Constanta la apel! (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

narcisa
asha este dar exista si cazuri nefericite, ca al meu
mi-a luat din franta un polaroid. 5 mp,super fain, la numai 100 euro
DAR NU MERGE
e in garantie dar pana ajunge in franta mai dureaza.
si aici in romania nu am gasit service polaroid.asha ca ce sa zic,suntem prea saraci ca sa luam lucruri ieftine.
repet:sunt un caz nefericit sunt altii care au cumparat si sunt f. multumiti.
partea nasoala este ca am un ghinion fantastic, mai acu un an mi-a adus o camera video sony super faina care....NU MAI MERGE.
deci eu una m-am lecuit.

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20050206/n/alexandra/dt/7/k/18cf/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Jo, dar el nu l-a probat cind l-a cumparat, ce nu merge la aparat? Sau s-a stricat mai tirziu, dupa folosire?
Desi la astea digitale, nu vad ce s-ar putea strica la ele, dar e adevarat se poate intimpla.

Off, intr-un fel ai si tu dreptate!
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Sinzi,"La Multi Ani!",tot ce-ti doresti!Distractie placuta!
Tania,felicitari Andutei ptr.rezultate!
Oana,multumesc de invitatie,nu stiu inca ce sa spun,in aceeasi zi am si-un botez.Daca putem,anunt din timp.Merci inca o data!
Cornelia,multa putere!

Bun venit,noilor forumiste de C-ta,voua si bb-ilor vostri tot binele din lume!

Despre noi,cateva amanunte.Teo stie cam tot,ce mai incurca sunt timpurile.Are memorie vizuala fantastica,nu e geniu,insa cu mult peste medie.Are si defecte garla,care sper sa se estompeze-n timp.
Eu,de la munca,acasa,cum se trezeste o luam din loc,ajung seara franta,am terminat si cu examenele o.k.,ma bate gandul sa m-apuc de scufundari,imi umbla ceva gargauni prin cap,nu plec nicaieri vara asta.Cam asta!
Mai scriu,acum am timp mai mult la dispozitie,mai ales cu zilele astea noroase.

Na,ca s-a trezit si fii-mea!

Va pupam,July si Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

July, va pupam si ne bucuram ca ai reusit sa ne scrieti citeva vorbe!
Jone, samsung are aparate bune dar nu-s fenomenal de fiabile. iti recomand sa te orientezi spre olympus sau canon.
Narcisa nu lua laptop-ul cu tine....sa respiri si tu un pic! hai ca nu mai e mult si veniti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumesc pt urari...
Ce de distractii pe capul meu!! Iunie e luna mea norocoasa...
Si asta pt ca e ziua mea, apoi se implinesc (ieri) 7 ani de cand suntem impreuna (eu si sotul meu) si onomastica!!!! A! sa nu uit ziua copilului!!!!!

Acum astept alti musafiri...am avut 2 serii pana acum!!!!

Roxa, nu cred ca ajung maine in parc...a venit bunica mea in tara si pt ca sta doar 3 zile tre sa ii suflu in ceafa!!! Oricum daca ies dau semnal...

July, te pup...vii si tu la Cornelia???

Narcisa, nu te mai stresa cu bagajele, copiii sa ii ai cu tine ca in rest poti sa cumperi sau sa gasesti orice aici!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tatianaS

Buna fetelor!
Eritemul Biancai se incapataneaza si nu vrea sa treaca. Am sa incerc Crix si cu Triderm...chiar am in casa un tub. Jone..incerc mai intai reteta ta...mai ales daca zici ca este buna. Sunt asa ingrijorata cu eritemul asta, ca incerc tot ce mi se pare ca ar putea-o ajuta.

a trecut eritemul?sunt curioasa daca a functionat reteta.

jo si alexandra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20050206/n/alexandra/dt/7/k/18cf/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI SANATOSI! SANZIANA SA TRAIESTI CU NUMELE SI ...NU NUMAI!
Eu...sunt ca noua.....adica am trecut printr-o experienta ...usoara...ca placuta oricum nu poate fi numita
Ideea e ca am nimerit peste un dr. suuuper! Si atent si meticulos si... milos.Am fost cu o zi inainte la el la control si pt. ca nu am nici o nastere normala, colul era inchis, deci... aproape imposibila manevra fara dureri.Si a venit cu solutia salvatoare...o pilula care mi-a aplicat-o intern pt. dilatarea colului(24h).A doaua zi a fost parfum.N-am simtit nimic,doar...o ameteala cumplita de la jumatatea de mialgin pe care i-a facut-o intravenos.Dupa doua ore eram tot nauca.N-am fost adormita...dar nici mult nu mai era.Am reactionat f....adanc la fiola..Dr. chiar a verificat daca asistenta mi-a facut o fiola sau jumatate.Asa groghi eram...Loreen, n-am avut deloc dureri si nici sangerari dupa..acum i-au antibiotic la 24 de ore timp de 5 zile si...ergometul nu l-am gasit...asa ca mi-am pus o burtiera.
Azi...spalam cu mopul pe jos...nu sunt sanatoasa..., dar de aproape 2 saptamani de cand mi-era asa rau mai nimic n-am facut in casa.
Narcisa, abia astept sa te intalnesc...noi mai repede nu??? Ca suntem vecine de cartier.....
Xandra, bine ai venit1 Inainte cu 2 saptamani de a naste fa o ...recunoastere in zona....la spitalsi intrebi pacientele dr. rusa cam cat au dat...iti vor spune...si te hotarasti singura...la suma. Suma nu e fixa si nici nu o conditioneaza. Este un dr. super bun!
Crig, ce experienta placuta e intalnirea cu colegii ...Mai spune-ne cate ceva...Ce vip-uri au ajuns?
Dana- daca ai citit in urma cu cateva luni prin ce trauma am trecut cu BIbi, cazatura lui Cristi o sa ti se para parfum....Importannt e sa fim cat se poate de atenti ca ei oricum vor cadea...dar mai usor decat daca e din cauza noastra.
july, iti recomandun instructor beton la centrul de scafandrii? Prietena mea este medic acolo si-i cunoaste f bine! si ea a facut cursurile si a fost sieste tare incantata.Dar...esti curajoasa nu gluma.....Deci calcani o sa mancam de la tine....de acum incolo...Pupici lui Teo vorbareata!
Tatiana am trecut si noi prin doua puseuri urate de eritem.In primul randverifica cauza scaunului mai moalesi fa ceva in privinta asta...apade orez, supa de morcov...daca nu arelegatura cu scaune moi, schimba pt cateva zile pampersul(noi am luat libero) si da-i alernativ, la fiecare schimbat de scutec, cu o crema pe baza de zinc(bepanthenul e bun)si alta cum arfineopreolul( e un unguent special impotriva oparelilor si arsurilor)-face minuni.In caz de agravare-deja ulceratii-crema Petrini-se face la farmacia Dom de langa capela Militara. Iar ulceratiile, doar o data pe zi se tamponeaza punctual cu violet de gentiana.trebuie sa te inarmezi curabdare...cam 4-5 zile dureaza pana se amelioreaza.Succes si sanatate multa!
OOOO nu ma mai opresc din scris....gata pt. azi!
O seara si un WE linistit si placut!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, buna seara.v-am zis ca azi era fericita ca razvan si-a facut doua reprize de somn azi, dar mai sunt fericta ca mi-am luat si camera web care face poze.nu e ea cine stie ce dar e misto ca o poti lua dupa tine, deci nu face pozele numai in casa.si sunt destul de clare.asa ca maine am treaba sa fac albumul ca sa vedeti si minunea mea-razvan.vroiam sa va intreb cum fac sa apara la sfarsitul mesajului cum puneti voi de ex.:"poze noi" sau "La marea neagra" adica alte poze decat cele din album ca eu sunt mai si nu prea stiu.
la multi ani ,Sanzi, si multi ani impreuna cu sotul tau.
Si eu am stat fetelor in rezerva doar cu bebe dar e nasol ca nu ai cu cine vorbi .macar daca mai esti cu cineva.eu am avut noroc ca a cam stat mama cu mine ca altfel innebuneam.era tot 1.000.000 lei/noapte.si am nascut luni si joi eram acasa, dar stiu ca la cezariana te tine un pic mai mult vreo 4-5 zile.
o seara buna tuturor.maine o sa va invit sa-mi vedeti albumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tania, ma bucur ca ai trecut asa repede si fara urmari prin experienta asta!!! De acum incolo sa fie tot mai roz!!!!
Si da-mi si mie nr tipei pe care o cunosti la centru de scafandri...hihi...
Poti sa faci cursuri "necalificat" asa pur si simplu ca un hobby???

July poate mergem impreuna...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

cum adik sa mergeti impreuna numai voi doua
si eu trebuie sa merg, ca sa va supraveghez indeaproape. sa nu faceti boacane

si va aduk si cate o tastatura subacvatica ca sa nu stati sub apa fara internet

jo si alexandra

Mergi la inceput