Nunta pentru placerea noastra?
Raspunsuri - Pagina 5
nushulica spune:
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Originally posted by bibyrox
Decat sa stricati rochita de mireasa cu ace si ecusoane mai bine inscriptionati cuvantul "BUGETAR" pe balonul Jumbo!... E o idee...
Mai bine pe shervetzele, ca tot le vreau io personalizate Mai mult de-atat nici ca s-ar putea
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
fetelor m-ati facut sa rad cu lacrimi dar mai ales tu olgutza
acvuma serios vorbind nu cred ca exista cineva care sa nu se bucure ca a strans nu stiu cati bani la nunta eventual chiar peste cheltuielile avute
daca este pe aici una care zice asa eu nu o cred
eu una m-as bucura enorm dar asta nu inseamna ca fac nunta asta ca sa-mi iasa nu stiu ce suma
e normal ca prietenii si neamurile care iti vin la nunta stiind ca sunteti la inceput de viata sa iti faca un cadou in bani ca sa te ajute sa iei startul,nu??
Cyan spune:
> Nunta pentru placerea noastra?
Categoric DA.
La casatoria civila am invitat doar prieteni de ai mei si ai sotului, rudele foarte apropiate si trei familii de prieteni foarte apropiati de familie (ai parintilor mei si ai sotului). Doar persoane pe care am vrut, cu care ne simtim bine. Desi parintii au bazait initial, am refuzat sa chem "obligatiile" - a fost amuzant ca s-au fasat cateva pe tema asta, dar nu ne-a pasat. Casatoria e un eveniment important pentru noi si "obligatiile" nu au ce cauta aici.
La casatoria religioasa pe care o vom face in cativa ani vom specifica clar pe invitatii ca nu se aduce dar. Bine a spus insa cineva, ca romanul asa e obisnuit, asa ca vom scrie ca daca se doreste, se poate face o donatie la o organizatie de caritate. Am gasit ideea intr-o carte despre nuntile americane si mi-a placut teribil. Mie mi-a displacut dintotdeauna ideea cu dus ceva la nunta - e adevarat ca nu multa lume isi permite sa organizeze o petrecere de nunta si sa nu recupereze macar o parte din cheltuieli, dar tot asa de adevarat e ca se poate sa nu iti vina prietenii pentru ca ei nu isi pot permite. Eu nu vreau bani de la nimeni si nici cadouri; daca cineva nu se simte bine daca nu da, macar sa dea cuiva care chiar are nevoie, de pilda unei organizatii de caritate.
In general nu m-am dat in vant dupa traditii, si nu i-am inteles pe cei care organizeaza nuntile dupa ideile parintilor, daca vin in contradictie cu ale lor (pun muzica populara desi nu le place, cheama obligatii etc). Cum spunea cineva la perlele socrilor: nunta care o vrei tu sa i-o faci fiului tau Cand eu fac ceva pentru mine, urmaresc sa ma simt eu bine in primul rand, si atunci ignor traditii si alte chestii de acest gen.
Cyan
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Revin si io in aceasta discutie...m-ati distrat tare cu faza cu Bugetar....
La faza cu daru` am ajuns la vorba soacra-mii...ce iti cad rau niste bani...mai te duci intr-o excursie...si dupa sapta-luna de miere...m-as tot duce...ca parca acum imi vine si mai tare cheful....
Apropo de faza cu dezgatitul...io am fost socata la momentul respectiv...sa va povestesc...mi se aduce scaunul in mijloc, io imi i-au baticul...ma asez si brusc lumea se stringe ciorcine, nasa imi scoate voalul...imi trag basmaluta de trei ori...cu grija sa nu-mi stric freza...si intr-un final mi se pune pe cap...brusc niste tantici - doamne...care nu stiam cine sunt....prietene de ale lu` soacra mea si colege de ale lu` tata...se napustesc asupra mea si incep sa-mi vire bani sub batic...astfel s-a dat startul...si s-au trezit si bunicile, doua la numar...ca n-au bani...tragedie...fuguta la posete...vino cu banii...prieteni de-ai nostrii...neamuri...io care nu am mai astistat la o faza de genul...eram ko...basmaluta nu-mi statea pe cap...ma enervez si o dau jos...o fac frumos bocceluta si o las pe masa....a fost un moment tare amuzant...toata lumea s-a distrat mai ales ca al meu...la faza asta cica ma pazea...avea grija sa nu-mi cada banii...da` el ii sutea pe partea cealalta....intr-un final a fost ceva haios...si bun...m-am ales cu aproape 3 milioane...
Acum depinde de fiecare cum poate sa transforme o traditie...oarecum deplasata..intr-un moment haios..la care lumea sa se simta bine...mai ales ca eu am constatat ca nu lumea nu poate fi oprita
Va pupa fata