Am citit in diverse subiecte despre fete care au probleme cu trompele. Dar sunt foarte putine comparativ cu cele cu probleme de ovulatie. De aceea m-am gandit sa scriu intr-un subiect separat despre aceasta problema care ma macina de cinci ani.
La ultima HSG doctorul mi-a zis ca am trompele desfundate dar in urma unei laparoscopii mi s-a pus diagnostic de trompe infundate. Cine poate sa-mi spuna daca a reusit sa-si desfunde trompele si cum ? Incerc sa aman instilatiile pentru ca sunt traumatizante si nu sunt sigure.
Happy Girl
Draga mea , din pacate, dupa multe vizite la diferiti medici, in diferite tari-concluzia finala a fost :ca nu se poate decit temporar,ca este patologic si odata infundate, chiar daca vor fi deschise din nou,la citeva luni isi vor relua forma initiala ,adica se vor infunda la loc. Si acest temporar depinde si de gravitatea lor.
Sint mai multe site-uri americane unde se explica aceasta patologie, da o cautare pe Google.
Se explica de asemenea ca de aceea au ínventat'FIV-ul' tocmai ca sa evite aceasta delicata problema a trompelor.
Eu te sfatuiesc sa faci tot ceea ce este posibil,deci nu amina instilatiile...
Multumesc Gianni pentru raspuns. Probabil le voi face in curand. Dar speram sa gasesc alta solutie.
Happy Girl