Va imaginati ca am primit ca tratament pentru chist ovarian stang de 5,1 cm. Duphaston (2 pastile/zi) pentru a nu-mi bloca ovulatia incercand in acelasi timp favorizarea unei sarcini.
Ma intreb daca aceasta era solutia pentru ca dupa 3 luni tratament nu exista nici resorbtia chistului si nici sarcina mult dorita.
Astept raspunsurile voastra si va pup.
In legatura cu ciclul neregulat: am citit in Maria Treben -Tratamente specifice pt. femei sau cam asa ceva- despre coada soricelului care face minuni in astfel de cazuri: trei cani pe zi, lafel si cretisoara. Daca te intereseaza iti scriu exact tratamentul. Dadea ex. unei fete care nu avea ciclul mai deloc, si dupa un tratment de 3 luni i s-a normalizat. Poate iti procura cartea, e f. buna. Eu zic sa incerci sa eviti tratametnele hormonale- pe mine m-au dereglat mai rau! si sa incerci mai intii cu ceaiuri. Multa sanatate!
Pentru Madalina D
Eu am luat duphaston la fel ca si tine, adica 2/zi, timp de 10 zile, iar in ziua imediat urmatoare sau dupa 2,3 zile de la incetare, au venit rusii.Singura mea nelamurire pe care o am si pe care o sa mi-o lamureasca medicul este cea privitoare la numarul de tratamente anuale permise , cu Duphaston.
Multa bafta pentru marele , o aspiranta la starea de gratie ,Laura