Constanta la apel! (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

a mers. deci in mesaju pe care mi l-ai scris mie , Loreen, sterge blanku dinainte de semnul egalsi e o.k. ce mi-ai trimis...vezi ca a mers, doar i-am dat copy-paste din mesaje private!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

problema mea este ca am un plus de kg... aveam 10 in plus inainte sa raman insarcinata, acum nu vreau sa ma mai gandesc cate am in plus ca ma deprim... shi ma gandesc ca nu sunt prea flexibila, mishcare prea multa n-am facut niciodata, mushchii mei sunt vai mama lor... shi nu cred ca am tot ce-mi trebuie pt nashterea normala... plus frica de durere, nu mai zic... cam de-asta vreau cezariana... deshi am auzit ca cu cat eshti mai plinutza, cu atat te refaci mai greu dupa cezariana... mai ales ca eu o sa vreau in cateva luni sa ma apuc de sport...
shi inca ceva, mygirl, ca vad ca ai nascut destul de recent... care sunt scorurile... cat shi cui... shi in plus, cum ai stat in salon, cu cate persoane shi dupa cat timp te-ai externat...
sper ca n-am pus prea multe intrebari
va pup
anda

varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anda, parere personala. nu e prea devreme sa "hotarasti" sa nasti cu cezariana? citeva kg in plus nu vor fi niciodata o indicatie ptr nastere prin cezariana. poate ar fi mai bine sa mai vorbesti cu medicul tau. nu iti va fi mai usor nici dupa operatie. dar in orice caz tu hotarasti. daca vrei sa stai in rezerva cu copilasul vorbeste cu medicul tau sa noteze, sa o rezerve, asta in ultima luna de sarcina. daca nu...vei sta in saloanele normale. eu am stat in rezerva singura cu bebelusul, cu inca un pat ptr sot/mama sau cine te va ajuta. a costat 1mil/zi. Cornelia a avut si ea o astfel de rezerva, si ea iti poate da alte detalii.
Simonici, ziceai ca vii pe 15, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Ieri am fost tare amarata si nu am avut chef de scris. Intre timp, am mancat un iepuras d eciocolata, ramas de la Pasti (vorba vine iepuras, ca era ditamai iepuroiul ), m-am tuns si m-am vopsit ... si parca ma simt mai bine!

Oana, pupici Alexandrei! Ma bucur ca ati scapat de ghips.

Anda, bine ai venit! Sarcina usoara!

Revin, ca plange Stefan!

Pupici!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Intru si eu pe fuga sa va salut,
Cred ca clachez psihic pina marti, doamne ce n-as da sa ma vad in avion . Am o gramada de facut si nu stiu unde sa ma impart, plus cele doua buburuze(Patrick si Vivien), care nu ma lassa sa ma concentrez.

Adinutza, poate te sun , daca imi fac timp, pt. nr. de telefon!

Xandra, bine ai venit! si sedere cit mai indelungata pe aici! Cit despre a alege cezariana pt. ca esti mai plinuta, n-are mare legatura. Eu sint , n-am fost niciodata ff. slaba, si am mai acumulat si in sarcini destule kg, cu care inca ma lupt si am nascut primul copil natural si al doilea prin cezariana(bb era mare si am ajuns la cezariana de urgenta, n-a fost nmimic dinainte stabilit). In ambele cazuri m-am refacut destul de repede; dupa cezariana in 10 zile eram super OK, am venit acasa si eram singura cu 2 copii; dupa nasterea naturala muult mai repede; mai asteapta inainte sa iei o hotarire si cum zice si Roxana, vorbeste si cu medicul tau, sa-ti fie frica e normal, si mie mi-a fost chiar si la a doua nastere, cind deja stiam pe pielea mea ce si cum. Curaj!

Tania, esti bine???? Odihna, cit poti si da-ne un semn cit de mic ca esti OK! Sper din tot sufletul sa te simti bine .

Mai revin mai pe seara. Fug ca am o gramada de facut!!!!!!!!!

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Cornelia, curaj, ca vin si vremuri mai bune.

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Un weekend placut.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Narcisa, ! Spor la impachetat. In Constanta o sa ai net sau te gasim la vreun nr. de tel? Nr. meu este 0724 513434.

Anda, ti-am trimis e-mail.

Adinutza, bine ai revenit!

Tania, te asteptam. Esti bine?

Va pup,

Mergi la inceput

Loreen, s-a mutat pickamer-ul (habar nu am cum se scrie) la noi . Pe Stefan nu cred ca il deranjeaza, dar Maria e ingrozita . Slabe sperante sa doarma la pranz azi.

Ai rezolvat ceva cu invitatiile?

Mergi la inceput

Cornelia, nr. meu este 730552(Narcisa), dar mai mult seara in casa(e numar de Cumpana).
Net nu o sa am, ca nu pot sa iau si laptopul cu 2 copii dupa mine(sus in avion) si cum sotul meu lucreaza 8-10 ore pe zi la calc. abia se mai odihneste fara el cele 4 saptamani de concediu. O sa intru de pe undeva prin oras pe net. Faza mai naspa e ca miercuri e ziua lui Patrick deci vor veni precis musafiri(in afara de copiii vecinilor) rude, nasi etc., joi se pare ca am treaba la notar(ca vom cumpara un teren peste drum de mama) si deci jumatate de zi e mincata, si mai ramina vineri. Sper sa nu ne lase vecinul in plop si sa ne aduca simbata pina la voi(numai sa nu bea pina seara alcool), vedem noi cum ne intoarcem. Oricum o sa te contactez undeva intre miercuri si vineri; e numarul tau de mobil? oricum nu stiu cum(ma refer la mijlocul de transport) dar de venit venim la ziua Mariutei si a lui Paul.

Fug ca am lasat-o pe Vivien singura la masa in bucatarie, mama rea ce sint! Patrick maninca azi la bunici.

narcisa

Mergi la inceput