Tiroida si fertilitatea 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

fetelor,

Am fost ieri la endocrinolog si ...Va puteti inchipui ca un medic endocrinolog poate spune ca tiroidismul nu este specialitatea sa?
Mi-a pus diagnosticul de hipotiroidism dar din pacate nu mi-a dat tratament si m-a trimis la alt medic.Mi se pare inadmisibil ca asa trebuie sa astept pana la sfarsitullui martie cand am o noua programare.Sper ca voi safiti mai norocoase.

Va pup pe toate.

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bal_mascat spune:

pai daca tiroidismul nu e domeniul lui trebuia sa il intrebi cu ce se ocupa.
din pacate astia sunt medici...
si eu am o patatie cu un medic endocrinolog fooartttee renumit. m-am dus la el cu o ecografie de tiroida (pe care se vedeau nodulii) si mi-a zis ca pozele nu au relevanta si ca el se uita doar al analize nu si al ecografii.

am fost pe urma la 3 medici si toti mi-ai spus ca am noduli pe tiroida si pe paratiroida si ca e gusa inflamata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curcubeu spune:

Cum se face testul asta ATPO?? iti injecteaza ceva si astepti 30 min si dupa si inainte iti ia singe?? Am facut un test dar numai tin minte exact daca a fost ATPO sau altceva?! Am impresia ca avea legatura cu adrenalina ..
sint confuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bal_mascat spune:

nu draga curcubeu
Denumirea analizei este ATPO si se face direct din sange la ca alte analize. Nu are nimic special atunci cand iti ia sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Melania
Transpiratia poate fi simptom de hipertiroidism, ca de altfel si de lipsa de Ca.
Cel mai bine iti faci o anliza de sange TSH si de acolo reise daca ai probl cu tiroida.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Tanaion, problema e ca nu eram asa inainte de sarcina, posibil sa fi dobandit lipsa de Ca dupa nastere .Oricum trebuie sa ma lamuresc si am sa merg la dr.Dar pe voi numai atat v-a ingrijorat?alte simptome nu? Multumesc mult.

Melania (14.01.2005) si mama

www.photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curcubeu spune:

quote:
Originally posted by bal_mascat

nu draga curcubeu
Denumirea analizei este ATPO si se face direct din sange la ca alte analize. Nu are nimic special atunci cand iti ia sange.

Aha mersi ,atunci este clar nu mi-a facut asa ceva .Tocmai am vorbit cu doctorul poate imi face si testul asta sa vedem ce iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Fetelor, eu am fost diagnosticata cu hipotiroidism. Simtomele au fost foarte clare la mine, ca la carte pot spune, cu o mica exceptie. Deci, m-am ingrasat 15 Kg in 2005, mi-a crescut gusa, imi cadea parul in cantitati industriale,oboseam si mai ales dormeam pe rupte, cat puteam si nu reuseam sa ma dezmeticesc. Exceptia de care va spuneam este vis-a-vis de puls. In mod normal la hipo, pulsul trebuie sa fie mic, iar la mine era mai mare decat normalul. Normalul se situeaza intre 60-80 batai/minut, iar eu aveam in cel mai fericit caz 87-100, desi de multe ori saream 100 cu lejeritate ajungand fara efort la un maxim de 131 batai/minut.Nici pana in prezent nu stiu de la ce am pulsul asa de mare desi am fost si la cardiologie si nu mi-au gasit nimic. Asa ca pe langa pastila zilnica pt tiroida mai iau ceva si pt scaderea pulsului.
Cam astea ar fi simtomele pe care le-am avut eu.
In cazul in care aveti ideie de la ce D-zeu imi creste pulsul asa, va rog sa-mi spuneti ca nu mai stiu ce sa fac.
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Mormelvio , dar cat erau valorile TSH la tine si anti TPO?Si eu am probleme dar pe 28 martie tocmai merg la un endocrinolog TSH - 8,09 , anti - TPO - peste 400.Dintre simptomele pe care le-ai enumerat tu pot sa spun ca am si eu cateva :mi-e somn intr-una , m-am ingrasat si eu desi nu am prea mare pofta de mancare .Tu ce tratament faci?Te simti mai bine acum?
Despre puls nu stiu ce sa iti spun...
Sanatate multa si te pupic.

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

La mine TSH-ul a fost 2.62, adica normal, iar anti-TPO 64.42, pe cand normalul este <34. Acum fac tratament cu Eutyrox 25mg, o pastila pe zi, dimineata pe stomacul gol. Nu pot sa spun ca observ ceva deosebit, singurul lucru bun e ca in week-end nu mai dorm pana pe la 12...ca ma trezesc pe la 9-9.30. Cam atat am observat. A....mai e ceva....mananc normal, fara paine dar in rest nu ma abtin de la nimic, si nu m-am mai ingrasat deloc, eu care ma ingrasam si de la mirosul de mancare...
Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput