Fetele din Austria(16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Pacat simmypo ca ai nimerit in schimbarea monetara de la noi si ca lucrurile taraganeaza. Ar fi fost frumos sa ne cunoastem, probabil cu ocazia altei baute tot ne vom intalni. Cum a fost la petrecere?

Hei, fetele, scoateti capul!

Eu sunt suparata ca am catelul bolnav destul de rau se pare, astept vesti din Ro despre el.
Mama a plecat ieri seara, a fost bine, nu prea ne-am plimbat, decat dpua zile, ca armin a fost cu febra maricica-mare 3 zile.
Cam atat, nu pot sa scriu mai mult, sunt cu gandul la catelusul meu.
Aici e poza cu el: http://community.webshots.com/photo/103807802/103807832Dwczsb

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Va salut si eu...si scriu scurt ca n-am timp.

Ramane valabil pt duminica, venim in doi -porumbei- ca va sta mama cu copilul.Asa ca.....

Alina poate o sa fie bine...

Va pup pe toate

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu fetele
am probleme cu calc.si acu scriu de pe laptop.aici e cam cald dar maine au anuntat ploaie,nimic nou
alinahce catelus frumos ai ce rasa e?eu nu prea le am cu rasele de caini
simmypoin ro totdeauna se gaseste un motiv sa se taraganeze lucrurile cand e vorba de facut acte
mai e oleaca si ne vedem duminica,sa vedem cine vine pana la urma
pupici

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Bine ai revenit Gabi! Cum a fost la plaja? I-a placut lui Bubu marea?
Catelusul meu si-a revenit, cel putin ieri a mancat si n-a mai varsat, dupa vreo 4 zile in care n-a mancat nimic si varsa si apa bauta. Nu-mi vine sa cred. Carolada, catelul e corcitura de bischon maltez cu schi-tzu. Sunt haiosi.
Care-i prognoza meteo pt duminca pt Salzburg? Eu cred ca vin singurica, il las pe heli de paza la galagie. Vin cu trenul. Carolada, daca e, poti sa ma iei de la gara? Sau daca ne intalnim in Salzburg(oras) pot sa iau taxi sau autobuz, troelibuz...
Gabi, tu vii cu o seara inainte, cu gasca de la Viena? Mai vine nikomiko si gasca?
La cat ne intalnim? Unde?

Revin cu edit, am vorbit cu nelke, a fost in vacanta si duminica este nelipsita de la intalneala

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Eu imi cer scuze cu miile dar nu am timp nici sa respir.Alina te iau eu ca doar nu-i bai...Sambata lucram amandoi, deci venim doar duminica singurei cocosei..si fara discutii te pescuim in drum.
Vorbim maine la telefon(doar pe mobil ma gasesti)..fug ca pic de somn si am si maine o ziiiii

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Mergi la inceput

Unde ne intalnim fetelor???? Carolaaadaaaa, tu esti bastinasa, Unde ne-o punem? Ploua duminica in Salzburg? Gabi...nu te complica...cred ca o sa vina si Heli, asa ca ne punem kuru' in tren si ne asteapta nelke la gara, e mai simplu. Zic asa, ca la intoarcere voi nu depindeti de noi...ca vrem sa plecam mai repede sau mai tarziu, noi doar ne lasam masina la gara si gata. Da-mi un beeeeeeep cand nu doarme bubu
Gabi, pana la urma cati o sa fim?

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetili
dupa cum v am mai zis comp.meu cel nou nu,s ce are (abia maine vine cineva sa l repare)si laptopu ma scoate din pepeni ca e cam lent
alinah babe pai si eu as vrea sa stiu cand veniti pe la ce ora ca sa mi iau si eu liber si sa vorbesc cu cineva sa ma inlocuiasca.pai eu ziceam sa mergem la augustinerbräu,ca vremea nu e din cele mai stralucite duminicasi la mine la camping n am unde sa va tin pe ploaie.deci cine mai vine in afara de alinah ,babee si nelke,eu plus cei 6 care or sa vina sambata noaptea din italia(grupul nicoletei?)?
pupicei

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Adriana, m-am uitat acum pe plan la ÖBB si as putea sa vin la ora 10:57 sau 11:52 sau 12:27 sau in jur de ora unu' 12:57. Sunt si mai devreme si mai tarziu, dar ma gandesc ca ne vedem pe la ora pranzului...Tu esti responsabila cu adunatul Asta depinde de ce aranjezi tu. Mie imi e indiferent unde ne bagam, voie buna sa fie si bautura Stii ca eu doar ma laud cu , cand colo sunt o sfanta
Cu alexagandi ai vorbit? Vine? Cine mai e pe langa Salzburg? Toria...

Cu laptopul, pune-l pe nenea ala care vine maine sa-ti surubareasca pc-urile sa-ti spuna daca n-ai cam prea putina memorie de RAM (RAM Memory) la laptop, s-ar putea d-aia sa fie incet.

Eu am musafiri, parintii, surori cu nepoti la grill.
Revin mai incolo. Daca mai poti, scrie Adriana, ca eu mai bag un ochi aici.

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Na hop si io ca o cucuvea la ora asta.Deh..asa fac oameni ca mine(nu m-a enervat nimeni azi, de-aia rad asa).

Asa..intai si intai rusinica noua ca uitaram ca ieri Alexander a facut un anisor.Sa cresti mare si sanatos puiut de Alexandra.Am vorbit cu ea astazi si va veni si ea..deci ne-adunam.

Io zic asa sa stabilim pana maine(ca s-o sun si pe Viktoria) ..ca intalnirea sa aibe loc la ora 12.00 in Salzburg, la campingul Caroladei(astept detaliile si indicatiile cum ajungem acolo).De la camping unde-om merge ne descurcam noi....si nu mai stiu mai ziceti voi.As vrea maine sa sun si restul fetelor ca sa se stie precis.Ne hotaram??Alina suna-ma maine dupa 12 daca e...ca-s p-aci.

Va pupez si fug sa sforai ca pic

Si a trecut un an

Mergi la inceput

quote:
Alina suna-ma maine dupa 12 daca e...ca-s p-aci.

Vai de steaua mea, aoleu pacatele mele, da' ce-am facut maica? Nu mai vreau sa o simt din nou. Nuiaua pe cocoasa

Asa-i, rusinica. Si chiar imi propusesem sa nu uit sa scriu.

La multi ani Alexander, sa cresti mare, sanatos si s-o bucuri pe mamica ta

Eu am hotarat cu sufletel si vin singurica, el merge la ai lui cu Armin si io la . Mie imi convine, ca nu am grija copilului, sa nu se plictiseasca etc.

Ce bine ca vine si Alexandra Era pacat, ca doar e la o aruncatura de bat.

Gabi, pai uite ce bine iti sta . Nu da !!
Vorbim maine, da-mi un beep cand nu e nimeni in pericol
La 12 e ok, asa ma gandeam si eu ca e cel mai bine.
Haideti, ca mai e putin

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput