Fetele din Austria(16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Bine v-am regasit fetelor!
Vad ca e salaba miscarea pe aiceea, fiecare ocupata cu treburile zilnice.
ALinah lasa ca mai ai un pic si vei vedea ce primesti. Dupa experienta mea, eu nu mai cred nimic pina nu vad.
Raluca bine ai venit in mijlocul nostru si sarcina usoara. Violeta din pacate eu nu te cunosc, insa bine ai revenit in mijlocul nostru si asteptam sa ne scrii mai des. Felicitari pt. sarcina a treia si numai bine.Flavia deja umbla Bianca? Cit timp are? Apropo de facut ceva in liniste din luna Ianuarie ma inscris sotul la fitnesland. Si acuma ma impachetez cu Clara in fiecare dimineata si merg sa fac sport, poate mai dau din suncile astea jos.Alexa asa e cu copii, acuma e virsta la care ei incearca sa vada pina unde mergi.
Parca tu scriai mai demult ca te-ai muncit mult pina sa-l intarci. sau ma insel? Cum ai reusit?Carolda nu mai ne spui nimica sau esti la schi?Babee ce mai face Phillip i se apropie ziua de nastere. nu ati mai fost in Baden?
Si acuma citeva despre noi. Alinah sigur ca vei avea nevoie de cineva. Eu am program fix facut de fiica mea asta mare, marti, miercuri si joi are activitati unde trebuieCasa nici noi nu am terminato, munca multa si daca esti singur cuc si nu ai pe nimeni aiceea merge treaba mai greu.
Clara face in curind 1 an insa e tare slabuta(8.500) , pediatra zice ca e bine. mai alaptez si acuma ii ies dintii si nu mai maninca decit sin. Cereale sau gris nu mi-a mincat nici inainte insa acuma e o catastrofa. Doarme foarte putin in timpul zilei, 1 ora si noaptea e tare nelinistita cu dintii astia.Eu inainte de craciun mi-am taiat o bucata din deget la masina de taiat piine si a trebuit sa ma duc la medic citeva saptamini, la pansat, acuma e totul bine.
Mi-a murit bunica si sint trista ca nu pot merge la inmormintare.
Cam atit despre noi. Va pupam si pe curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmypo spune:

Buna fetelor si un an super va doresc!
dupa o absenta indelungata.. desi vad ca nu a prea fost activitate, ma asteptam sa nu pot dovedi cat am de citit... revin printre voi. probabil ca problema mare de sunt absente pe aici is bebeii astia care isi fac de cap. Jenny are acun 9 luni si merge in picioare... colinda peste tot si tre sa fii super atent unde atinge si ce trage.... cel mai rau e cand se baga printre picioarele mele cand fac mancare... De sarbatori am fost aici, nu am plecat nicaieri... si de cand cu gerurile mai mult in casa. de acum trebuie sa imi caut si eu un curs de germana in serios si sa imi caut si ceva de lucru dar inca nu stiu ce anume ... eu inca nu am drept de lucru, abia dupa ce primeste sotu cetatenia(peste vreo 2 ani..sau cine stie) Luna asta trebuie sa penem actele de prelungire a vizei pt toti trei... nu stiu cat de multe acte vor fi necesare dar sper sa nu trebuiasca prea multa alergatura ca mii lehamite de cate acte mi-au trebuit anul trecut... si mai ales nu vreau sa imi trebuiasca acte din ro
va pupacesc si numa bine la burtici si copii cuminti sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutam si noi.

Saptamana trecuta ne-am intors din Romania, cum am venit noi a plecat Alina..asa ca am predat stafeta.

Violeta bine ati venit Cand ai termin pentru al treilea bebe?

Viktoria nu am mai ajuns in Baden cam din toamna, dar trebuie sa mai venim la o miscare.Daca iti e usor pot veni in cursul saptamanii si ne-am putea intalni la baita cu copilasii..Noi da ne pregatim de aniversarea lui Phillip.A avut deja una in Ro, una va fi sambata acasa cu amicii si luni la gradinita.Asa ca..el e cel cu multe petreceri.

Carolada cica s-apuca si ea sa faca copii..Mai da si tu semne ...

Sa o parasc pe Bianca -o frumoasa si jumatate si Phillip e un smecher, o pupa cum o prinde .

Alexa tu ce mai faci, cum e cu teroristul mic?

Simmy succes in gasirea unui job si la vize ca e ceva alergatura.Ma bucur ca eu scap anul asta de vize, iau rezidenta permanenta..si gata cu drumurile si hartoagele.

Fug sa mai scot niste rufe si sa le urc in pod..dar revenim curand cu pozici.

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Gabriela,burtica si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Saru' mana la toata lumea.
Am si io o rugaminte la voi. Sapt viitoare plec cu sotul la Viena pt. 6 zile, la o conferinta.
Imi puteti spune si mie ce trebuie neaparat sa vad in Viena? Genul ala de locatii pe care nu trebuie sa le rateze un turist in Viena.
Multam mult daca aveti un sfat si pentru mine.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetelor

slaba miscarea pe aici,violeta nicolae,simmypobine ati revenit printre noi!
babeecum fuse in ro?
si pe la voi a nins tot asa ca pe aici si furtuna?
eu s la dieta cica si astept sa se faca o pizza vegetariana si mi-e foame de mor
hai va pup

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Caro iar cure de slabire??Nu te infometa si nu te gandi ca tii cura ca e si mai rau.Si in afara de vointa ia-ti o doza asa de nesimtire ca sa ignori foamea
La noi a nins ieri si s-a pus putina zapada dar nu chiar asa rau.Ce-mi povestea Alina mama mama ce zapezi is pe la Linz.Si la Salzburg din cate am vazut la tv.
Noi ne-am aniversat sambata si luni cel de-al doilea an din viata.A trecut timpul si nu-mi vine sa cred c-a fost candva mic mic ca acum e ditai barbatulVa pun dovada: cu Bianca

Alina e inzapezita si de-abia raspunde la teleon, ocupata cu Armin alpinistul..Flavia cu Bianca..noi cu totii una alta..

Viktoria te rog cand ai timp trimite-mi nr de mobil ca nu il mai am.Scuze

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

saliu fetele
babeepana acu n am tinut nici o cura de slabire k lumea.acu e altceva ,incerc sa am un mod de viata sanatos,n am mancat carne de cateva zile,bag multe verdeturi si separ carbohidratii de proteine(adica nu le mananc impreuna).sper sa ma tina mai mult ca altelepoza cu bianca n am putut o vedea din pacate
pupici la gramada

Mergi la inceput

Succes Caro si o sa fie mai bine
Am modificat si acum se vede poza cu Bia

Mergi la inceput

am vazut poza,mama ,chiar ca ce mare a crescut philip,manca i as carliontiisa ti traiasca si sa se faca mare si frumos ca mama sasi bianca e tare frumusica (a cui fata e ?)

Mergi la inceput

Caro imagineaza-ti ca are 97 cm si 16 kg.Creste asa repede ca nu imi vine sa cred.
Bianca este fata Flaviei(Faflo).Alina a venit fara Armin dar asta e vina lui Heli.Dar frumos a fost la gradinita cu toti copilasii.Astept pozele sa imi vad odrasla sarbatorita

Mergi la inceput