Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
Bic spune:
Ah, si sa nu uit.
Voi va ginditi sa va faceti testul pentru chlamidia? Doctorita mea cea super-precauta m-a intrebat azi daca vreau, dar eu parca nu m-as baga. Stiu ca e inconstientza sa spun sa barbata-miu nu ma insala, ca doar nu poti sa bagi mina-n foc pentru nimeni, da' parca nu-mi vine sa-mi fac si testul asta.
Voi il faceti?
DPN 31.10.05
Lavi spune:
Testul asta Bic, nu l fac ,cred ca pot spune cu mina pe inima ca nu am de ce, si bebelacul meu se deda la dansuri cind apare ta-su, ce vrei galsul singelui e mai puternic decit orice, aseara a dat din trupul lui atit de firav, atit de tare cind mi-a atins Victor burta, ca aproape m-a durut. Victor era asa de emotionat ca a mormait singur pina a adormit.
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
alexandrina spune:
Ina, esti invitata sa creezi subiectul nou, ca sa vezi ca nu-i asa greu. Te angajezi?
Dar asteapta sa se umple pagina 10, nu se intampla nimic grav nici daca din prea mult debit ajungem pe pagina 11.
A, si imediat dupa ce e gata, intri la subiectul acesta si anunti ca s-a creat cel nou, de inchis doar moderatorii pot sa-l inchida.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
alexandrina spune:
Eu azi vin doar cu raspunsuri intarziate:
CMV insemna Citomegalovirus.
Si urmatoarele titruri la orice analiza la care apar inseamna in termeni populari
IgG pozitiv: neimun
negativ: imun
IgM pozitiv: infectie acuta
negativ: lipsa infectiei
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
lavi02 spune:
Bic de acord cu tine cu kg, idealul e 12-13, cel putin cu asta am ramas eu in cap din ce am citit.
Testul de chlamidia nu l-am facut-o ca e boala cu transmitere sexuala si dr meu a zis ca din cate ne stie el pe noi, cumintei, nu e cazul. 2 la mana, chlamidia e mai degraba cauza a sterilitatii decat a malformatiilor, merita facut daca pierzi sarcini repetate, nu ramai, etc. Ceea ce nu e cazul meu, dimpotriva.
Sunt gravida! E o stare normala, ce naiba! nu trebuie eu acuma sa fac toate analizele posibile si imposibile care s-au inventat!
Sarcina trecuta am baut la mare in 2 randuri cate juma' de bere, in primele 12 saptamani. Pe vremea aia preferam sa pierd sarcina, nu-mi doream copilul, asa ca nu-mi pasa. Dupa ce m-am intors acasa si am vazut-o la eco si m-am indragostit de ea, am avut nspe mustrari de constiinta pt jumatatile alea de bere. Poate de-asta scoate Silvia perlute acum!
Pe naiba. Silvia e un copil cat se poate de normal, nascut cu greutate normala, etc. Toti copiii scot perlute.
De fapt e vorba de sindromul de alcoolism fetal: mamele alcoolice nasc copii cu greutate mica la nasterea, slab dezvoltati, eventual intraziati mintal, etc. E cazul pe aici? Cine se declara alcoolica?
Lavi spune:
Eu ma declar alcoolica, daca e vorba numai de ceaiuri de plante, patrunjel, menta, urzica, soc, ceai verde, macese(excelente in sarcina, pt vit C), etc. Nu suport ceailul de fructe sau zaharul in ceai. La bere, numa bere, altceva ma face sa vars.
evusorul meu a fost mic 2700, 46cm, si eu am luat 13 Kl, de la 51 aveam la 39 sapt 64 k.
Astazi am o stare tare naspa, pot spune de disperare < eva a racit din nou, din ianuarie la 2 sapt mergerem la spital cu toate medicamentele, si asa mai departe, din cauza asta a avut eritem medicamentos. Nu stiu ce sa mai fac, imi vine sa urlu si sa pling in continuu. Am ajuns la capatul nervilor, si ca de obisei imi zic, ca si asta trece
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
alexandrina spune:
Draguta Evuta...
Da-i ceva pentru cresterea imunitatii, desi sunt sigura ca-i dai.
Alexandrina.
coralia76 spune:
Lavi ma bag si eu acum ca musca-n lapte,dar un tratament homeopat nu i-ar face mai bine Evusorului decat cel cu medicamnte clasice?Iti spun asta pentru ca nasa mea se lupta cu fetitza de ani buni cu bronsita si forma asmatiforma usoara si de cand a inceput cu tratament homeopat se vad ceva imbunatatiri in starea ei.Imunitatea fetitei este la pamant de atatea antibiotice...si acum se simte mult mai bine.
Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]
lavi02 spune:
Lavi draguto, si noi am trecut prin perioade nasoale cu racelile anii trecuti. Incearca sa nu-i mai dai antibiotic la fiecare raceala, ca te duce din una in alta. Scade imunitatea si la scurt timp raceste iar, iar antibioticul... Primavara trecuta ii dadeam lunar antibiotic, daca nu mai des.
Pt stimularea imunitatii, toamna si iarna trecuta i-am dat Ribomunyl (pt intarirea imunitatii), nu stiu daca de la el sau nu, dar am trecut muuuult mai usor iarna si mai ales primavara din punctul asta de vedere.
Din toamna pana acum i-am dat de vreo 2, max 3 ori antibiotic, in rest a dus-o OK.