M-am hotarat ......adoptie (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Macar din puctul asta de vedere stai linistita...pacat insa ca te mai amani cu actele.
Cat despre examen, multa bafta!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Atat am gasit despre vacanta judecatoreasca :
Art. 144. - Pentru toate instantele judecatoresti, vacanta judecatoreasca anuala este de 2 luni si are loc in perioada 1 iulie - 31 august a fiecarui an calendaristic.

Art. 146. - In perioada vacantei judecatoresti, activitatea de judecata a instantelor va continua:

- in materie penala, pentru cauzele cu arestati;

- in alte materii, pentru cauzele privind obligatiile de intretinere de orice fel, asigurarea dovezilor, cererile de ordonanta presedintiala, precum si in alte cauze considerate urgente, potrivit legii, sau apreciate ca atare de catre instanta.

Depinde ce considera ei urgent .

Silvia , Marius si bebe Stefanut

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

De poți prin clipa cea neiertătoare
Să treci și s-o încerci gonind mereu
Al tău va fi Pământul asta mare ,
Dar mai mult : vei fi OM , băiatul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Aha, m-am linistit! Deci sa nu mai astept sentinta pana la toamna. Visam sa-i fac noul certificat de nastere de ziua lui Victor, cand va implini un anisor... Va trebui sa renunt la cadoul meu de ziua lui :)

Inseamna ca se intampla asa: procesele cu adoptii se judeca, dar nu se fac hartii!! Desi sunt de toate variantele astea, la care niciodata nu m-am gandit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Rozi, ce cauti pe net la ora asta? Victoras stie?....:))

Fetelor ziceati de o intalneala vad ca ati lasat-o balta....dar mai bine ca oricum a plouat si a fost naspa.....hai pe unde sunteti?

Pupici,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai eu una sunt aici si dispusa la intalniri. De voi depinde, ca sunteti ocupate. Hai, poate reusim sa ne mai vedem si noi, dar in Bucuresti deocamdata.....
Rozi, eu stiu ca Liliana zicea la un moment dat ca tot ce ne intereseaza este sa prindem termen pana in vacanta. E adevarat ca intrebarea mea de atunci se referea la posibilitatea definitivarii sentintei in caz ca termenul respectiv pica in timpul vacantei. Deci, eu din raspunsul ei de atunci am inteles ca grefierele nu iau vancanta, numai nu se judeca alte cauze. Dupa capul meu nu ar trebui sa nu trimita hotarari, din moment ce verdictul e dat, redactarea nu o fac judecatorii. Dar e adevarat ca e posibil. Sper insa sa nu si sa ii faci cadoul dorit lui Victor....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mai fetelor de ceva vreme ma gandesc ca Razvanel merita o surioara.Noi ne-am gandit ca ar fi bine dupa ce implineste 2ani, adica anul viitor.Daca vrem un bebe anul viitor ar trebui sa ne apucam de acte din toamna asta nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Asi, si noi gandim la fel... :) Dar mi-e asa o teama! Nici n-am terminat bine cu actele pt Victor, sunt prea proaspete greutatile intampinate, nu stiu daca am putere sa o iau acum din nou, de la capat, si mai ales pe legea noua!
Fetele care ati luat atestatul pe legea noua, ce stiti, mai are valabilitate un an sau nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

buna fetelor, eu am lansat o intrebare zilele trecute si nimeni n-a avut curajul sa-mi spuna ceva, asa ca va intreb iar, stiti ceva despre drepturile parintilor naturali dupa adoptie? mi s-a spus de cineva avizat ca dupa noua lege parintii pot venii sa-si vada copilul si tu nu ai dreptul sa te impotrivesti--mi se pare aberatie, nu cred ca-i face bine tocmai copilului daca in perioada de transformari de la 12-14 ani vine cineva si-l santajeaza sufleteste... mi se pare un lucru aiurea si ma gandesc ca si asta poate fi tot un test, sau nu?

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

vad ca multe va intrebati cam cum ar fi bine sa fie intre frati, va pot spune din experienta mea ca e super sa fie 1 an intre ei, pt ca cresc impreuna si se joaca mult in 2, intre baietii mei e un an si o luna fara o zi, nu a trebuit sa stau intre ei, s-au inteles de mici si e foarte bine si acum, cand sunt mari. ca sfat pot sa va spun ca desi noi parintii ne dorim copii de sexe diferite, pt ei e bine sa fie de acelasi sex pt ca au preocupari comune si le e mai bine- asa a fost la mine, dar sunt sigura ca voi va doriti sa aveti ce n-aveti, adica de sexe diferite. Si acum m-am gandit ca poate mi-ar fi mai usor daca as infia doua fetite, nasa mea a si zis, ca daca sunt doua surori...dar cand vad ce greu obtin una, in conditiile in care sunt atatea care ar avea nevoie de familie...

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Da si pe legea noua atestatul este valabil un an..iar despre drepturile parintilor dupa adoptie nu cred, noua ne-a spus asistenta ca in momentul in care semneaza definitiv nu mai au nici un drept
Pupici

Mergi la inceput