Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

ex.

[urmeaza url="http://community.webshots.com/user/mammy2706"urmeaza] poze [/url]

daca scoti "urmeaza" de peste tot (nu radeti, am incercat sa-l "pacalesc" sa afiseze sintaxa de scriere) iese:

poze

Daca vrei sa faci bold, sa colorezi,etc, selectezi cuvantul (ex. poze) si folosesti meniul de sus (ca in mesajele obisnuite).

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Anacami Hai m-am prins de data asta. Si uite ce a iesit.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Mergi la inceput

Nicoleta,ma bucur ca s-a inteles alambicata mea explicatie!!!
Am revazut pozele, se pare ca v-ati distrat super, iar Bianca este foarte obisnuita ca asemenea iesiri!V-a ajutat la prins peste?!?

Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Anacami A fost prima data cand am iesit la peste cu Bia, in rest am mai fost la tara la Calugareni la socra-miu. Si lui Bia ii place tare mult afara. Si m-am dus cu speranta ca poate dau si eu la peste ca pe vramuri, da n-a fost chip, ca sotul meu n-a vrut sa stea cu domn'soara. Cat despre Bia, se ducea mereu la malul apei si zicea Pes, pes si acasa la chiuveta. Si acum se mai agata de ea sa vada daca mai e peste pe acolo.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Mergi la inceput

Tocmai mi-am cumparat revistele Mami si Copilul Meu.In ultima, vad o fetisoara simpatica,haioasa, care mi se pare cunoscuta: Alexandru A. Mitran din Ploiesti! Cristina (Mammy2706), felicitari!

Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Imi pare atat de rau ca nu am putut veni si noi la intalnirea de ieri... Dar vara este la inceput. Poate mai organizam cate ceva...
Sotul meu a reusit o cazatura si si-a fracturat piciorul si acum trebuie sa stea cu gips 3 saptamani... Si ne este tare greu, pentru ca il vedem ca sufera...

Mamici de Bucuresti, poate in curand, intr-o duminica sau sambata, ne cunoastem in Herastrau si noi.

Dintre voi este cineva care frecventeaza parcul Moghioros?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

pentru mine, Moghioros este cel mai indepartat parc; pot ajunge per-pedes doar in IOR sau Tineretului, dar as putea ajunge in Herastrau (macar cu taxiul,daca nu cu masina proprie).
Maine seara vom merge la o nunta; Sebastian va dormi cu bunicii,la noi, nu la ei. Desi ziua doarme foarte bine la ei (doua etaje mai jos), iar la noi nu prea, seara adoarme doar la el in camera, cu mine (in alta parte/ cu altcineva se foieste vreo 2 ore). Duminica (avand in vedere ca avem de gand sa stam la toata petrecerea), va merge cu bunicii la tara (de mult timp nu am mai dormit pana la 9-10).

Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Feteleee, ce harnicutze suntetzi!

Vanessa si Madutza, multzumim de poze... Sper sa apuc sa le pun si eu cat de curand. Ce copiii frumosi avem... Chiar ma bucur ca ne-am intalnit si sper sa ne revedem cat mai curand posibil! Ana cu Crisu erau frantzi, da' tot haiosi erau!
Madutza, cum mai merge cu sofatu'?! Eu am fost azi si cica saptamana viitoare vrea sa definitiveze doasrul si sa ma programeze... Sa ii pupi pe Irinusha si Crisu din partea noastra!
Ieri, Clara, dupa mica excursie nu a dormit decat 1/2 ora. Ea tot avea chef de plimbare...sau poate va simtzea lipsa?!
Ioana, cu mare drag... Si eu as vrea sa ne cunoastem si "live" cat mai multe... Cand putetzi, propunetzi si stabilim ceva concret. Imi pare rau pentru ce a patzit sotzul. Sanatate multa!
Nicoleta, Biancai sa nu o mai doara gingiutzele... Si tzie un pupic sa itzi mai treaca oboseala.

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Madisor, tocmai am terminat niste chestionare. Fac 21-25 in general. Sa iti trimit si tie pe mail o sinteza din lege pe care mi-a dat-o instructorul, dar inca mai scriu la ea. Poti sa inveti lucrurile principale din ea. Azi la 5 am si eu ora si imi schimba masina. Cica acum fac pe un audi A6 si mi-e frica, pt. ca este mult mai "infipta " decat cea pe care faceam pana acum.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52331" target="_blank">Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (49)

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput