Adevar care darama sau minciuna?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

De la lucrurile marunte se pot isca scandaluri imense,asa ca ca merg dupa principiul "ce nu stii nu-ti face rau"

In ceea ce priveste ochedele dupa fetele de pe strada nu ma deranjeaza, uneori i le arat eu si comentam impreuna. Daca sunt"bune" recunosc si eu (asta se intampla destul de rar)

kiss

“Everybody is ignorant, only on different subjects.” (Will Rogers)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Eu prefer sa-mi spuna, cu riscul de a ma supara. Am avut niste episoade cand cineva se dadea la sotul meu... El a venit la mine si mi-a spus cum sta treaba (si reciproc!).

Normal ca m-am enervat, ca imi venea sa o strang pe respectiva de gat, dar m-a oprit doar cu atat: "ai incredere in mine...tot ala sunt!" Si am crezut in el, si nu am regretat nimic, si chiar ajunsesem sa ne amuzam pe seama fufei care se dadea la el!

Acum ma simt linistita...pentru ca stiu ca am langa mine un sot atat de sincer. Sa mi-l tina Dumnezeu asa toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Si eu prefer comunicarea...Nu imi place sa mint sau sa fiu mitita.Prefer un adevar dur unei minciuni dulci...Noi am hatarat de la bun inceput sa ne povestim intamplarile care ne marcheaza....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Ce nu stii nu te afecteaza.
Anumite lucruri nu trebuie spuse niciodata, fac mai mult rau decat bine.
Sunt de acord cu comunicarea dar nu la banalitati.

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput