bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Oanati-ai revenit din sperietura? Esti bine?
Ilucae am vazut papusa..e mai mare decit a mea.. si la virsta si la greutate cred..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Oana, eu am poze de-ale Eleonorei, fetita Simonei Dinca, pe pagina mea. E un album care se numeste Tudor si Eleonora, dar e si Eleonora singura in cateva poze.
Shobo, ai mare grija. Nici eu nu-l decalotez astfel incat sa curga sange. Doar cat sa se curete pe acolo. Sper doar ca a stiut aia ce face...si probabil ca asa e, ca doar e medic.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Shobo, dr mea doar mi-a zis(la primul copil, acum nu mi-a mai zis, s-o fi gandit ca stiu deja) sa-l decalotez eu dupa baita, mi-a aratat odata cum, dar destul de delicat. mie mi-a fost frica de operatiunea asta si nu prea am facut-o, asa ca pe la un an si ceva am ajuns la spital ca-l deranja la urinat. a fost destul de traumatizant, asa ca acum il decalotez eu cate putin, cat sa nu-l deranjeze si sa nu mai ajungem la asa ceva.
V.Erica, eu am internet de la rds si sunt multumita.

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Gabiu, niste poze?
Merci Tomasa!
Cory, va povestesc dupa cum a fost. Scriu pe viteza ca albumele iau mult timp.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput

Si eu am scris mai devreme intr-o viteza, ca eram inainte de baita.
Oana, cred ca te-ai speriat! Eu chiar sper sa sarim etapa asta cu cazutul din pat. Cat mai multe dintre noi.
Cory, eu cred ca a crescut si in lungime dar probabil nu ai reusit tu sa-i intinzi piciorusul perfect. Si chiar daca nu a crescut in lungine, tot a crescut ca greutate. Asta-i important. Cat despre cazatura, cred ca mai rau te-ai speriat. Asa e cu nazdravanii astia. Eu de-aia nu prea il las pe canapea sau in patul nostru. Il cam chinui ca il tin doar in patutul lui sau legat in carucior, in balansoar, etc.
Elena, bine ca ai reusit sa pui poze. Sa-ti traiasca fetita.

Acum cred ca o sa ma culc. Tudor doarme deja. E obosit ca am fost intr-o vizita (maine punem poze-e o surpriza ).

baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Adita, si ce i-au facut la spital? Cum l-au tratat? Sper ca nu chirurgical...

baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Tomasa, a dezlipit pielicica aia cu un clestisor, dar l-a durut tare si il ustura cateva zile ori de cate ori facea pipi

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

V.Erica, dar eu ce zodie par? Sau nu ti-ai format inca o parere?
Dar despre capricorn ce-mi spui? ca pari sa te pricepi la zodii! Vezi, acum ca te-ai dat de gol nu mai scapi!!!

baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Multumim ca ne-ati pus si pe noi in listutza!!!!
As avea si eu o intrebare...pana la 4 luni am alaptat-o pe Irina exclusiv...la 4 luni s-a terminat laptele, acum ii dau formula...cand credeti ca ar trebui sa incep diversificarea si cu ce?
Multumim!

Garga

Mergi la inceput

Offf, bietul Antim! Tare complicat cu baietii astia!

baietelul meu minunat

Mergi la inceput