M-am hotarat ......adoptie (15)
Raspunsuri - Pagina 12
o mamica fericita spune:
Aissa scuzama cred ca berea aia care ziceai tu ca o bei pentru Alexandra si-a facut efectul la mine. inca o data si pentru ea si pentru voi. si nu mai zice fetei piticot ca nu ai de ce.
lorelei si
Rozi spune:
quote:
Originally posted by carmens
Mai , voi chiar ma bagati in sperieti ! Eu nu m-am gandit o secunda dupa ce a spus judecatoarea "Sentinta in pronuntare" ca poate fi si altceva decat incuviintarea adoptiei. Stau de doua saptamani si astept hartia si acum ma gandesc cu groaza (Doamne fereste!) ca poate fi si ca instanta aproba adoptia. Ar fi crunt ! Mi-ati dat tema de gandire pana maine ca acum nu am unde sa sun.
Carmen, daca feelingul tau a fost ca e bine, daca n-au ramas intrebari fara raspuns sau cu raspuns ezitant, eu zic sa nu-ti faci griji (ia uite cine vorbea!). Se poate verifica chiar a doua zi, se trece sentinta intr-un registru, inainte de a se scrie hotararea sa v-o trimita. Nu stiu detalii, asta e la TMB, nu stiu daca peste tot e asa.
Hai intereseaza-te si asteptam o veste buna! Sunt sigura ca e buna!
irina_g spune:
Va multumesc tuturor pentru informatii. Vorbim cand ma intorc. Plec la mare, nu neaparat la soare (dupa cum este vremea acum - in zona mea ploua rau de tot).
va mai solicit informatii mai aproape de momentul gasirii bb-ului
Pupici la mamici si bebici
Pashosha, ce vesti ai? Ai scapat?. Pupici lui Maia si Luca
Briantis spune:
Mai fetelor ,pe mine ma apuca disperarea!Lucrurile se misca in cazul nostru cu viteza melcului .Imi facusem iluzii ca o sa se intample ceva mai repede si ca la recurs o sa dam peste oameni mai intregi la minte si mai cu suflet .Dupa ce povesteste Gabriela incep totusi sa ma indoiesc .E drept ca nu poti sti ce o sa se intample pe 7 iulie ,dar cand si asa esti "fiert" tot ce-ti lipseste e o noua amanare .
Oare oamenii astia nu-si dau seama ca se joaca cu nervii nostri sau pur si simplu nu le pasa ?Imi vine sa ma dau cu capul de pereti ! M-am saturat sa stau in tensiune !
Briantis spune:
Flory ,te pupacim si noi .
Am depus recursul de aproape 2 saptamani si pana acum nu stim nimic nou ,nu s-a stabilit primul termen si stau si ma gandesc cu groaza ca or sa fie mai multe pentru ca situatia e destul de incurcata ,Si daca pentru primul se cacaie atata imi inchipui cum o sa fie in continuare .
Ma uit si la Gabriela ca au amanat-o iar dupa atata asteptare si simt ca ma apuca damblaua .Eu in general sunt un om rabdator ,dar in cazul de fata nu pot sa am rabdare .Vreau sa terminam odata si sa terminam cu bine .
carmens spune:
Sa va spun ultima noutate : hotararea o voi primi in septembrie pentru ca a inceput vacanta ! Deci timp de aproape trei saptamani d-na judecator nu a avut timp sa redacteze hotararea asa ca....
Trebuie sa ma inarmez cu rabdare si sa astept. Bine ca nu ne-am programat un concediu undeva peste hotare ca atunci chiar o luam razna.
Ca sa ne descretim fruntile : Otilia la intrebarea "Cum te chiama? "
raspunde "Otia" si la "Cati ani ai? " arata degetul aratator( nu greseste niciodata degetul )
Incerc sa o fac sa spuna mami iar ea zambind imi spune tati.
Nu vrea sa zica mami ci doar mama sau mam iar pe taica-su il alinta tati. Mamei mele, care sta cu ea cand suntem la serviciu, ii spune mai sau maia, de la mamaia.
Sper sa veniti voi cu vesti mai bune!
carmen
Otilia
danielac spune:
quote:
Originally posted by carmens
Sa va spun ultima noutate : hotararea o voi primi in septembrie pentru ca a inceput vacanta ! Deci timp de aproape trei saptamani d-na judecator nu a avut timp sa redacteze hotararea asa ca....
Trebuie sa ma inarmez cu rabdare si sa astept. Bine ca nu ne-am programat un concediu undeva peste hotare ca atunci chiar o luam razna.
Ca sa ne descretim fruntile : Otilia la intrebarea "Cum te chiama? "
raspunde "Otia" si la "Cati ani ai? " arata degetul aratator( nu greseste niciodata degetul )
Incerc sa o fac sa spuna mami iar ea zambind imi spune tati.
Nu vrea sa zica mami ci doar mama sau mam iar pe taica-su il alinta tati. Mamei mele, care sta cu ea cand suntem la serviciu, ii spune mai sau maia, de la mamaia.
Sper sa veniti voi cu vesti mai bune!
carmen
Otilia
Carmen, rabdare ca treci tu si de asta! si la noi a fost la fel, am apucat vacanta judecatoreasca si a trebuit sa asteptam!
Sanatate!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
aissa spune:
Of, mai fetelor prin ce mai treceti si voi. Carmen, dar macar nu ai putut afla verdictul? Oricum, eu stiam ca trebuie comunicata hotararea, nu sa stai peste vacanta.
Corina, tie ce sa-ti mai zic sa te incurajez....sper din suflet sa ai cat mai putine infatisari si sa nu mai astepti mult citatia.
Dar acum....zau daca mai inteleg. Cum e pana la urma, se judeca sau nu peste vacanta adoptiile? Ca daca lui Carmen nici hotararea nu i-o trimit, atunci cu atat mai putin, cred eu, dau termene. Sa nu cumva sa ai recursul abia dupa vacanta. Sper ca nu, dar.....nu stiu zau ce organizare au astia.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
carmens spune:
Cristina, in registru era scris " Se incuviinteaza adoptia ".
Am inceput bine saptamana sper sa se sfarseasca cu bine ca mai am un examen din sesiunea asta. As vrea sa plec linistita in concediu.
carmen
Otilia