Lucian , la 2 ani si 10 luni cu leucemie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Eu as apela la presa...
Deja este exagerare, acest copilas ar fi putut avea o sansa la viata si i-a fost pur si simplu refuzata din cuza unei simple harti.
Chiar nu se poate schimba ceva daca se ajunge la presa?

Domnul de la Jurnalul National nu doreste sa scrie nimic despre asta? Ar fi un inceput.

Presupun ca sunt multi copii in situatia lui Lucian..

_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!


Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

lucia, crede ma ca eu nu am timp nici pentru copiii mei de cand cu Bella....cine poate sa ia cazul lui lucian, asha cum floarea soarelui a luat cazul Mariei....haideti va rog mult...
sunt de dat niste nenorocite de tel...hai sa facem ceva cumva


http://bella.netfirms.com/index.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Ce se intampla cu Lucian???
Ladybug, mai stii ceva? Pashosha, ce s-a intamplat cu Fundeniul? Stiu ca lupti pentru Bella dar stiam ca sora ta incerca sa ia o hartie de la spital, ce s-a mai intamplat cu hartia ? A reusit sa o ia? Nu poate nimeni sa se ocupe de cazul asta?
Am aceeasi ingrijorare ca si pentru Maria. Nici o veste de atata timp ....
Doamne ajuta-i si pe copiii astia !
Gabriela

Mihaita Hogas are nevoie de tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:


imi vine sa urlu de ciuda...maine ar trebui sa se intoarca aceats preastimata doctorita....Ma intreb si urlu ..
In afara de oamenii de peste hotare, si eu din Bucuresti...
NU E NIMENI SA IL AJUTE SI PE LUCIAN?

OAMENI BUNI E NEVOIE DE CATEVA DRUMURI LA ACEASTA DOCTORITA LA SPITAL...e tot al nostru si el, si copiii de pe DC nu mor...ei se fac bine...
Cine este in contact cu familia lui...
Eu am sa o rog din nou pe sora mea sa mearga luni acolo, sper sa poata.....dar cine cu presa lucia, trebuie sa se ocupe cineva si de sufletelul asta mic

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Saracul copilasul asta a fost dat uitarii... Nici nu stiu daca mai e in viata. Persoanele din Romania cu care tineam legatura nu mi-au mai raspuns de mult la emailuri. Nu stiu ce s-a intimplat. Facem cu totii un mare pacat, pentru ca stim de el, si nu putem sa-l ajutam, sau nu ne pasa. Si vom da socoteala cu totii. Poate n-ar fi trebuit sa scriu asta, dar asa simt eu acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firaflor spune:

buna ziua!sunt anamaria,mama lui lucian si abia acum am descoperit acest forum.in primul rand vreau sa va spun ca lucian e bine si sa va multumesc ca v-ati implicat atat in cazul lui.am inteles ca ati luat legatura cu doc.dumitrache lucru despre care eu nu am avut habar pana azi.aceasta doctorita ne-a pus piedici in tot ce am incercat sa facem .cand a vazut ca a inceput lumea sa se implice si sa incerce sa il ajute pe lucian a inceput sa sustina ca copilul e bine, sanatos si ca nu mai are nevoie de nici un transplant.noi acum ce sa mai credem:cand e nebuna si cand spune adevarul.dar s-ar putea sa fi gasit o alta solutie:noi am trimis analizele copilului la un spital din timisoara .cei de acolo ne-au spus ca nu sunt de acord cu tratamentul de la fundeni si ca daca vrem sa ne ducem la timisoara suntem bineveniti oricand.vom merge acolo si poate ei ne vor ajuta si cu strainatatea.e-mailul lui luci este:www.mihai_lucian_grigore@yahoo.com" target="_blank">www.mihai_lucian_grigore@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Anamaria, tine-ne la curent cu situatia lui Lucian. Ai vazut ce minuni pot face persoanele cu muuuuult suflet de pe acest forum.

Sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firaflor spune:

Ma numesc Ovidiu si sunt din Tg-Jiu - de unde e familia copilului si o cunosc pe mama copilului!Nu shtiu ce ash putea eu sa fac....trimite`tzi`mi un e-mail la dj_ovass@yahoo.com unde sa-mi spunetzi cam ce ar trebui sa fac in legatura cu parintzii lui.Orice!Vreau sa ajut shi eu copilul acesta cu ce pot pentru ca nu e vina lui ca s-a nascut cu boala asta - saracutzul de el!Dispun de internet 24/24 h shi pot sa incerc sa iau legatura cu cei de la St.Jude prin e-mail dar nu prea shtiu ce sa le scriu...!V-am zis....orice...deci cu ce va pot ajuta...incerc!Numai trimite-tzi-mi d-voastra un e-mail!Sper numai sa nu fie prea tarziu pt bietul copil!Eu abia acum am aflat de el shi de forumul asta shi o sa incerc shi eu sa`l ajut cu ce pot!Ashtept e-mail de la d-voastra! La revedere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Ovidiu si Anamaria,

Ma bucur mult sa aud in primul rind ca Lucian e ok, si imi pare bine ca in sfirsit ati aflat de acest forum. Pentru multe luni a fost o mare lipsa de comunicare.

In primul rind nu strica o a doua opinie medicala, si daca cei de la Timisoara va primesc, categoric duceti-va. Puteti sa scoateti la imprimanta toate discutiile de aici de pe forum, si ce am incercat sa facem, si poate ajuta si ei. Sau poate au ei solutii mai bune. Neaparat un doctor cu pricepere si cu suflet trebuie pus in tema. Daca ei cred ca solutia cu St. Jude e promitatoare, pot sa le forwardez emailurile care le-am schimbat cu doctorita de la St. Jude.

Sansa asta e o mina pe care Dumnezeu i-o intinde lui Lucian!

Ovidiu, daca ne tii la curent cu ce se intimpla cu Lucian este cel mai important lucru pe care poti sa-l faci deocamdata. In primul rind doctorii vor stabili ce trebuie facut, in functie de starea lui Lucian, si pe urma, daca trebuie sa dam telefoane, emailuri, websites, etc. atunci ne putem implica mai multi si cu folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Nu mai stie nimeni nimic despre Lucian? Spuneti-ne si noua, poate putem ajuta cu ceva.

Mergi la inceput