Bebelusi de sept-oct 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
danyce spune:
Loreema, multumim pt urari. Normal ca acestea sunt acceptate oricand. Si noi suntem plimbareti din acelasi motiv ca voi, dar nu numai.Deja ma gandesc la cele 3 saptamani de vacanta in Ro cand nu eu o sa ma ocup de Alma, ci familionul si prietenii nerabdatori sa o vada si sa se joace cu ea.Asa ca eu o sa ma plimb prin magazine si pe la terase. Dar totusi cred ca va fi cu noi destul de des pt ca in vizite nu avem ce cauta fara ea.
Babygirl, bine ai venit in clubul nostru!
Pufymic, ne pare tare bine ca socrul tau e mai bine acum!Insanatosire grabnica ii dorim!
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
andora spune:
Neata fetelor si LA MULTI ANI sarbatoritilor!!!
Iulyp, sa stii ca de putine ori se intampla sa nu se raspunda la o intrebare, (si mie mi s-a intamplat) dar fiindca nu se pot da sfaturi competente, poate fetele nu s-au confruntat cu problema respectiva..... Toatre mamicile de aici sunt tare saritoare
Pufy, FELICITARI pentru dintoc si pt socru! Sa se faca bine fiindca eu stiu cum e sa ai pe cineva care nu cunoaste apropiatii.... bine c-a trecut!
Eu voi fi scurta fiindca am ramas fara laptic si fugim sa cumparam, dar am citit "odiseea lui Licurici" (pe care-l pup dulce si-i doresc s aiba o licurice cat de repede) si m-am hotrarat sa postez si eu povestea noastra, mai putin palpitanta dar mult prea amanuntita si lunguta, mai mult pentru gravidute (mie mi-ar fi folosit s-o citesc inainte, cand inca nu va cunoasteam) Asa ca am pus-o www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">aici.
Eu va pupacesc si vorbim mai tarziu!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
danina spune:
Pufymic ma bucur tate mult ca socrul se simte mai bine.
Moss am citit povestea Dianei si iar sunt trista mai ales ca o chiama ca pe puitul meu mi-am notat nr de tel si o sa iau si eu leg atura sa ajut cu ce pot.
Iulyp eu chiar nu stiam ca se face la 1 an control ortopedic, uite vezi ca tu ai venit cu informatii e posibil sa nu stim de aceea nu ti-a raspuns nimeni si mie mi s-a mai intamplat sa nu te superi pe noi .
Mi-am mai luat pe cineva in casa sa aiba grija de Didiuta si matza mea urla cat o tine gura nu se dezlipeste de mine nici pomeneala trebuie sa se obisnuiasca ca mami sa isi reia activitatile ca momentan trag chiulul.
Babygirl si noi mai venim in Herastrau asa ca vorbim pe PM de nr de tel si poate ne vedem.
Bine ai venit in clubul nostru.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
mama lui Licurici spune:
Am intrat sa va spun ca mai avem un dinte...intr-o saptamana jumate ne-am mai facut cu 4!!!
O sa modific in listuta.
Pupici pentru bb nou venit si pt mami lui (Babygirl)!
ellen spune:
Cristia, ma bucur mult ca m-ai sunat. Pupici multi, multi lui Andrei.
Eu m-am uitat la pozele voastre de mai multe ori, dar nu mi-am dat seama ca tu esti. Bine ca ti-ai dat tu seama .
Sper sa va obisnuiti amandoi cu plecare ta la serviciu. O sa fie bine ai sa vezi.
Angela, felicitari pentru noul dintoc. Mai dar ce repede va mai ies voua dintisorii astia.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ellen spune:
Iar nu mai merge DC-ul bine?
Ciudat...
Aparea ultimul mesaj de la Babygirl dar nu se vedea...
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
Naty spune:
quote:
Originally posted by dixie
Fetelor, Herra, Roandre,
as vrea sa va intreb... cum de ati facut analize? Ati cerut voi? Au avut bebeii vreo problema de ati cerut?
Ca eu am intrebat la pediatra si mi-a spus ca nu e nevoie. Hm? Sa insist sa faca analize totusi la 9 luni?
Si eu i-am facut analize la 6 luni, fara sa aiba nimic, pur si simplu am fost la control si ne-a recomandat doctorita sa facem si analize. I-a iesit o usoara anemie si glicemie un pic crescuta.
Sange i-a luat din degetel si rezultatul ni l-a dat in 10 minute.
Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102
Naty spune:
la toate fetele care mi-au dat sfaturi de calatorie cu bebe.
Elyanne merci ca ai trecut si iepurasul meu in listuta.
Danyce ieri am citit povestea Almei (ce coincidenta, era chiar ziua ei, dupa aia am realizat!) Foarte frumos ai scris, e impresionanta. Ce nastere grea ai avut, saracuta de tine! Dar a meritat din plin pentru asa o printesa!
Fetelor,
bebelina mea are o burtica mare! Nu e grasuna in general, are doar burtica, ceea ce am pune pe ganduri - sa fie un semn de rahitism?
Mai sunt si alti bebei burtosi?
Azi mi-a fost asa mila de ea, a venit bona cu ea pana la birou la mine si cand a plecat a plans asa de tare! Am auzit-o din capul strazii. Imi venea sa las balta lucrul si sa ma duc cu ea.
Vreau sa va intreb - cum fac ca in locul link-ului cu poze sa apara numele fete?
Naty spune:
la toate fetele care mi-au dat sfaturi de calatorie cu bebe.
Elyanne merci ca ai trecut si iepurasul meu in listuta.
Danyce ieri am citit povestea Almei (ce coincidenta, era chiar ziua ei, dupa aia am realizat!) Foarte frumos ai scris, e impresionanta. Ce nastere grea ai avut, saracuta de tine! Dar a meritat din plin pentru asa o printesa!
Fetelor,
bebelina mea are o burtica mare! Nu e grasuna in general, are doar burtica, ceea ce am pune pe ganduri - sa fie un semn de rahitism?
Mai sunt si alti bebei burtosi?
Azi mi-a fost asa mila de ea, a venit bona cu ea pana la birou la mine si cand a plecat a plans asa de tare! Am auzit-o din capul strazii. Imi venea sa las balta lucrul si sa ma duc cu ea.
Vreau sa va intreb - cum fac ca in locul link-ului cu poze sa apara numele fetei?
ionella3003 spune:
buna ziua!
pt. mamicile care-au fost deja in calatorii mai lungi cu bebeii, vin si eu cu o rugaminte: postati si voi lisuta cu ce ati luat cu voi pt. bb ca, macar asa, sa fiu sigura ca uit mai putine lucruri decat de obicei!!!
babygirl, bine ai venit printre noi!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul