Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

iai, ce fain de voi! miine va intilniti? sa ne spuneti si noua.... si sper c-o sa faceti si pozeeeeeeee:)

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (21+)

www.seansimon.com/mai2005.htm" target="_blank">MAI 2005 www.seansimon.com/jersey2005.htm" target="_blank">NEW JERSEY
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA www.seansimon.com/movies.htm#liawalking" target="_blank">PRIMII PASI

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Catalina Teodora!

Mihnea!

Si uite asa, am ajuns la ultimii sarbatoriti de mai-iunie 2004 care implinesc un anisor!!!!
Astazi a mers tare greu site-ul DC, am mai vrut sa scriu ceva, dar revin mai tarziu

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI ! Mihnea

LA MULTI ANI ! Catalina Teodora

Sa traiti, sa cresteti mari si frumosi. Multa sanatate si dragoste si mai multa.

De astazi grupa noastra avanseaza. Toti bebelusii sunt acum copilasi. Sa ne traiasca.
Hai ca este rost si de sarbatoare.

si celor care sarbatoresc astazi ziua de nume
LA MULTI ANI ! PETRU SI PAVEL / PETRUTA SI PAULA

Ce bine de voi. Intalneala ai. Io maine sunt la servici la ora 11 si imi pare rau ca nu pot veni. Dar distrativa si pentru noi.

Fetelor ce geluri pentru dureri de dinti mai stiti in afara de Calgel. M-a terminat fimea. De la 3 pana la 7 dim. a urlat intr-una. I-am dat si Nurofen, Calgel cam din jumatate in jumatate de ora si nimic. Obosise si ea mititica sa tot planga, era terminata. Pe la 7 dim i-am pus un supozitor cu Novocalmin si intr-un final a adormit.
Am vazut prin revistele pt copii ca fac reclama la Detonix. E bun face ceva in plus fata de Calgel?
Si cand ma gandesc ca acum ii dau incisivii, la canini si masele face mai rau?
Mamicile cu copilasi care au maselute la voi cum a fost cand au iesit? Noi mai avem pana la ele, da asa de curiozitate spuneti-mi si mie.

Nicoleta si Alexandra Bianca

http://community.webshots.com/user/tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Fete si eu sunt f. intrigata de acest proiect de lege, tocmai de aceea v-am aratat si link-ul.
Nu-i corect deloc.
Mi se pare ca suna ca in anii "epocii de aur"....toti aceleasi drepturi....nu vreau sa fiu rea la faza asta, dar sunt multe femei care nu vor sa munceasca, sunt comode,se bazeaza numai pe salariul sotului si ele invoca motivul ca trebuie sa-si creasca copii (asa este o vecina de-a mea).
Pai ce, noi nu ne crestem copii??? Numai noi stim cat ne chinuim si cu servici si cu copil si toate cele.....
Nu mai pun la socoteala pe cele de etnie rroma (nu dati in mine, nu sunt rasista), dar sa vedeti acum la puradei....
Un lucru bun este ca se limiteaza alocatia la max.3 copii.

Off...nu stiu unde o sa ajungem...asa cum spuneati si voi, nici de medicamente nu mai beneficiem gratuit...fereasca Dumnezeu sa ne imbolnavim.......
Ieri eram programati la vaccinul ROR si bineinteles ca nu il au pt. ca nu sunt bani. Mi s-a spus sa asteptam pana la 1.4 luni ca nu-i problema, altfel, dupa acest timp limita, va trebui sa-l cumparam.
Imi spunea asistenta ca sunt copii ale caror mamici nu-si permit sa cumpere vaccinurile , si asteapta din luna noiembrie .
Unde o sa ajungem??? Va dati seama cate mamici nu-si vor putea permite sa cumpere si vor lasa copilasii ne-vaccinati?????

Gata, hai ca m-am descarcat......

Ce va invidiez pe cele care va intalniti la Bucuresti !!!
Ce-as fi vrut si eu.......

Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Nicoleta, exista Dentinox , este nemtesc si intr-adevar este mai bun decat Calgel-ul. Insa nu se gaseste in toate farmaciile (cel putin aici la Targoviste). Noroc ca s-a deschis SensiBlue si aici ca altfel....
Si Amalia este tare maraita de ceva zile incoace pt. ca ii dau mai multe maselutze. Se vede gingia umflata in ambele parti.
Pana acum nu am avut probleme la dintzisori (chiar daca are doar 6), n-am apelat la calmante, dar acum e urgie...si parca nimic nu o calmeaza...Insa noaptea nu avem probleme, decat cu caldura .

Plus ca vrea numai afara. Aseara la ora 21.30 s-a asezat in funduletz la usa de la intrare, cu galetusa in mana si plangea pt. ca nu vroiam sa mai mergem afara...Ma stiu toti vecinii. Si mai avem sub noi, la et.1, un bebe de 7 luni, tare cumintel pe care Amalia il trezeste cu urletele ei......
Voua vi se intampla asa ceva????
Daca da, povestiti-mi cum rezolvati problema ca eu nu mai stiu....

Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Mammy, pei te asteptam si pe tine atunci!

Am vb. cu Irinusha si ne vedem la 11 la pav. H atunci.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Acris, saru'mana de informatie. Si Bianaca plange cand intram in casa, se intoarce la usa si zice Pa, pa... daca nu iesim pe usa incepe sa planga. Cateodat incepe tamtamul chiar la intrerea in bloc. Da incerc sai atrag atentia cu alte lucrucruri, punem muzica, ii dau bebelusul ei sa-i de sa pape sau o pun la masa. Oricum ea la ora 21.00 cere somn si daca eu mai am putina treaba se intinde pe jos si isi canta singura.

Nicoleta si Alexandra Bianca

http://community.webshots.com/user/tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

cu intirziere, la multi ani, avia!
la multi ani, andrei alexandru!

si pentru azi, la multi ani, mihnea!
la multi ani, catalina teodora!

si, dupa cum vad eu de pe listuta, toti bebelusii au trecut de pragul primului anisor, sa creasca toti mari si frumosi si sanatosi si sa ne bucure pe noi, mamicile care-i adoram!

mai, sa ne spuneti cum v-ati intilnit, da?
eu peste-o ora am un interviu prin telefon (macar nu trebuie sa-mi chinui burtica sub fuste care ma string:)) cu o companie mare din florida. jobu' asta tare l-as vrea, da' sa vezi ca o sa fie numa' asa, "cautam pentru pozitii care se vor elibera in viitor, etc". na, asta e. tineti-mi pumnii, ca mi-e limba cam incuiata in dimineata asta. si stiti de ce? ca aseara am plins ca o netoata inainte si dupa ce i-am scos liutei din talpa doua aschii mari. a trebuit sa folosesc un ac sterilizat; a fost groaznic, plingeam si abia vedeam printre lacrimi, asta in timp ce lia urla de-ti sfisia inima si sean o tinea cum putea el mai bine sa nu-i rupa ceva..... of-of. si numai pentru ca lotti (babysittera) are mania sa o lase desculta pe-afara si aici e la tara, sint tot felul de lemne si pietre taioase si alte cele. nu mi-a venit sa cred cind am vazut ce aschioaie are fata in picior! si o durea, ca nu ma lasa nici sa ma apropii de piciorus, cu mult inainte de a incepe operatiunea de scoatere propriu-zisa. na, ziceti si voi!

va pup, ca v-am impuiat capu':):)

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (22fix)

www.seansimon.com/mai2005.htm" target="_blank">MAI 2005 www.seansimon.com/jersey2005.htm" target="_blank">NEW JERSEY
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA www.seansimon.com/movies.htm#liawalking" target="_blank">PRIMII PASI

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI CATALINA TEODORA!
LA MULTI ANI MIHNEA!

Sa cresteti mari,sanatosi si sa fiti fericiti impreuna cu parintii vostri!

Fetelor sa ne povestiti si noua cum a fost la intalnire!...

[http://community.webshots.com/user/cius22] prima aniversare

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Fetelor,nu m-am putut abtine sa nu scriu si eu un e-mail la dezbateri@mmssf.ro ,o adresa a ministerului,in ceea ce priveste CIC(ba chiar m-am si semnat,si mi-am exprimat dezamagirea foarte clar)...cele care sunteti ,macar voi...scrieti si voi parerea voastra!...poate mai multe voci vor fi auzite.

cius22

Mergi la inceput