Va rog, un dermatolog in Iasi!

Va adresez rugamintea de a-mi recomanda un medic pediatru cu specializarea dermatolgie pt Matei (1 an). Are o eruptie cred ca de la transpiratie, caldura dar care in ultimul timp s-a accentuat rau.Am fost mai demult la Anca Zbranca, care este din cate stiu eu o foarte buna profesionista dar as vrea un medic cu experientra mai mare la copii.Va multumesc.
Raspunsuri

alina costin spune:
Incearca la Spitalul C.F.R doctorita Taranu.Are si un cabinet particular prin Tatarasi dar nu stiu sigur unde,caut si-ti scriu.
Alina

mariussimiuc spune:
Doamna dr Gotia este pediatru cu specializare dermatologie.Are cabinet un pic mai sus de filarmonica.Consultatia este 300.000 lei.Era,acum vreo 3 luni in urma.Cand am mai avut probleme cu pielicica am mers la Policlinica de copii,in Tatarasi,langa spitalul de copii Sf.Maria la doamna dr.Iosep.Este o doctorita tanara si la curent cu toate si noua ne-a rezolvat problemele.
Miha si puiul Robert
Pozele noastre
Cel mai frumos lucru din lume este lumea insasi!

alina costin spune:
Scuze cabinetul dr.Taranu Tatiana este in Tudor vladimirescu nr.83-tel.0232 244555.Am fost la ea cu fetita mea si am fost multumita-noi am gasit-o la spitalul C.F.R.
Sanatate si pupici lui Matei.

rox_dumitrescu spune:
Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Va pup si multa sanatate voua si bb-ilor.

gabiarama spune:
Si noi am fost ieri la d-na dr.Taranu Tatiana la clinica de dermato vis-a-vis de spitalul CFR .E foarte draguta .Sunt tare curioasa sa vad ce anume are copilul tau .Si noi l-am suspectat a avea bubite de caldura la inceput .Oricum povestea lui e lunga si nu are rost sa o insirui acum .
Diseara plecam spre mare , dar sper sa nu te superi daca o sa incerc sa aflu mai multe detalii despre eruptia lui Matei si felul in care a evoluat ea.
Gabi si Mihnea
http://community.webshots.com/user/gabiarama

rox_dumitrescu spune:
Nu ma supar deloc. Eu mi-am propus sa ajung cu el la Dr Taranu saptamana asta, dat din pacate Matei are febra de 3 zile si am mai amanat un pic. El a fost un "bubos" de mititel. A avut piodermita din maternitate, care a cedat complet pe la 3 luni. Plus de asta a avut bubite de la transpiratie, tot cat era asa mic; atunci erau localizate cu precadere in zona fruntii si chiar si pe cap. La inceput era o zona rosie, aparea o bubita rosie, cu un f mic cap alb, perlat (dar fara puroi, ca la piodermita) apoi devenea la culoarea pielii, se simteau doar la pipait. Se accentua la caldura, dupa baie. Dr Zbranca mi-a zis atunci ceva de "millium", medicul de familie mi-a zis de sudamina. Apoi iarna si primavara au mai disparut, mai apareau cateva ici si colo. Da de cum a venit caldura s-a umplut - in special pe spate, umeri, incheietura cotului, acolo unde transpira el mai mult (il schimb de 2-3 ori pe noapte, bluza ii aproape uda, iar ziua nici nu mai vorbesc). De asta am presuspu eu ca sunt de la caldura (si medicul de familie a zis la fel). Sunt rosii, de dimensiunea unui varf de ac, cu o zona de roseata in jur; cand nu este transpirat sau nu-i este cald sunt la culoarea pielii si se simte doar la mana, ca o zona mai aspra pt ca sunt f multe. Se accentueaza tot asa dupa baie. Eu il dau acum doar cu pudra in speranta ca-i mai absoarbe un pic din transpiratie, da de unde, frectie la picior de lemn. De asta vreau sa ajung si eu la dr pt ca este plin, au inceput sa-i apara cateva si in zona gatului, fata. Astept sa-i treaca febra si merg si eu la o consultatie. Daca vrei sa ma mai intrebi ceva nu ezita, nu ma supar deloc.

gabiarama spune:
Am uitat sa iti spun ca am si citeva poze cu bubitele lui Mihnea in album .
Noi am aminat deocamdata plecarea la mare pt ca aseara Mihnea a facut febra ,si azi la fel .A facut o angina herpetica .Trebuie neaparat sa mergem si la un dr homeopat .Chiar dr.pediatric ne-a recomandat acest lucru .
Gabi
http://community.webshots.com/user/gabiarama

acinorev spune:
cand am fost cu tudor la mare la 1 an mi-a facut prima oara bubite de la caldura. arata de parca era batut cu urzica pe spate sus si pe piept. am fost cu el la medic acolo, la mare, si ne-au recomandat dusuri caldute, nu fierbinti si sa-l dam cu alcool mentolat. atat.
sanatate puiutilor!

rox_dumitrescu spune:
Bubitele lui Matei par diferite totusi de ce are Mihnea. La Matei sunt mai mici, nu sunt asa extinse si pe picioare nu are nimic. Acum s-a umplut de alte bube- dar de la rubeola. Dupa cele 3-4 zile de febra si diagnostic gresit de angina eritematoasa ( cu o zi de injectii cu antibiotic ca siropurile le vomita) a aparut eruptia de rubeola. Care nici aia nu este 100% sigura, ca trebuie musai confirmata prin analize de laborator si diferentiata de alte eruptii virale. Ma-m saturat de medici care nu stiu sa puna diagnostic corect. Asa ca acum stam cuminti in casa si dupa vreo 5 zile mergem si noi la dermatolog.