apa marii!

Mihaela 16s+6z

Mergi la inceput

da, mai fetelor, dar ar fi fost super o intalnire cu cat mai multe burtici...
cum vad si la mamicile de varste mai mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna "burtici",

Vorbarete foc ... ca in fiecare zi dealtfel!
Vreau sa va spun ca ne apropiem (eu si bb)cu pasi repezi de 13 saptamani, insa la mine burtica nu se vede mai deloc; nici de ingrasat nu am observat mare lucru doar vreun kg. - ceea ce nu e un lucru rau ... avem tot timpul pana in decembrie sa ne !
In rest, nu prea am ca sa va mai spun ... viata de provincie este tare plictisitoare! Asteptam concediul care va fi tocmai in august; si vom merge la mare si poate un pic la munte!

Acum va urez o zi buna si sa aveti grija de voi si de bebei,
Camelia
Varsta lui bb
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

fetelor... nu mai scrietzi shi voi nimik... plictiseala mare
ma car acs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

AHA ....
si eu care credeam ca sunt sindura careia i se face de lucruri dupa care inainte nu ma omoram: BERICIOAICA. Nu ca nu-mi placea, dar nu cred ca beam o bere pe luna vara.
Acum cand isi i-a al meu sot, pur si simplu salivez....si macar gust si eu.

Mai este cineva cu casa in demolare?
ca eu numai suport si sunt doar de o saptamana jumatate De aseara am si cada montata, dar ce este mai rau e ca se pare ca blocul meu numai are impamantare si ca atere daca pui mana in baie pe 2 chestii de metal, te curentezi. Sau mai rau daca esti in cada si pui mana pe preaplin la casa, te frige bine de tot.
credeti ca ar putea fi rau pt bb?

joy + 16+

Mergi la inceput