Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Camelia,l-am vazut pe Sebi! ai o BOMBOANA de baiat!sa-ti traisca,sa creasca mare,sanatos si papacios!Da-i undin partea mea...

Mammy,multa bafta daca mergeti la mare...o sa ne povestim dupa...pataniile...(cred ca si noi o sa stam la o gazda)

Nicoletasuper poze si super BB...dulce foc! dulce!

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Multumesc Simona (Cius)!Am un mare nebunatic...
Nu ai poze cu Victor?!Foarte frumos la voi la Sibiu, am fost si eu de cateva ori (din pacate, doar in interes de serviciu!!!)Am vizitat doar centrul si putin imprejurimile (parca Dumbrava se numea...)

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

hai ca nu m-am prins, sunt mai grea de cap la ora asta si ma si enerveaza un dobitoc de pe aici. Asa daca intrati pe link-ul din semnatura puteti vedea de acolo albumul La peste

Nicoleta si Alexandra Bianca

http://community.webshots.com/user/tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Nu va minunati ca scriu

Sunt fooarte suparata cu noul proiect de lege. Este imposibil sa faca asa ceva! Nesimtitii!

Vanessa, in legatura cu intalnirea, eu sunt de acord cu locatia langa Pavilion H. Altel nu stiu si Irinusha cred ca nici atat. Cred ca este ok si modificatul orei. Voi cat sunteti dispuse sa stati cu copii, avand in vedere ca vine caldura mare pe la 1. Adica vreau sa stiu daca sa ii iau mancare pt. pranz sau nu. Eu sunt dispusa sa stau toata ziua in Bucuresti, cred ca si Irinusha. Inca nu m-am intalnit cu ea, dar abia astept sa o vad. Vorbesc cu ea mereu pe sms. A venit bine si totul e ok si cu Cris.

Cius eu cred ca este ok sa mergeti la mare. Si noi mergem in august. Vrem sa inchiriem macar o garsoniera. Parerea mea este ca e cam greu la varsta lor la hotel si nici nu mananca borcanele a mea, deci tb sa ii gatesc. Mai sunt vile cu bucatarie (stiu una la Saturn), dar prefer un ap sau garsoniera in Constanta, langa satul de vacanta. A fost cineva? Are vre un nr. de tel. de la asa ceva?

Mammy, eu stau la Lamaitza, deci relativ aproape. Sper sa ne intalnim pe viitor, ce zici? Tu nu poti veni joi la Bucuresti?

Va las ca mai am de facut papa si de invata (daca mai apuc)! Multi pupici!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

noi mergem la mare de pe 9 iulie. si ca sa vedeti ca, comunitatea bebelusilor de mai iunie e bine reprezentata in aceea perioada in Mamaia, mergem si cu Paloma, sotul ei si Cristinica asat ca sa se imprieteneasca cu Cata de mici. Sau cu andu cine stie...

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE
PRIMA ANIVERSARE, SFARSITUL CLASEI I

Mergi la inceput

Fetelor,mi-ati dat curaj...multumesc! deci...LA MARE...CU TOTII(TOATELE)...

Cami,am reusit si eu sa pun doar 2 poze(ca am un "computator"tare lenes...si mi se albeste parul pana incarca o pagina)...Daaa...e tare frumos la Sibiu,mai ales de cand sunt tot felul de festivaluri-de film,de arta medievala,de jazz si altele-si probabil va fi si mai frumos in 2007 ,cand Sibiul va fi CAPITALA EUROPEANA(vad ca edilii orasului se pregatesc-deocamdata totul e un mare santier-dar cand va fi totul gata,va fi super...

Imi pare tare rau ca stau asa departe si nu pot veni sa va cunosc pe voi si BB-eii vostri scumpi.

M-am enervat si eu la auzul vestilor proaste(cu CIC)...chiar am facut si niste comentarii pe Net;eu sunt o optimista incurabila si tot mai sper inca de mai bine...(o fi vreun tratament pentru asta?)

Iaca si poze:
[http://community webshots.com/user/cius22] prima aniversare:1 an

cius22

Mergi la inceput

scuzati..am uitat sa pun un punct! de unde concluzia: ORICE PUNCT ESTE DEOSEBIT DE IMPORTANT-MAI ALES UNUL DE VEDERE!

DECI:
http://community.webshots.com/user/cius22

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

hai ca eu scriu cate 2 fraze ca asa apuc.
Madutza, eu zic sa-i iei mancare indiferent de cat stam ca nu se stie niciodata.
noi cu Andu nu am indraznit sa mergem la mare cand avea un an. Dar acum, cu Cata parca e altceva. E si mai mancacios. Si parca mi se pare mie mai usor. Semn de batranete sau de maturitate.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE
PRIMA ANIVERSARE, SFARSITUL CLASEI I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Madutza eu plec chiar maine dimineata la Bucuresti pt vaccinul de un an. Si stau pana joi, treaca eventualele reactii (care sper sa fie ca pana acum, adica inexistente). Dar cum sa vin sa ne intalnim? Voi mai carati si carutele dupa voi sau luati prichindeii de manuta si hai...? In functie de starea lui Andrei o sa incerc sa vin si eu - ora 11 pavilionul H. Dar soacra-mea sta cam departisor, in Balta Alba.

In alta ordine de idei...ce ma mai enerveaza guvernantii astia. In primul rand cu alocatia aia amarata pe care o pierd pt ca la posta in Bucuresti nu o sa ma uc lunar. In al doilea rand cu proiectul asta de lege. Sincer, daca nu as fi fot asigurata financiar (adica sa lucram si eu si sotul si sa avem salarii acceptabile), nu ma apucam sa fiu mamica - cel putin nu inca.
E drept ca sunt si mamici la tara care nu sunt angajate cu carte de munca; dar de ce au pus semnul egal la toata lumea? Mie una mi se facuse greata de serviciul pe care il aveam cu zecile de ore suplimentare si cu sambetele lucrate; iar salariul...cu mult mai mic decat indemnizatia.

Anacami...fi mai explicita te rog...nu-mi iese deloc questia cu link-ul si cred ca nu sunt singura...

mamica lui Andrei
http://community.webshots.com/user/mammy2706]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna seara!

Nu pot decat sa scriu cateva cuvinte (pic de somn). Sunt de acord cu Pavilionu' H (e cam departe pentru noi, da' asta e), iar pentru modificatul orei (11, daca am intzeles bine) spun Daaaaaaaa!!!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput