ALOE VERA - un miracol care mi-l va aduce pe BB?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Si inca ceva musete eu mai imprumut cate ceva si din tratamentul Liviei, incerc asa o combinatie..
Vedem ce-o iesi..

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gorjan spune:

daca va intereseaza gel de aloe vera 100% si aveti pe cineva care va poate aduce din Canada , banuiesc ca si din US, unde e mult mai ieftin ar fi o solutie. Eu iau cu 12-13$ Cad adicale vreo 10$US 1 litru. DEci de vreo 3, 4 ori mai ieftin. Aici sint gel si suc, sucul are adaugata apa + ceva arome sa nu se mai simta amareala si dupa mine nu merita pt ca asta poate fiecare sa faca. Gelul e de doua feluri, unul "whole leaf " adica e riciita bine si pielita frunzei si adaugata sau numai continutul frunzei-gelul. Cica prima ar fi mai buna. Ca gust nu e nici o diferenta. Cea care se gaseste aici are certificat "organic" adicale crescuta cit mai natural.

Sanatata si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Da Elenya, te inteleg perfect. Si eu, in prezent urmez un tratament homeopatic. Sper si eu ca o astfel de combinatie sa faca multi PUI!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Soacra mea foloseste produse mai ales pentru detoxifiere, circulatie craniana, colesterol (pe baza de usturoi), varice, osteoporoza si ochi - acum vrea sa isi ia ceva pentru cartilagiile incheieturilor si cumnata mea ia pentru stres si lucrul prelungit la calculator si pentru imbunatatirea digestiei, cumnata mea e multumita mai ales de pastilele care ii fac bine dupa ce sta o gramada de ore la calculator, se simt mai bine, au o stare de bine generala; au recomandat si unor cunostinte cu probleme mari de sanatate si se pare ca au fost multumite pentru ca au mai comandat; o sa incerc si eu, dar dupa ce termin cu alaptatul; pana una alta o sa ma documentez, am o carte cu prezentarea produselor de la ei; oricum suna interesant, chiar si pentru simplu fapt ca nu aveam habar de unele proprietati ale plantei; un avantaj ar fi ca flacoanele contin multe pastile pentru un tratament mai lung, dar sunt destul de scumpe.Dupa ce citesc cartea poate pe perioada CIC.......cat mi-a mai ramas .....o sa incerc sa si distribui, incercarea moarte n-are

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

v-am "ascultat" si eu....interesant...
ce pot spune e ca....e vorba de produsele firmei "Forever"...i firma gen Herbalife...care a luat amploare de curand la noi...dar diferenta fata de Herbalife...este ca nu se ocupa preponderent de slabit...ci au remedii pentru mai multe afectiuni...zic ei ca toate produsele...in special gelul si ceaiul care sunt de baza...poate trata multe afectiuni...
asta stiu de la parintii mei care au fost convinsi sa faca un tratament de genul asta de o tipa care este distribuitoare Forever...
nu stiu insa nimic concret de rezultate...va voi spune dupa ce vor incepe....dar va pot spune ca am comandat si eu Forever Multi Maca...pentru ca scria specific pe cutie ca e cu radacina de maca din Peru...asa cum a recomandat Livia...eu luand inainte Maca de la Inovatics...din farmacii...
asa am ajuns eu la produsele Forever...
va doresc succes fetelor care vor lua...si sa ne spuna si noua rezultatele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Vreau sa incep o cura cu aloe-gel. Stiu pe cineva care se simte f. bine, in sensul ca nu mai e obosita tot timpul, ba mai mult, are energie de invidiat toata ziua. Gelul e puternic detoxifiant. De aici cred ca deriva toate beneficiile pe care le aduce.
Cum tipa de care spun sta in provincie, eu caut acum pe cineva din BUC. de la care sa pot lua. Ma poate ajuta cineva cu un nr. de telefon pe PM?
Thanks.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Buna fetele!
Scuze ca nu am mai intrat, dar nu prea mai am acces la net si aflu mai greu ce se intampla pe el :)

Produsele sunt intr-adevar destul de scumpe, dar sunt f bune. Eu personal am facut o cura de o luna de zile (ca mai mult nu mi-a mai ajuns buzunarul :( ) si m-am simtit excelent..

Va stau la dispozitie dc doriti informatii.
Pupici si sanatate!

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

In timpul sarcinii ce ai folosit, doar aloe vera gelsau si altceva?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Si eu am urmat o cura cu aceste produse, dar pentru probleme digestive, nu pentru infertilitate. Si intradevar mi-au facut bine. Eu am avut probleme mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

BUNA ZIUA

Locuiesc in Costa Rica ,tara acestei plante aloe vera,aici se consuma precum cartoful !!!
De la localnici stiu ca este un anti-imflamator si un bun tratament pentru probleme digestive,dar cel mai mult se foloseste pentru scaderea glicemiei din sange ,este tratamentul ideal pentru persoanele care au probleme de pancreas(Diabetici)
Se consuma in forma de gel care se dilueaza cu apa si se bea precum un suc !
Daca va intereseaza va pot trimite de aici ,ce costa mult este trasportul pentru ca planta in sine creste peste tot eu in gradina le tai si fac fiindca creste prea repede!!

Mergi la inceput